🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 2

• 51 156
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Това не са журналистите,  Ели... Това са приятелите на Джан, този дългокосия се вееше преди няколко вечери с него в Руби, на заден план. На снимката се опитват да разкарат папараците пред апартамента му.
Ето ги тук двамцата отзад, на рожден ден с Джан и приятели

# 361
JoyJoyJoyJoyJoy 
Ясно Grinning Как ги наредих само Grinning Grinning Grinning Ще си редактирам поста, че гузно ми стана Grinning

# 362
Привет среднощно момичета!
Малко нови клюки нося : ))

Земетресение по FOX TV! FOX TV взе радикално решение. 4 сериала, излъчени на телевизионните екрани на FOX, правят финали, 4 сериала започват. Въпреки, че изглеждаше много лесно да пишеш и казваш, FOX TV взе това решение, което никой не можеше лесно да направи. Телевизионните екрани на FOX правят 4 серии окончателни, 4 серии започват наведнъж. Ето много приказливото решение на FOX TV.

Момичета ще пусна с Автом. превод, само, това което ни интересува : ))

Поредицата "Defne ile Son Gece" по FOX TV!
Сутринта FOX TV даде на Фарук Тургут ключа за канала. Сериалът "Снощи с Дефне", който ще бъде написан от Sırma Yanık, и с режисьор Ömür Atay, подписа договор с FOX TV. Актьорите се пазят в тайна.

Поредицата "Kanunsuz Topraklar" по FOX TV!
Договор в сутрешните часове на FOX TV също дойде от поредицата "Kanunsuz Topraklar". Сериалът ще бъде написан от най-добрият сценарист на Турция Zulkuf Yücel и с режисьор Faruk Teber.

подробности тук https://www.ilan365.net/gundem/fox-tvde-deprem-sen-cal-kapimi-zu … liyor-h18193.html

Изглежда, че става на въпрос за адаптацията на романите за турския Робин Худ, Индже Мехмед.

Бирсен също е отразила новината за двата проекта..

Такаа, Фарук бей, да вземе да ни светне, Джан дали ще снима в някой от тези 2 проектa, защото нямам нерви вече!! Joy Joy

# 363
Добро утроо! HugTwo HeartsFlowers Hibiscus

Blue HeartNature FireNature Boom

Благодаря на Гроздето Hug и Ели Hug,за новите снимки и инфо,както и на всички останали включили се с коментари и новини около Джан!

Желая ви хубав есенен ден! Flowers Fallen LeafNature SunnyFlowers Maple Leaf

# 364
Привет среднощно момичета!
Малко нови клюки нося : ))

Земетресение по FOX TV! FOX TV взе радикално решение. 4 сериала, излъчени на телевизионните екрани на FOX, правят финали, 4 сериала започват. Въпреки, че изглеждаше много лесно да пишеш и казваш, FOX TV взе това решение, което никой не можеше лесно да направи. Телевизионните екрани на FOX правят 4 серии окончателни, 4 серии започват наведнъж. Ето много приказливото решение на FOX TV.

Момичета ще пусна с Автом. превод, само, това което ни интересува : ))

Поредицата "Defne ile Son Gece" по FOX TV!
Сутринта FOX TV даде на Фарук Тургут ключа за канала. Сериалът "Снощи с Дефне", който ще бъде написан от Sırma Yanık, и с режисьор Ömür Atay, подписа договор с FOX TV. Актьорите се пазят в тайна.

Поредицата "Kanunsuz Topraklar" по FOX TV!
Договор в сутрешните часове на FOX TV също дойде от поредицата "Kanunsuz Topraklar". Сериалът ще бъде написан от най-добрият сценарист на Турция Zulkuf Yücel и с режисьор Faruk Teber.

подробности тук https://www.ilan365.net/gundem/fox-tvde-deprem-sen-cal-kapimi-zu … liyor-h18193.html

Изглежда, че става на въпрос за адаптацията на романите за турския Робин Худ, Индже Мехмед.

Бирсен също е отразила новината за двата проекта..

Такаа, Фарук бей, да вземе да ни светне, Джан дали ще снима в някой от тези 2 проектa, защото нямам нерви вече!! Joy Joy

Ехаа... страхотни новини! Simple Smile
А Джан не може ли се снима и в двата?!
Тъкмо ще го гледаме повече Simple Smile
Ех, лакомия моя... Simple Smile

# 365
Добро утро, момичета.Simple Smile

В отговор на това, което grozdence. си написала за новите сериали на Gold и Фарук Тургут, тези дни прочетох една статия от турската преса, в която се казваше, че подготвят нов зимен проект, но Джан е изключен от актьорския състав и няма да участва... Беше споменат и някакъв режисьор, чието име не запомних..
Съжалявам, че не мога да ви пусна линк, защото не я запазих...
Но да не забравяме, че все пак докато няма нещо реално, всичко са слухове и нищо не е сигурно, а турските журналисти обичат много да си пишат глупости за Джан, та може и да не е вярно, и все пак да участва в някой от новите проекти.
Надяваме се и чакаме до тогава. Simple Smile

# 366
Добро утро! Animal Kissing Cat

Интересни новини ни е донесла Гроздето. Ще поживеем, ще видим какво ще стане. Милиони хора по света чакат новия проект на Джан, чакаме го и ние с нетърпение Heart

Нашето слънчево момче е обичано във всички краища на планетата, за което много се радвам! Ето, има си фенове в Шри Ланка, Австралия, Филипини... Simple Smile

# 367
Добър ден грешници!

По едно следобедно кафе с Джан пийнете, ако искате...

Много от заснетите кадри за рекламата на Тудорс, хартисаха..
Аз изобщо не ревнувам.. и без туй се вижда тази жена, колко зле се чувства..  
на лицето и се отразява антипатия и досада.. не й е приятно на жената..

Божествения от дете поддържа форма, перфектна фигура има, изящната работа е.. как няма да има толкова завистници .. Sunglasses

Робин Худ ще му лепне като втора кожа на нашия.. Фарук бей, да се взима в ръце и да съобщава новината!

# 368
Сготвихте ли днес? HochoStewEgg

Лесно ли се разсейвате в кухнята? Rolling Eyes

А изпихте ли си дневната доза фреш от портокал? Flowers Tangerine

# 369
HELLO! Türkiye преди малко качи в ИГ на стори тази снимка..
Мисля, че не сме я виждали, така в цял размер : ))

Бая бая бая тежкар/гъзар го раздава нашия.. пич та дрънка! Sunglasses
Все си викам няма накъде повече (да е готин).. ама, на.. вижте го!! Scream

Скрит текст:

С костюм, небрежно разкопчана бяла ризка.. цайсите и белите найкове, кърти човека... Sunglasses Grinning

# 370
Ехаа, пич и половина! Heart Eyes Ако го видя така рано сутрин до басейна в някой хотел, ще трябва да ме спасяват от удавяне Joy

Аз пък ви нося една жълтина, жълта, жълта!!! Която има същите сандали и е била в Руби, ще ѝ излезе име, няма как Joy

# 371
Не че нещо, ама милата на нищо не мяза... Тя е явно, защото същите криви крачета...Мани мани, Джано и по-добре можеш, бе

# 372
Не че нещо, ама милата на нищо не мяза... Тя е явно, защото същите криви крачета...Мани мани, Джано и по-добре можеш, бе
И мен не ме кефи мацката, ама щом Джано си я харесва Joy За свалка става, но за снаха не я приемам!!! Замислете се, тази май не е пускала обща снимка с него, наред с другите женички. Може да е гола, ама явно е дискретна Grinning

П.С. Джан така като гледам не си пада по големи красавици, което ме успокоява, че имам някакъв шанс JoyJoyJoy

# 373
Хаха, ох, успокоих се, мислех си, че само на мен не ми е харесала... Grinning
Направо не знам какво й е харесал, но както каза Ели-Мели сигурно става за свалка момичето, а пък той нашият човек ергенски го раздава съвсем очевадно, няма лошо де, сега му е паднало...
А пък и аз не разбирам от жени, и не искам, хахах. Grinning

# 374

Ох, бе, и тая снимка не лъже. Не зная, всичко му отива, както и да го облекат, каквито и дрънкулки по него, и колкото и много да са, много му отиват, или както и да му кажат да застане - го прави уж небрежно, нищо особено, но от него лъха такава самоувереност, честно, възхищавам му се.
Примерно си мисля за тези заведения, които посещава. Сега с кого се прибира си е негов проблем. Добре, познава собственика, често ходи, знае, че всички ще му се зарадват и ще е заобиколен от внимание. Но отива там сам, евала, аз с приятели докато се наканя някъде да отида... пък сама - никога. Изобщо Джан ми е много много интересен, защото хем не е надут въпреки външността и внушението, което буди, изглежда сякаш си е самодостатъчен, абсолютен мъжкар, а така е нежен и естествен и истински човечен в интервютата.
Наистина, момичета, никак не сме сгрешили в избора си на Патрон! Като Йозгюр не можахме докрай да го разгадаем, и като Джан едва ли докрай ще успеем, но докато си  гадаем тука можем само да се радваме на вниманието, което оказва на феновете си, каузите, в които се включва и разбира се, да се наслаждаваме на героите докато следим кариерата му! Егоистично си/ни пожелавам мнооооооого роли и герои, да си ги гледаме. Носи толкова радост, емоции и мечти на милиони от цял свят, да му се връща всичко хубаво което буди по много!:gift_heart: Пак се въодушевих, уж всичко съм изказала по тази тема, и като видя някоя такава Мъжкарска снимка и се вдъхновявам наново.Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 21:13 от sonnni

Общи условия

Активация на акаунт