🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 2

• 51 148
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Привет следобедно! Blush
Джан такава реклама му направи на това Руби, че до живот ще гостува там на безплатна консумация Grinning

# 91
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Олеее doh , на тази снимка е плашещо слаб. В началото на МГ се беше налял яко по време на предшестващата ковид изолация. По време на сериала поотслабна и в края му беше в топ форма. Тука чак мършав изглежда. Я как му стърчат костите на рамото! Това не е мускул Naughty . А в кръста е с талия почти колкото на мацката, дето го е награбила. За роля ли отслабва? Thinking  newsm78
В Руби кисне от едно време и няма начин да не му е безплатна консумацията там при положение, че привлича хиляди посетител(к)и. От видеата се вижда, че игла да хвърлиш, на човек ще падне.

# 92
На другите снимки си изглежда добре. Може би отслабва за предстоящия сериал/ филм. Ако е някой исторически, няма да е достоверно да изглежда толкова мускулест.

# 93
Привет!
Големи прекрасности сте наслагали в темата!
Джан е прекрасен в бяло, в зелено, в синьо, в червено, в каре, в райе, в костюм, по риза, по потник, без потник, с къса коса, с дълга коса, с усмивка, без усмивка. И погледът, ах, погледът!

Честит празник на именичката!

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 16:03 от danir

# 94
Zlatina3

Честит имен ден и от мен! Пожелавам много здраве и късмет във всичко! Simple Smile

# 95
Привет момичета

И аз веднага, като адвокат на Джан, с улики и факти да докажа, в каква перфектна форма е..
Ето го, само от преди няколко дни.. с перфектна фигура, без дрехи се вижда, слаб ли е дебел ли е..  : ))
Повече от таман си е мисля .... Sunglasses

На снимките с фенки, слагат филтри, фотошопи, издължават снимки, изглаждат бръчки.. знаете как е..
Момичетата от ФБ, които бяха при Джан писаха, че на живо е висок и слаб, перфектно изглеждащ, изящен, не е такъв як, какъвто го показваха в МГ..

На някоя от вас, да й се иска следобедна дрямка?

Злате Hug ЧИД, бъди здрава и щастлива

# 96

Flowers Grapes ГРОЗДЕНЦЕ* с такъв мъж, последното нещо ще е
да мисля за следобедна дрямка..
Joy

Цитат
На някоя от вас, да й се иска следобедна дрямка?

# 97
  • Варна
Чао, рагаци!!!   Коме стай?

Мнооого сте сладки! Мноого сте забавни!
Ама хич не сте загрижени за патрона! 
Що мислите, че ходи толкова често в Руби?!  Що мислите, че се снима постоянно с фенки?   
  Ева се е сетила и ни го е показала
Джани си взема по една за вкъщи, да има кой да му направи закуската!   

Горкият! Сам и безработен! К"во яде? К"во  пие? Няма кой да се погрижи за него! 
Заслабна! Мускулите му се стопиха! Чак ангелите му заслабнаха!
Вместо да му броите чашките и фенките, да вземете да се погрижите за него!
Да замесите по една баница и да му занесете!   
Знаете къде да го намерите!

Злати, честит имен ден! 
Жива и здрава и щастлива с всички, които обичаш!

# 98
Сегаа.. да наслагам малко красоти.. Sunglasses

А ръцете му заслужават собствен музей ......

Нали ви споменах, преди 2 - 3 дена, че е последвал някаква кифла в Инстаграм, ее махнал я е.. Grinning стига и толкоз Grinning и тя не го следва .. разсърдила се е ..

# 99
И аз веднага, като адвокат на Джан, с улики и факти да докажа, в каква перфектна форма е..

Грозде, имам нужда от още факти, не съм съвсем убедена, че е в перфектна форма Wink

# 100
"Нали ви споменах, преди 2 - 3 дена, че е последвал някаква кифла в Инстаграм, ее махнал я е.. Grinning стига и толкоз Grinning и тя не го следва .. разсърдила се е .."
[/quote]
grozdence.
Ми браво на Джан, то от тази кифла какво да очакваш.... 🤩🙂😛

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 23:38 от Angel87

# 101

Грозде, имам нужда от още факти, не съм съвсем убедена, че е в перфектна форма Wink

# 102
Да чуем какво има да ни каже и Джан по въпроса с фактите и уликите

# 103
Момичета.благодаря на всички  за пожеланията!
И вие да сте живи и здрави! Kissing Heart

От страницата на CanYaman News
Списание Chi: Какъв мечтаеше да бъдеш в детството си?
#JanYaman ... Да бъда шампион по баскетбол, но това е класика ...
Мечтаеш за нещо,но след това животът те отвежда на други места ...

Приятна вечер! Hug

# 104

Е, на това му казвам убедителни факти Joy

Общи условия

Активация на акаунт