🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 2

• 51 158
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Пресата пак се занимава с Джан Яман .
Бил засечен в нощен бар в Ортакьой в компанията на симпатична брюнетка.
Прибрал се с такси ,ама не сам .
Нерде са снимките ,искам нагледно да видим.

# 346
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Има Феми, просто не ровила достатъчно.

Ето новинката в оригинал - https://www.milliyet.com.tr/cadde/galeri/can-yamanin-panik-anlari-6345471/1

Мога и несвързаното бръщолевене на Гугълчо по темата да сложа, ако искате. Wink

# 347
Привет

Имаме си нови снимки TUDORS ❌ Can Yaman Heart

П.п
Тези глупави новини, изобщо какво има да ги коментирам..нощем ходил на бар,  с жена се бил прибирал, ами нормално, човека да не е евнух...
Дебнат като хиени, толкова са нахални, навлеци ..

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 14:37 от grozdence.

# 348
Грозде, по-лошо - не е могъл да се прибере с жената заради дебнещите го пред дома му репортери.
Мисля, че трябва да си търси мацки със собствен терен, че неговият е добре известен на всички. В т.ч. и аз го знам къде е. Още малко ми трябва и паролата да разчепкам, и после отиваме дружно там. Wink Joy

# 349
Ами ние снощи се изредихме да му предлагаме „терен”, да идва, пред нас дебнат само котки, журналисти няма Grinning

Иска ми се кажа, че тези дълги фини крака са моите, ама съм 1.58 Joy

# 350
И аз съм точно толкова, та и мои не са. Laughing
Да видим от дежурните фенски фотосесии дали няма да е разпознаваема притежателката на краката. Дано излязат снимки от поредната Джанова вечер.

# 351
Не са моите нокти, но ми се иска, да бяха.. Joy сега ще ги пратя на децата, да видя какво ще си помислят... Sweat Smile

Ели Профи аз съм по- височка Grinning 164 съм.. ама пак не могат да минат за моите Grinning
нямам синки на колената.. Grinning сега синките на дамата се обсъждат.. смятайте Grinning

# 352
Пхахаха ами има си синки жената, само може да ѝ завиждаме Joy

Мен пък ми се обсъжда как Джано се е разгърдил до пъпа Grinning Тая вместо да си вее дългия баджак, да вземе да му зашие копчета!

# 353
Като разчепкате паролата мислете ли че Джано нема да я смени Joy
А ,това ноктите на някоя италианка ли са?
Изобретателни са.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 18:51 от femmi2

# 354
Аааа Ели-Мели без такива да му зашива копчетата момичето..
Да се шие сам, да не е малък, та да се глези... Grinning
Може да е Джан, ама е мъж все пак... Grinning
Момичета, не ме убивайте с камъни, аз моичкият шиех и дундурках, пък такъв като Джан ли няма... То красота, то възможности ..  Blush

# 355
Никви копчета ,по добре да е разгърден така е още по сексииии мен Heart Eyes
Тази с бедъра е плакнала окото .

# 356
Аз друго си мисля - що за снимка е това? Що за аматьор е това, няма да снима лицето ще ми снима краката. Момичета да знаете дразнят ни, сигурно Джан - хем да не го мислим,че е сам и да го ожалваме, хем да го мислим сякаш ще открием загадката, ама на ей, мислим го. Не ни оставя грам да си почине мозъка ни от него.💞 Хитрушко ни е той.

# 357
Джан, с голямото си сърце, ще помогне на 100 семейства от Измир с храна за 1 месец!!! Поклон!  Heart

Нашият скъп брат @ canyaman1989 се обади.
„Ние обичаме Измир. Заедно сме с Измир ”, каза той.
И той каза, че 100 семейства ще задоволят основните си хранителни нужди за 1 месец.
Благодаря, Джан Яман!

Сонни, сигурно са краката на майка му, а нас ни правят на луди Grinning

# 358
Абе момичета, според мен жълтата преса е ползвала стара снимка. Защото говорят за водно такси, което аз смятам, че е лодка, а снимката е направена в лимузина.

# 359
Абе момичета, според мен жълтата преса е ползвала стара снимка. Защото говорят за водно такси, което аз смятам, че е лодка, а снимката е направена в лимузина.

Статията на Профи не ми я отваря, та намерих друга в haberturk.com. Та, там пише:

Когато Джан Яман научи, че на вратата има журналисти, той напусна мястото с морско такси.
Актьорът се приближи до офиса си в Бебек в 05:00 часа с VIP превозно средство и изпадна в паника, когато видя журналисти пред себе си. Шофьорът на Яман, който е дал заповед за „удряне на газ“, едва не е смачкал журналистите и е причинил възможна катастрофа.

Нейсе, абе ясно е, че тоя Джан е ужасен - пие, пуши, по жени ходи, бяга от полицията, блъска журналисти... мани мани.. провал пълен Grinning

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 23:07 от Ели-Мели

Общи условия

Активация на акаунт