В интервюто по италианската тв Джан нали каза, че в Турция не е разрешено да имаш две професии и затова засега се е отказал от адвокатската. Макар защо чак сега, не е това сигурно,но...
хазайка да му стана искам.. 
хем е безработен и в двете му специалности, хем и на улицата може да е останал, абе урочасали са ни момчето..

От Джъмбо има едни розови с Мини Маус, идеални ще са ми 

,продължавайте все така.
Добре,че ви има в това напрегнато време! 

Да, толкова много го обичат в Мексико, че са си направили цял сайт, посветен на нашия обичан патрон.
Здравейте, казвам се Ивелисе Марин-Ортис. Аз съм от Пуерто Рико и съм фен на всичко, което има общо с Джан Яман.
Здравейте, аз живея в Богота, Колумбия, аз съм възрастен фен, може да съм майката на Джан. Също така искам да ви кажа, че през годините никога не съм била фен на каквото и да било. Джан е първият актьор, който ме кара да следвам и да се възхищавам на някого. Когато пандемията пристигна в Колумбия, компанията, в която работя, затвори. След като видях всички поредици на Netflix и Amazon, започнах да гледам в YouTube и попаднах на Dolunay. Искам да ви кажа, че не харесвам всички турски сериали, защото тези, които излъчват в Колумбия, са много тъжни. Потърсих информация за Джан в интернет и неговата доброта към феновете, и значението, което той придава на феновете, което никога не съм виждала при нито един актьор. Също така не пропуснах нито един епизод от Bay Yanlis на турски, което според съпруга ми и сина ми е най-лудото нещо, което съм правила хаха.
Благодарение на него (Джан Яман) започнах пак да се усмихвам и да вярвам в мечтите... Държава Чили