🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 2

• 51 145
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Знаех си, че няма начин да не я открият по сандалките. Laughing

Да ви сипя по едно, че остарях с още една година.
Шерефе! Cocktail
Скрит текст:

Ели, аз отварям без проблем линка с последната клюка. Слагам целия текст минат с Гугъл на руски, че превежда по-добре, и на български - за не владеещите руски.
Скрит текст:
Панические моменты Джана Ямана
Кан Яман, который часто занимается своей ночной жизнью, накануне вечером был в Ортакёе. Развлекаясь с подругой до первых лучей утра, актриса сыграла с репортерами угонщик, чтобы не выдать имиджа.
Согласно новостям Hürriyet; Кан Яман был снят накануне вечером на одном из залов Ортакёй.
Развлекаясь с брюнеткой до утра, актриса нашла решение немного подождать в зале, когда узнала, что у дверей стоят репортеры.
Яман, решивший выехать с места на морском такси, приехал в свой офис в Бебеке в 05:00 на VIP-автомобиле. Когда он выходил из машины, игрок, который снова увидел репортеров, был потрясен.
Мог Яман, который велел водителю уезжать оттуда, исчез, а его друзья сказали журналистам: «Почему вы тянете? «Не сжимайся», - отреагировал он.
В последние недели Джан Яман весело проводил время на одном из залов в Ортакёй, и когда он услышал, что у дверей стоят журналисты, он захотел удивить цель.
Актер, приславший с фронта свою девушку, ждал ухода журналистов; заснул на месте.

Може ли паническите моменти на Яман
Може ли Яман, който често е на дневен ред с нощния си живот, беше в Ортакьой предишната вечер. Забавлявайки се с приятелка до първата светлина на сутринта, актьорът играе ъглов грабител с репортери, за да избегне даване на изображение.
Според новините на Hürriyet; Can Yaman е заснет на място в Ortaköy предната вечер.
Актрисата, която се забавляваше с брюнетка до сутринта, установи, че на вратата има репортери и решението чака известно време на мястото.
Яман, който реши да напусне мястото с морско такси, дойде в офиса си в Бебек в 05:00 сутринта с ВИП превозно средство. Точно когато излизаше от превозното средство, играчът, който отново видя репортерите, беше шокиран.
Може ли Яман, който каза на шофьора да се махне оттам, да изчезне, докато приятелите му казаха на журналистите: „Защо дърпате? Не се стеснявайте - реагира той.
Може ли Яман да се забавлява на място в Ортакьой през последните седмици и когато чу, че на вратата има журналисти, искаше да изненада целта.
Актьорът, който изпрати приятелката си от фронта, чакаше журналистите да си тръгнат; заспа на мястото.

# 376
Честит рожден ден, Профи!
Бъди здрава и много щастлива!!! HugTadaWine Glass

Ма, какви са тези глупости в тази "статия".. Хем заспал, хем избягал с лодка, хем се прибрал с мацката Grinning Тотална каша, малко са объркали събитията тези "журналя". Да ми се обадят да им кажа кое как точно е станало Grinning Grinning Grinning

# 377
Добре, познава собственика, често ходи, знае, че всички ще му се зарадват и ще е заобиколен от внимание. Но отива там сам, евала, аз с приятели докато се наканя някъде да отида... пък сама - никога.
Джан никога не е сам. Винаги е с приятели, тези от снимката по-нагоре двамата са само пример и редовно са с него. Винаги има компания, просто ние не я виждаме така да се каже не ни я показва в лицето. Но много често съм забелязвала познати лица, размазани, на заден план. Аз съм убедена, че той е всичко друго, но не и интроверт, пък каквото и ще да твърди.

# 378
Момичета, вие знаете ли, че Джан е участвал в някакъв сериал „Ясмин”, през 2013??? Колко съм изчела, изгледала за него, сефте чувам и виждам това Flushed

Ах, малкото ми Аладинче Grinning

Линк към откъса, в който пише, че сериала е руски, ама сякаш си е турски с озвучка и някоя друга руска реплика Grinning
https://www.instagram.com/p/CHLo8X_JKNK/?utm_source=ig_web_copy_link

# 379
Абе и аз видях мешавиците, за смесените събития ама викам да не обсъждам...И за сериала ми предложи днес ИГ, обаче ни го знам какъв е, ни съм го чувала...Джан не е моят Джан без брада, казвам ви...
Аз се навих ще ходя на екскурзия до Истанбул, ей го де е Grinning
profi_1
Честит рожден ден, желая ти здраве и късмет, и Джан да те поздрави лично за РД. Simple Smile

# 380
Между другото втори пост пускам,
обаче да ви кажа нашето момче има голямо сърце, според мен. Мислех си в началото, че си прави някаква реклама, обаче не мисля, че е така. Остави външната красота, ми е и добричък, и човечен..Hug

# 381
ONE FANDOM — ONE LOVE Heart ЕДИН ФАНДОМ - ЕДНА ЛЮБОВ Heart Името на парти акцията : ))

Всички фенове на Божествения, от цял свят, ще празнуват заедно рождения ден на Джан Яман. Среща в Туитър в полунощ на 7 ноември. Heart (турско време)
Всички заедно ще покажат на Джан любовта си.. Heart Искат да го изненадат и да го зарадват..Heart
Нашият прекрасен Зевс , заслужава цялата тази голяма любов.. Heart
Не разбирам от тези ТТ партита, но знам, че се измерват/броят туитовете и се влиза в някакви трендове и т.н Heart
На Джан фенките са много пъргави и нахъсани, изпитват голяма и искрена любов и го боготворят .. това е сигурно, ще им се получи изненадата отма... Heart

Това са снимките за първи туитове. ONE FANDOM — ONE LOVE Heart

Профи пожелавам ти, здраве за теб и за любимите ти хора! Щастие, любов и усмивки занапред! Heart

# 382
Добро утроо! HugTwo Hearts

Профи Hug,честит рожден ден със закъснение! BirthdayBalloonTada
Много здраве,щастие,обич и късмет!

Грозде Hug,благодаря за инфото! Няма начин туитите за РД на Джан да не влязат в тренда вечерта! Wink

Италианският Mediaset празнува рождения ден на # GianYaman на 8 ноември от 18:40 със специално събитие, посветено на него. Следвайки стъпките на първите епизоди на "Erkenci Kuş"

От италиянския интернет СМИ...за РД на Джан...
пускам го на руски ез. в скрит текст,че е дълго и не ми се превежда...
Скрит текст:
От итальянских интернет СМИ...
В воскресенье, 8 ноября, специальное мероприятие, посвященное дню рождения #ДжанЯман
Официальное объявление было сделано на странице Qui Mediaset в Instagram, где было объявлено, что в воскресенье 8 ноября, начиная с 18:40, запланировано специальное праздничное мероприятие, посвященное Джану Яману. Это способ отпраздновать день рождения актера, которому в этом году исполняется 31 год, и который теперь стал одним из самых любимых лиц не только в Италии, но и в других странах мира.
Специальное мероприятие будет транслироваться на La 5 (цифровой эфирный канал), и по этому случаю всем поклонникам турецкого актера будет сделан специальный подарок.
Фактически, примерно в 19:15 будут транслироваться первые серии рекордного сериала DayDreamer - который этим летом добился очередного успеха актера, в нашей стране.

Итальянский успех Джана Ямана: от Bitter Sweet до DayDreamer.
Начиная в среднем с около 2 млн зрителей, турецкий сериал рос неделя за неделей, достигнув порога в 3 млн зрителей в некоторых эпизодах, включая специальные трансляции в прайм-тайм.
Успех во всех отношениях, который еще больше подтвердил огромную признательность итальянской публики, после выхода в эфир сериала "Dolunay", который был запущен в 2019 году, сделав актера популярным, в нашей стране.
DayDreamer с Джаном Яманом продолжает "летать" в рейтингах
И даже сейчас сериал DayDreamer является одним из самых просматриваемых и отслеживаемых событий Canale 5, который в среднем собирает более 2 300 000 зрителей. Благодаря этим результатам сериал с Джаном Яманом, где он в роли фотографа Джана Дивита позволяет сети Mediaset однозначно выигрывать в соревновании с конкурирующими програмами, которые транслируються на других телеканалах.

В воскресенье, 8 ноября, в дополнение к специальной трансляции #CanYaman на La 5, также запланирован новый невыпущенный ранее эпизод DayDreamer, который начнется в 16:20 на Canale 5, во время которого, Дивит примет роковое решение уволить Дерен из его агентства.
#CanYaman_dizinews

Една от членовете на  измирската организация на турската партия CHP е благодарила в ТТ на Джан Яман за помощта....

Желая ви спокоен ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 383
Привет! Flowers Hibiscus

Нося ви цитати от интервюта на Джан до 2019, които ми се сториха интересни. И малко пророчески. Джан говори за Ферзан Йозпетек, за международна слава, за исторически сериал. Но в това няма нищо свръхестествено, защото Джан работи упорито, за да постигне целите си! В навечерието на 31 си рожден ден, може да е доволен от това, което има досега.

2019

HELLO Turkey
"Изражението на жената, нейната аура, енергия, аромат и тон на гласа са много важни. Човекът в живота ми трябва да ме трансформира в най-доброто ми аз".

2018

RANINI
Не е нужно хората да знаят всичко. Ако работиш здраво, ти заслужаваш да се забавляваш. Ако не работя, се забавлявам, изключвам се, прочиствам ума си, събирам сили”

Hurriyet & Hakan Gence
"Имам понятие от политиката, но не обичам да говоря за това. Аз съм Кемалист, имам определени принципи и ценностни. Аз съм хуманист, вярвам, че човек трябва да бъде добър."

Istanbul Life
"Искам да запазя личния си живот за себе си. Това не е нещо, което да използвам като реклама, защото ще окаже влияние на връзките ми в реалния живот” 

2017

beMAN
Ще бъде хубаво да играя супергерой. Като Батман. Или важна историческа личност”

2016

Hürriyet Kelebek
Ще се радвам да участвам във филм на Ферзан Йозпетек. След като говоря италиански, защо не? Ще се радвам да се случи; филм, с който да достигна международната публика”

Е, стана международно известен не с филм на Ферзан бей, но пък международната публика чака общия им проект Simple Smile

Инфо: https://can-yaman.blogspot.com/p/news.html?m=1

# 384
Привет момичета!

Днес е  Международен ден на Мъжа! Каквото и да кажем, за нашия Мъж, няма да е достатъчно..
Класен мъж! Мъж мечта! Толкова е прекрасен, че чак не е истина .. Нереален! Феномен!

# 385
Тези журналисти наистина започнаха да пишат вицове...Grinning
Момичета, най-новото 20, което ми изскочи сега е, че Джан е всяка вечер по клубовете и прекалява с алкохола, от мъка по проваленият му проект... (статията е от вчера, може и вече да сте я виждали)

Ето и линк с превод на английски, ако искате да прочетете и ви е и интересно

https://rusturkey.com/post/210323/izvestnyj-akter-dzhan-yaman-us … sya-v-svoih-silah

Вече официално е и пияница, и съмняващ се в актьорските си качества, според тази "уважавана" медия.. Satisfied

# 386
Скрит текст:
Тези журналисти наистина започнаха да пишат вицове...Grinning
Момичета, най-новото 20, което ми изскочи сега е, че Джан е всяка вечер по клубовете и прекалява с алкохола, от мъка по проваленият му проект... (статията е от вчера, може и вече да сте я виждали)

Ето и линк с превод на английски, ако искате да прочетете и ви е и интересно

https://rusturkey.com/post/210323/izvestnyj-akter-dzhan-yaman-us … sya-v-svoih-silah

Вече официално е и пияница, и съмняващ се в актьорските си качества, според тази "уважавана" медия.. Satisfied
Angel87 ,нужно ли е да им популяризираме бръщолевенията на някои псевдожурналисти!

# 387
По случай международния ден на мъжа.. Джан ни поздравява с няколко песни!!
На първата, италианската песен е голяяям сладур, ще го изям, срамежливко е.. : ))

На гиф си е направо музикален талант!

И сега един поздрав от мен.. с един друг мъжага..колега на Джан, той нашия ни изневерява със сума ти фенки... яяя и аз малко да кривна от правия път!
Хайде чуйте този тембър .. Grinning Да са живи и здрави, всички мъже с такова излъчване.. Nerd (като на Джан и Мекеле) Grinning
Скрит текст:

# 388
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Грозде, то това не е кривване, а направо обратен завой. Joy

# 389
Ех, това Джанче, хем танцува като Бог, хем пее като славей Grinning

Сладки гифки на Джан и Йозге Heart Eyes

А Микелето пее страхотно! Може да ме е страх да му гледам филмите, но с кеф ще му слушам песните Grinning

Общи условия

Активация на акаунт