🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 2

• 51 147
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ъхъ, ама исторически. Joy

# 106
Ами с тези гурмета по италианско се стопи момчето... И какво ги заглежда тези инстаграмски кифли ,я бързо да намери някоя мощна кака да му мята гюзлемета, баклави и прочие, да видиш как ще заприлича на човек Simple Smile Шегувам се, разбира се, Джано толкова филтри изяде покрай тези фенки от Руби, че как не са го направили рус и синеок досега се чудя. Супер си е момчето, строен, снажен и с мускули.

# 107
Още фотки от снощи. Брех, тези жени все разголени се снимат до Джано - гърди, гърбове, пъпове... Една не отиде с поло и дълъг панталон в Руби Grinning
Сега като се замисля сигурно 2/3 от вечерта Джано прекарва в снимане с фенки. Значи може да се каже, че той не ходи на бар, а на фотосесия Thinking

# 108
Имаше по едно време някакъв слух, че имал рекламен договор с Руби...Ама все ми се струва, че си е просто ентусиаст.

# 109
Феновете го обичат и той винаги е в сърцата им ...
Хейтърите го ненавиждат и той винаги е в съзнанието им ...
Такава е силата на Джан Яман!! Sunglasses
Обичайте го или го мразете.. но не можете да го игнорирате .. това е голата истина! Grinning

Защото присъствието му е забележително и той е несравним.. Heart
За едни това е радост.. а при други завист..
Grinning

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 00:43 от grozdence.

# 110
Добро утроо! Hug Two Hearts Coffee

клипче от басейна с целувката...
https://www.instagram.com/p/CGf91UMI6OF/?igshid=1rewaec1yxtwy

от Руби
https://www.instagram.com/p/CGdlf1rI5ry/

Желая ви приятен ден и спокойна седмица! Flowers Four Leaf CloverFlowers HibiscusFlowers Fallen Leaf

# 111
Добро утро в новата седмица!

Студеничко е навън Nature Snowflake, но в темата ни и сърцата ни няма как да е студено Wink Nature Fire

Тези снимки са ново-публикувани, от първата вечер на Джан в Рим (според авторката)

Завели са Г-н Перфектен на море Wink

# 112
# 113
Борбата беше епична, но си заслужаваше усилието да сваля и кача  Джан

Голям образ! Големи гюбеци! Joy Абеее да е секси му се удава, но като танцьор има още да се усъвършенства. Само едно танго не стига Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе паралия! Няма 5-6!

# 114
Това клипче ми е едно от любимите Grinning Как сладко размахва ръчички тоя Джан бе Grinning И ухилен до ушите, кефи се на макс. Каквото като си пада малко дръвце в танците. Важното е, че има желание Grinning Мога да го гледам цял ден как мята ханша, кръшното пате с пате Animal Hatched Chick

# 115
Привет момичета

Днес денят става розов

Ахх тези ризки бели... Sunglasses

Да видим тази седмица, какви новини за Джан Яман ще ни донесе.. в очакване съм вече, за нещо ново около проекта с Италианката, нашия не е скрита лимонка, така, че да се разприказва таз негова уста сладка.. : ))

# 116
Купонджия си е той бай ти Джано Joy

Сега се сетих, че и за тоя клип го бяха наплюли.  Слагал бил пари в пазвите на танцьорки Joy :joy ако  не и беше сложил пъкк стиснат щяха да го изкарат Thinking  Угодия - уок .

Такъв неактивен обаче в Инстаграма не го харесвам... Има няма пусне нещо да ни замаже очите ... Живот си живеее сега, като няма сериал за промотиране, а нас кучетя ни яли, седим и го чакаме по цял ден да ни пусне нещичко за душата. Cry

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 15:45 от patencet0_

# 117
Аз пък съм на вълна „Пълнолуние” и ви пускам малко Ферит за разнообразие Wink

# 118
И аз гледам от миналата седмица "Пълнолуние" и съм като омагьосана... в събота откарах до 4 сутринта...
Вече се чудя как повече харесвам Джан - като Дивит или като Ферит Simple Smile
"Птичката" ми беше първия турски сериал, който загледах покрай Ковид-изолацията и изгледах от-до...
Мислех, че ми е нещо като изключение от правилото - такъв филм да ми хареса, но явно "Пълнолуние" ще ми е второто любимо дизи Simple Smile
Освен Джан, общото между двата сериала е и режисьора - Чааръ Байрак.

# 119
След Мисър Грешен, Ранобудна Птичка и Пълнолуние сега съм на Любов на инат. Определено вървя към млад Джан.
Всичките герои на Джан са огън! Ферит и Ялън са с обща визия. Джан като тях е по-слаб и още не се е налял и оформил невероятните мускули и плочки по корема. Не, че се оплаквам, де Blush

Tudors са пуснали Джан с пуловер. Прекрасна гледка с предизвикателно-сексапилен поглед Heart

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 18:02 от danir

Общи условия

Активация на акаунт