🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 2

• 50 828
  • 738
  •   1
Отговори
# 75

Джан в Руби. Споко, не е от тази вечер снимката. Надали Джан днес е на диско, най-вероятно е на гости у тате Гювен да му блокира ИГ профила, да не пуска разни работки Joy
Обаче, забележете, жената (Деметка) ходи сама бременна до Италия, а Джан ходи да задиря фенки по баровете. Пислик!

Ааа, и се е разгърдил до пъпа, не, че нещо..  и не, че се оплаквам

# 76
Аз сега се обърках - Смятаме, че Джан и Демет са заедно ли? Ще се женят и баща му на Джан го е обявил ли? Нищо не разбрах, младоженец, деца, кой на булката брат...
Щото аз си помислих първоначално, че всички вече се радват да оставят старите глупави клюки зад себе си и да демонстрират, че се уважават и имат добри чувства едни към други. Ама ако ще се женят, да са живи и здрави. Дано да видим роклята
Детето е на път.. ще се женят, няма я извънбрачно да го ражда .. Тате Гювен обяви годежа, но дата за свадбата още не е съобщил.. няма смисъл да се крие повече.. корема няма да почне да расте навътре я Grinning

Пролет нищо подобно! Ние се бъзикаме с Ели Grinning Гювен е качил снимката и я е надписал "Турция се гордее с вас" .. останалото ние си го насосваме Grinning Ааа и върлите фенове на двойката също Grinning

# 77
Начи ей така от такива като мен неразбрали тръгват слуховете... Кой разбрал, недоразбрал, пък предал и от цаца стана кит...
Като го гледам таткото на Джан как сладко сладко си пийва уиски с кафе с чичо му, колко му е да пуснат още една-две новини...
Сигурно лайкват снимки на поразия в момента Satisfied

# 78
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Айляци. Няма какво друго да правят и точно лайкват на поразия. Joy

Грозде, някъде не намери ли цялото участие на Демет? Аз в другата тема дадох от Ютюб, но е орязан вариант. Липсват частите с видео материалите за детството и за РП. Липсва и самият край на интервюто.

# 79
Едно от момичетата от ФБ Джан Яман Бг. вижте какво е направила Grinning Heart сладурка : ))
Страхотно изглеждат.. личи си, че са правени с много любов Heart

"Меденки Джанинки💗"
Ами когато имаш такъв модел за муза.... 🤷‍♀️ резултата е такъв... скоро ще патентовам рецептата и ги пускам към Бебек 🤭😜😂😂😂

Профи заповядай! (още го няма с англ. превод)
https://www.newscinema.it/verissimo-la-prima-intervista-italiana … aYW11dJR9EfufzYuE
Ето Бг превод с Авт. преводач (но не съм го редактирала, направо така го поствам)
Скрит текст:
Интервюто на Демет Йоздемир във Верисимо

Много вярно , първото италианско интервю с турската актриса Демет Йоздемир
Директно от прекрасния Истанбул, въпреки работните ангажименти и заплахата от коронавируса, актрисата на момента Демет Йоздемир отлетя за Италия, точно в студията на Mediaset в Милано. Пристигнала на пръсти, вероятно за да не създава ситуации на събиране под хотела си, актрисата беше гост на телевизионната програма Verissimo, дирижирана от Силвия Тофанин.
За първи път у нас, за първи път в италианско телевизионно предаване и за първи път можете да научите повече за кариерата му, семейството му, личния му живот и отношенията му с феновете. Благодарение на своите 11 милиона последователи в Instagram, Йоздемир е известна не само с това, че е сладка Санем в сериала на Daydreamer , който в момента се излъчва по Канал 5 през уикенда, но и с това, че е говорител на много свързани благотворителни организации. на деца и животни.
Благодарение на гласа на нейния италиански дублаж Джой Салтарели , ето пълните и много интересни отговори, дадени от слънчевия Демет на домакинята Силвия Тофанин.
ПЪРВИЯТ ПЪТ В ИТАЛИЯ И ВРЪЗКАТА С ФЕНОВЕТЕ
Приветстван с песента Ordinary Day от незабравимата Dolores O'Riordan, облечен в много елегантен и младежки едновременно сив костюм, Demet Özdemir влезе, посрещнат от перфектна "Merhaba", произнесена от Toffanin, на свой ред отговори с усмихнато "Добро утро ".
За първи път ли идвате в Италия?
-За първи път в Италия. За първи път участвам в програма в Италия, чудесно е за мен да бъда тук. Ти си красив.
Вие сте звезда в Турция, не само в Италия. Как преживявате успеха?
-Трябва да кажа, по два различни начина. Ние се занимаваме с тази професия и е нормално да бъдем известни и всъщност живеем сред хората и всички ни виждат. Това е малко задължение, това е част от тази работа. Но, от друга страна, ние също имаме своя личен живот, имаме си забавления; и това са неща, които пазя за себе си. Опитвам се да внимавам да използвам нещата правилно, но е ясно, че всичко върви добре. Има толкова красив съюз и го намирам за почти чудо. Тъй като възможността да достигне до всички, достигането до хора по света не е нещо, което всеки може да направи. Това е съобщението. Когато някой сънува нещо, той го получава. Това е съобщението, което бих искал да изпратя. Беше ли малко дълго?
ДЕТСТВОТО НА ДЕМЕТ ЙОЗДЕМИР
След като разказа за произхода си между България и Турция, Демет започна да говори свободно за детството и юношеството си, обръщайки се и със специална мисъл към най-добрата си приятелка: майка си Айшен Шенер . В края на презентационното видео турската звезда каза: „Невероятно е, има неща в този видеоклип, които дори аз съм забравил и фактът, че сте ги намерили и сте ги събрали, е прекрасен. Благодаря ти, благодаря ти със сърцето си. "
Какво дете бяхте?
- Бях странна. Бях малко мацка, трябва да се каже. Бягах от вкъщи. Имах сестра, с която се разбирахме много добре, но тя отиде на училище, а аз останах сама вкъщи. Какво бих могъл да направя? Избягах и отидох в училището му. Майка ми не издържа повече. Трябва да кажа, че през всичките години на моето израстване тя винаги е била зад мен. Бях свободен и живея в голям град, но трябва да се каже, че първите години живеех в село, където имаше много дървета, и ми беше приятно да се катеря. Преживял тази свобода, имах голям късмет. И може би това беше вдъхновението за моята актьорска игра. Защото през целия ми живот всичко, животът ни като цяло, всичко, което живеем, след това се оставя настрана и може да се използва в актьорството.
Сънувахте ли Бяхте ли мечтателно дете като вашия характер Санем?
- Така е. Може би това е част от успеха. Тъй като въплътих персонажа перфектно, дори да има малка разлика, защото Санем винаги е там, треперейки, все едно има две леви ръце. Това негово спокойствие, тези семейни отношения, толкова топли, не знам дали наистина имам предвид всичко, което ми минава през ума, както прави Санем. Но Санем е смела и много пъти прави нещата, без да мисли за това с какво ще се сблъска и мисля, че и аз имам същия вид смелост. Ето защо може би, мога да докарам тази функция на екрана.
МАЙКА КАТО ПРИЯТЕЛКА
Както споменахме по-рано, връзката между актрисата и нейната майка беше нетипична в сравнение с нормалната. Заимствайки заглавието на добре познат американски телевизионен сериал „Майка като приятелка“, това изречение може да обобщи връзката им от ранните години на момичето.
Какви отношения имате с майка си?
-Имам красива връзка, тя е толкова хубава. Не е съвсем тази връзка между майка и дъщеря. Майка ми живееше в Берлин, беше домакиня. Той е имал отлично обучение, образование и мисля, че всички си заслужават. Колкото по-големи стават майките, така да се каже, толкова по-близки са момичетата и дъщерите. Така че понякога сякаш съм й майка, а друг път тя е моята майка, сменяме ролите си, понякога излизаме навън и казвам: мамо, моля, внимавай, уведоми ме, когато се върнеш, изпрати ми съобщение.Така че това е, все едно да споделяте задължения. Тя е човекът, който ми дава най-много смелост. И тогава бих искал да говоря за жените, съществуването, ценностите на живота, любовта, привързаността. Това са всички неща, които тя ми предаде. Те се учат от семейството. Така че фактът, че осъзнавам, че не трябва да обиждам хората: всичко това се дължи на майка ми. И ако съм тук днес, това също е благодарение на него. Знам, че тя е много развълнувана за мен и мисля, че вече плаче да ме види.
Но тя е мечтала за теб като адвокат, а не актриса ...
-Да. Вярно е, вярно е. Това беше неговата мечта. Но той не ми каза: Трябва да си адвокат . Като дете исках да бъда адвокат. И майка ми винаги е подкрепяла всичките ми решения. Винаги ми казваше, че няма възраст, която да уважава всички. Исках да бъда адвокат, а вкъщи имах онова нещо, което съдиите използват и казах: Това е моето решение! . Животът ме постави на друг път и трябва да кажа, че майка ми не беше толкова тъжна, че не ме възприема като адвокат. Винаги ме е подкрепяло.
ПЪРВАТА ЛЮБОВ НА ДЕМЕТ ЙОЗДЕМИР: ТАНЦИ
Танцьорка, актриса и певица, тъй като тематичната песен, озаглавена Gunaydin от поредицата Daydreamer в оригиналната версия, се пее от нея, показва колко пълно момиче е от професионална гледна точка. Всъщност не всеки знае, че кариерата му в света на развлеченията започва точно от танца.
Но когато бяхте на 15 - започнахте да работите много рано - с какви работи сте се занимавали? Танцувахте ли
-Бях танцувал и все още бих искал да танцувам. Все още е моето желание. Започнах да танцувам, когато бях на 15 и също трябваше да работя. Трябваше. Но исках да направя нещо, което ми хареса. Сестра ми вече беше танцувала и затова това беше област, която познавах чрез нея. За това исках и имах силна воля и обучение. Не казах: А! Искам да танцувам и станах танцьор . Получих обучение. Тогава се случи така, че нещата се развиха така, както ги сънувах. Но никога не съм казвал, че ще стана танцьор завинаги, че това ще бъде моята работа. Но танцовият сектор се живее с повече свобода.

Вие също бяхте мажоретка ...
- Това е, това е. Беше прекрасно време, страхотно! Имаше състезания. Момчетата играеха баскетбол, а аз бях в средата на танци. Сякаш закръглех ъглите. И беше странно, защото се оглеждах наоколо и хората бяха нетърпеливи да видят тези игри. Ние, момичетата, от друга страна, бяхме там, за да се усмихваме и танцуваме. Имаше нужда да се разведри атмосферата.
УСПЕХЪТ НА DAYDREAMER - КРИЛАТА НА МЕЧТАТА
Излишно е да казвам, че причината за идването му в Италия е тясно свързана със страхотния успех на турския сериал „ Мечтател“ - Крилата на мечтата, която от 10 юни завладя италианската публика от всички възрасти. Алхимията с партньора от поредицата Can Yaman ( щракнете тук, за да прочетете интервюто му, излъчено миналата седмица с Verissimo ) предизвика интерес и любопитство по целия свят, до степен да се надява на възможна връзка между двамата . Ето какво отговори Йоздемир по тази тема.
Преди две години пристигна поредицата Daydreamer, поредицата, която гледаме сега в Италия и която вълнува цялата публика на Canale5, а Sanem влезе в сърцата на италианците. Обичате ли да се виждате отново?
-Това е хубаво! И зад него има много ангажираност. Знам, че го виждате сега и много ви харесва и това ме радва. Както казах, това наистина беше важен момент за мен, повратен момент в кариерата ми. Има някаква магическа атмосфера и всички са работили усилено. Прекарахме си страхотно и се забавлявах много. Хареса ми и виждам, че ехото стигна до тук, в Италия. Много съм щастлив и горд от този проект.
ВРЪЗКАТА С CAN YAMAN СЛЕД КРАЯ НА ТУРСКИЯ СЕРИАЛ
Тази двойка, вашата двойка ви кара да мечтаете. Какви отношения имате с Can Yaman?
-Имаме страхотни отношения. Имахме период, в който действахме заедно, той също е много добър и знам, че от време на време идва в Италия. Да кажем, че беше хубаво заедно пътуване и се надявам да продължи кариерата си така. Пожелавам това и на всички останали, участвали в нашата поредица, защото знам, че всеки има много амбициозни проекти и аз също. Така че, когато погледна назад в миналото, осъзнавам, че това е поредица, с която човек може да се гордее.
Но приятели ли сте и в живота или просто в професионален план?
-Как мога да кажа? Абсолютно не искам да бъда неразбран. Ние сме приятели. Тя е човек, пълен с стойност, човек, когото определено обичам. И двамата имаме големи проекти, работим усилено, така че не се виждаме толкова често. Със сигурност той е човек, за когото много държа и всички хора, които срещам по пътя си, са ценни за мен.
НОВИЯТ ПРОЕКТ: DOĞDUĞUN EV KADERINDIR
В сравнение с колегите си, които са участвали с нея в Daydreamer - Крилата на мечтата, няколко месеца след последния кадър, Демет се оказа катапултирана в нов сериал, този път със силни драматични последици. За обществеността самият факт, че говорихме за тази нова поредица, известна под международното заглавие My Home My Destiny, вдъхновена от истинска история, породи надеждата да можем да я видим по телевизията рано или късно. Нека видим какво отговори тя за този проект и как тя и нейният партньор Ибрахим Челиккол преживяват комплекта след принудителното спиране, което претърпяха преди месеци, поради коронавируса.
Знам, че се работи по големи проекти в Турция и са винаги много зает .. .
- Точно така. Има нова поредица. Daydreamer приключи и след три или четири месеца от края стартирах друг проект, напълно различен от този. След като прочетох сценария, ми хареса. Това е истинска история. Историята на жена, която се опитва да остане на крака и борбата, с която се сблъсква, е драма. Това е нещо, което почувствах дълбоко, защото след осем години дойде време и аз да се изправя пред драма. Така че нов път за мен.
ИТАЛИЯ И ТУРЦИЯ, ОБЕДИНЕНИ ОТ СТРАХ ПОРАДИ ПАНДЕМИЯТА ОТ КОРОНАВИРУС
Какво беше да се върнеш на снимачната площадка след заключването? Дори в Турция трябваше да спрете заради вируса ...
-Истина е, беше наистина труден момент. Отначало беше още по-сложно, защото никой изобщо не можеше да разбере, да разбере какво се случва, а след това с течение на времето хората свикнаха с всичко. Това е както в положителния, така и в отрицателния смисъл. Появи се маска, трябваше непрекъснато да дезинфекцираме ръцете си и бавно това осъзнаване ставаше все по-живо. Отначало се страхувах, страхувах се за семейството си, след това се страхувах особено за възрастните хора. Тогава разбрах, че и ние сме източник на риск и затова трябва да носим отговорност.
Сега все още сме малко уплашени, говоря за Истанбул. Всички са внимателни и всеки има тази загриженост. Ние, които работим на стена, също правим всичко необходимо, правим теста. Ясно е, че не можете да носите маска, когато действате, но ние наистина се опитваме да направим всичко възможно и да вземем всички необходими предпазни мерки.
ЛИЧНИЯТ ЖИВОТ НА "ДЕТЕТО ЖЕНА" ДЕМЕТ ЙОЗДЕМИР
Преди няколко месеца в статия, посветена на нея ( щракнете тук, за да я прочетете ), определих Демет Йоздемир, дете от жена, като взех за пример песента Acqua e soap от италианската група Gli Stadio . От декларираните без колебание отговори може да се усети искреността и прозрачността на неговото същество, качества, особено оценени от феновете му по целия свят.
Щастлива жена ли сте? Когато се погледнете в огледалото, мислите ли, че сте щастливи?
-Бих казал да! Работя толкова усилено. Понякога се поглеждам в огледалото и се виждам стар. В тази последна поредица продължавам да плача и да плача. Прибирам се вкъщи, поглеждам се в огледалото и осъзнавам, че съм на възраст двадесет години. Но след това се пренастроявам, защото имам толкова много енергия. Виж, не мога да седя неподвижно. Има моменти, когато се чувствам по-уморен. Не мога без него, защото работя толкова много. Но аз винаги оставам малко палав, винаги много оживен. Аз съм човек, който обича да се забавлява и мисля, че хората знаят това, защото в социалните мрежи виждам много неща, които се въртят наоколо. Там се чувствам сякаш съм на двайсет.
Искате ли да станете майка? Мислите ли за това от време на време?
Добър въпрос! Преди да ми кажете, че изглеждат млади, а сега ми задавате този въпрос? В бъдеще, в бъдещето, в бъдещето, мисля така. Да си майка е красиво нещо, прекрасно нещо. Но мога да кажа едно нещо, със сигурност бих искала да бъда майка. Но няма задължение. Това не е принудително решение. Виждам майка си, виждам други майки, приятели, приятели и казвам: един ден и аз ще бъда майка. Знаете, че често съм се чудил каква майка мога да бъда. Какво ще бъде? Просто се надявам да бъда щастлива, мирна и спокойна майка. Надявам се да нямам твърде палаво или палаво момиченце или момче.
Но има ли късмет до вас?
-Това е малко личен въпрос. Обикновено не отговарям на тези неща, но ... обмислям как да отговоря ... Защото дори в Турция винаги ми задават този въпрос. Не съм с никого. Вече го бях казал и в Турция, казвал съм го много пъти, обаче, има моменти, в които мога да се чувствам напълно влюбен и няма да мога да скрия това нещо. Тук това може да е отговорът. Ако кажа, че няма никой, това означава, че няма никой. А всъщност няма.
Има любовта на вашите фенове, които ви обожават. Какво ви се струва да кажете на италианските фенове, които са полудели от любов и привързаност към вас, веднага щом научат, че идвате в Италия?
-Мога да ви кажа, че има мои фенове. Те са моите хора. Гледам и в Instagram и понякога са наистина забавни, почти комични. Те се съмняваха дали идвам или не, но не бяха сигурни. Те написаха някои прекрасни неща. Казаха неща като: Ах, Демет, ти в Италия ли си? Почукай веднъж. Ела при нас. Къде си? Кажи ни! Слагат красиви усмивки.
Благодаря ти много Демет. За мен беше удоволствие да сте тук. Щастлив съм, че дойдохте за първи път в Италия тук, във Верисимо. Желая ви много успехи, вече имате, още повече, красиви сте и наистина сте влезли в сърцата на италианците. Благодаря ти много Демет, беше ми приятно да се срещнем следващия път, когато поискаш, можеш да дойдеш тук.
-Благодарение на теб!
- Ще се видим следващия път, когато поискаш!
-Надявам се. Иншалла.
Превод с гугъл транслейтър

Уоу.......... Добър вечер от Джан.. в бяло облечен, го най обичам!! Sunglasses Heart
Тази вечер в Руби, ще има доста дами с учестено дишане .. "Panic at the disco" Grinning

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 01:46 от grozdence.

# 80
Грозде, благодаря, ама аз за видео питах.
Търся цялото участие на Демет, а не въпросите. Тях вече ги изгледах с автоматичния превод в Ютюб. Peace

# 81
Етооо... Panic at the disco - трета част! Sweat Smile
За Джан дрескодът е бяло тази нощ, за жените - черно. В смисъл, черно, щото им е причерняло от паниката Joy
Прекали този човек с дискотеките! Споко бе, Джан-ъм, ние се базикаме за Демет, не е нужно сега да се доказваш...

# 82
Ааа, ако може за мен така малко да се докаже още... Много ме кефи Джан в disco mood... Много е готин с ризките. Абе, той покрай Тюдорс дали има задължение да ги носи, или просто са му стоварили 360 ризи на края на снимките, и да не станат зян Simple Smile Не, че се оплаквам, на мен този му вид много ми харесва.

# 83
Добро утрооо!

Днес съм именничка освен с първото кафе да ви почерпя с още нещо...Wink

Скрит текст:

Желая ви щастлива неделя! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 84
Добро утро! Flowers Maple Leaf
Честит имен ден, Злати! Hug

Както си рових в интернет и попаднах на това колие. Показах го на ММ и му казах, че искам такова като подарък за Коледа. Той каза „ОК”, но след няколко секунди си измърмори под мустака „Дано крилата на птичката да ти помогнат като полетиш от петия етаж със засилка”.. Размислих и се отказах от колието. Ще се задоволя с тиган за подарък...

Още среднощни снимки. Някои посестрими бая са се понапили, или позарадвали, или паникьосали... Само Джан може да каже със сигурност какво и е на девойката Joy

# 85

Nature Boom ЗЛАТИ*
 Честит празник и благодаря за почерпката,
много любов,усмивки и късмет,
Наздраве!!
Flowers Four Leaf Clover Champagne

# 86
Злати Hug , честит имен ден! Пожелавам ти здраве и късмет, и повечко качествени сериали Wink.   newsm51 

Ели, сигурна работа е с тигана. Joy

Джан и Тюдорс продължават да са тренд.

Мениджърите на Джан не са се отлепили от Канал 5 вчера в очакване на Демет.

Да не им забравяме физиономиите. Laughing

Тази снимка от МГ вече има 1 млн. харесвания.

Ето я и книгата за Джан, за която се спомена преди няколко дни.

Да сложа и видеата от снощи в Руби.
https://scontent-sjc3-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/121586413 … a5ac67f22888eee27

https://scontent-sjc3-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/121823027 … 2918d84f34dd7405c

# 87
Злати, Честит Имен Ден! Бъди жива и здрава! Благодаря за цялото интервю на Демет в другата тема – много е истинска и естествена, усмихната и слънчева. Много ми хареса! Държание, визия, облекло – много красива и истинска!
И двамата след такова затишие и куп как и защо е между тях от страна на феновете, очаквано хубави неща казаха един за друг и понеже са „свободни“ мечтателите се размечтаха. Ама и тая Джанова фамилия голямо лайкване на Демет е направила. Лошо няма, аз съм ЗА каквато и да е ситуацията, искам само да са щастливи! Отделно, заедно, с друг и така. Любов да има.
Абе това с Руби да не е някакво неписано правило – „Когато нямам сет всяка вечер съм там, заповядайте“. Сигурно ако му се наложи някоя вечер да пропусне, го обявява в Истаграм да не се разкарват напразно феновете.
Хаштаг за Руби: Джан – човекът сбъдващ мечти! В Руби сигурно комисионна му плащат заради наплива от посетители когато Джан е там.

П.С. Някой знае ли Бея къде се изгуби?

# 88
Сменила си е малко аватара и екранното име. Сега се вижда като BeaSnow. Пише в Темата на Ибо. Peace

Книжката за Джан по-отблизо.

# 89

Най-после успях да се "отлепя" от спирката и да вляза в новата ви къщичка - свежа, забавна и усмихната, каквито сте и вие, момичета!
     Чета ви с удоволствие и с наслада разглеждам всичко, което сте публикували за Джан.
     Благодаря ви!

Злати, Честит имен ден!
Бъди жива и здрава, много обичана и винаги щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт