2 дни след рождения му ден вдигна 39,5 - викнахме линейка, въпреки че вече знам как да действам и докато дойде я бяхме смъкнали на 37,8. Правиха му бърз тест - оказа се положителен с много бледа втора линия - казаха ни да го повторим, но от РЗИ решиха междувременно да ни карантинират
- дълга тема! хаха едвам смогнах после с документите за яслата. Бяхме точно 3 дни - орева света - взимах го на обяд - не искаше да се храни там. След което вдигна пак лека температура - ходихме да му взимат носен секрет - излезна ешерихия коли в носа! Което на педиатърката й се стори съмнително, но не ни прати да го повтаряме. Пихме антибиотик като преди това капахме Тобрекс. 3 седмици се разнасяхме със сополи, които не спираха да текат - прозрачни - като вода нон-стоп! Накрая изби кътника и се приключи
Викам си -а, не мерси ако при всеки зъб ще сме така
Така и никой не успя да ни даде разяснение на това защо на детето му е вечно хъркотещо нослето - така сме още след изписването от болницата, и вече не знам при кого да ходя - май се примирих и ще чакам да го израстне! 

Предпочита да си лази - вече 2 м и половина така.... от време на време се изправя по някоя и друга маса и дотам. Взех му едно коланче за прохождане - преплита краците в дадени моменти, а в повечето бърза и реално "ходи" наклонен напред с бясна скорост - не съм сигурна,че ще проходи скоро
Голямата проходи на 1г4м - малката на 1г2м - и двете ходеха по мебелите преди да се пуснат - при него такова усилие не виждам! Освен, ако не реши да ме изненада и да тръгне сам, но ще му трябва каска според мен...поне! 
И тя проходи без помощ от проходилка и коланчета.

Минаха се 2-3 седмици и окончателно се впусна в ходенето....имахме период на държане за ръчички. Малката ми дъщеря проходи на 1г2м окончателно - допреди това ходеше месец и нещо по мебелите - така и не разбрах как се пусна
Бях в кухнята и готвех - бях свикнала,че тя си ходи подпирайки се по шкафчетата и стените - докато не дойде при мен без да се държи за нищо - даже беше направила няколко придвижвания без да я видя, понеже се бях съсредоточила в тенджерата
После обиколи къщата - не съм я държала за ръчички,не е лазила - сега е гимнастичка 
Ходим за една ръчичка - проходилка не сме ползвали дълго - само около месец преди доста време, но той си заплиташе краците отдолу и се отказах от нея. Реших, че сам ще си тръгне когато е готов - просто е фен на лазенето - всъщност той ми е първото дете, което лази нормално и даже бих могла да го запиша на състезание за скорост 
Препоръчани теми