Петиция срещу НЗОК във връзка с ин-витро програмата

• 6 145
  • 122
  •   1
Отговори
# 105
Имате глас и от мен
Успех

# 106
  • Sofia
Подкрепям!!!

# 107
подкрепих я

# 108
И аз ви подкрепям напълно, момичета! Направо ми се сви сърцето като прочетох петицията. Пожелавам ви много щастие, късмет и успех!

# 109
  • София
Защо не ми се отваря петицията не мога да я подпишааа Shocked

# 110
  • София
Вече може подписах

# 111
и от мен един глас  newsm10  Hug

# 112
И аз се записах. Дано имаме успех!!! Praynig

# 113
  • под шипковия храст
 newsm10 ще подкрепим всички необходими петиции - били те редактиране или не! успех и от мен!!!

# 114
Подкрепих и аз Peace

УСПЕХ ВИ ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ  Peace  bouquet

# 115
  • София, Борово
Бременността, възникнала в следствие на ин-витро осеменяване се води за рискова. Рисковите бременности трябва да се избягват, а не да се поощряват. Такива бременности много често приключват с раждане на недоносени бебенца, които дни наред седят в кувьози опасани с животоподдържащи тръбички. Ако не е абсолютно наложително (за да спаси нечий живот, например) не мога да проумея що за жени прибягват до това. ПРОТИВ съм. Ограниченията на НЗОК трябва да са повече и стриктно да се спазват.

От това което си написала се вижда, колко не си запозната.
Също така, ако знаеше какво е ин-витро нямаше да питаш, защо жените пробягват до това.

# 116
Подкрепих и аз! Успех  Peace

# 117
Подкрепих я.

# 118
Айде и от мен един глас  Peace

# 119
  • Sofia
За мен простотия е да се забременява непланирано и без изследвания и обсъждане с лекар на верятните рискове. Никъде не съм казала, че веднъж възникнала една бременност трябва да се прекратява. Говоря за профилактика на рисковите бременности. Също така съм и за профилактика на рака на шийката на матката (и не само). Това означава да се прогнозира появата му и да се направи всичко възможно да се предотврати. Това 70+ и сектантка ли ме прави? Мисля, че не.
И да, за недоносените бебета трябва да се полагат всички възможни грижи, за да имат те възможно най-голям шанс.
А това, че не разбираш някои изказвания, не прави сами по себе си изказванията елементарни
Искам да ти кажа, че аз забременях съвсем случайно. Родих едно доносено, здраво бебче, което е моето слънце и смисъл на живота.  Не мога да те разбера и разсъжденията и простотията, ще ме прощаващ. По принцип мразя да апострофирам и да се конфронтирам с хората, но не мисля че тук е мястото да си изказваш мнението. Това са хора, които заслужават възхищение, на фона на липсата на загриженост от страна на държавата и хората, те са готови на толкова мъка и болка, за да има деца в тази държава.
Момичета изцяло ви подкрепям и бъдете силни! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт