🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 2

• 51 166
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
.....
В интервюто по италианската тв Джан нали каза, че в Турция не е разрешено да имаш две професии и затова засега се е отказал от адвокатската. Макар защо чак сега, не е това сигурно,но...
Аз не знам да е казвал такова нещо в последното интервю за Верисимо. Изобщо, за първи път чувам подобно твърдение. Сони, може ли да посочиш за кое точно интервю говориш и да цитираш конкретния оригинален текст. Ако е от видео, дай времето - минути , секунди.

# 331
И аз съм го чела това и потвърждавам казаното от Сони, с изключение на следното - във въпросното интервю той каза, че не практикува адвокатската професия, но е съдружник в кантора. Беше обаче някакво старо интервю преди 2 години

# 332
Днес, докато се ровичках в нета, ми направи впечатление, че Джан вече не е съдружник с Бурак и Назлъ в адвокатската кантора. Трябва наскоро да се е оттеглил, защото до преди месец кантората все още работеше с името на тримата.

До колкото съм разбрала.. адвокатската кантора май беше в жилището на Джан..
Сега ако са се разделили.. Джан ли се е махнал, те ли са се махнали.. дали има къде да живее? Защото, аз живея сама в голямо и просторно жилище, ММ е в чужбина, децата студентки.. има бол място, ако не за постоянно, то поне докато си намери друго жилище .. Grinning хазайка да му стана искам.. Grinning
Ей такава муха сега ми влезна в главата и го мисля..Grinning хем е безработен и в двете му специалности, хем и на улицата може да е останал, абе урочасали са ни момчето.. Grinning

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 00:05 от grozdence.

# 333
Профи, извинявам се в испанското интервю е било, което Грозде качи с превод. 22 минута задават му два въпроса единия е за адвокатството и тук го казва, другия за косата му. Аз тогава ги гледах едно след друго двете макар второто да е по-старо. Но там кантората си я има де.

# 334
Хайде почна се, Джан записва коледни/новогодишни желания.. после, разбрах, щял да ги изпълнява... Joy

Внимавайте, какво си пожелавате!! Че сте ми като прочетена книга, всичките .. Joy

# 335
Грозде, ако ще идва да живее у вас, да ми приготвиш една стая и за мен Joy
Всъщност стая не е нужна, нали бях писала наскоро, че и на детско столче ще спя, ако съм в една стая с Джан Joy От Джъмбо има едни розови с Мини Маус, идеални ще са ми Grinning

Ама нали мъжа ти като се върне и завари Джано да прави лицеви опори в хола, ще ви изнесе на палатка пред блока. Я, да идва у нас направо! Имам една свободна стая. Пращам детето при баба му, на ММ ще му доведа някоя готина мацка да решават кръстословици, а ние с Джано ще редим пъзели Animal Smiley Cat

Коледни желания, а? People Santa
Хм, пожелавам си плетени чорапи на еленчета, да ми втаса киселото зеле и... някой да сложи нова крушка във входа!

# 336
Коледни желания, а? People Santa
Хм, пожелавам си плетени чорапи на еленчета, да ми втаса киселото зеле и... някой да сложи нова крушка във входа!
Ели хайде пращам ти още утре техник..
няма какво да стоиш на тъмно до коледа, ей ТОЗИ ел. техник искаш ли го?

# 337
Пращай, пращай! Прилича ми на професионалист, сигурно е взимал уроци при някой известен и кадърен майстор  Joy

# 338
Ти недей стоя много близо до него, ама.. че да те не хване тока.. високо напрежение е.. като гледам на снимката!

То май теб те пере тока отдавна де.. Grinning

# 339
Ако се докосна до Джано, ще светна като коледна елха Grinning

Само аз ли си издадох съкровените коледни желания? Айде, рагаци, по-смели бъдете! Joy

# 340
Ели, момичетата са заети - стягат багаж и търсят в Гугъл Мапс адресът на гроздето... Така де, като ще е хазяйка, да се готви. Нали знаете, че след Джано идват и де що има мадама... Тя само от Руби не може да ги настани, ще спят в градинката пред блока... Че и опасни, айде, испанките само мъжете им ги пращат с еднопосочен билет по случай рожденния им ден (земи я Джано, земи я!), ама рускините и израелките дерат очи.
Иначе адвокатската кантора я преместили в някаква къща, имаше и снимка преди две-три лета...Сега защо пък да не са заедно?

# 341
Хахаха, момичета много ме радвате с всичките си коментари.
Ели-Мели, смелост, викаш....
Джан да ми влезе през комина като Дядо Коледа и да ми остави подарък под елхата, обаче, знае ли се какво и как..... Sunglasses Heart Eyes Smiling Imp

# 342
На 25.12 сутринта...

Уф, че коледно ми стана!
Хайде лягам, че след малко и новогодишното натроение ще ме обхване Joy Ще трябва да чакам да мине 12, да си пускам Дунавското хоро и чак тогава да спя Joy

П.С. много простотии написах и сътворих, простете ми, от електричеството е...

# 343
Добро утро! HugTwo HeartsFlowers Maple Leaf

Момичета Hug,продължавайте все така. Hands Plus1 Добре,че ви има в това напрегнато време! Two Hearts

От организацията за събиране на помощи за малкия Памир ... жилетката от стилиста Илкер Билги, която беше носена от нашия скъп актьор  #ДжанЯман за италианската телевизионна програма "Верисимо", ще бъде продадена на търг, начална цена 500 евро, всяка оферта 25 евро, търгът ще бъде закрит на 4 ноември в 17.00 часа ...Също така искаме да изкажем благодарността си на Can Yaman и Ilker Bilgi за техните дарения.

Скрит текст:

Желая ви приятен вторник! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Fallen Leaf

# 344
Добро утро! Hug

Докато си ровех за новини, попаднах на сайта на мексиканския фен клуб на Джан Simple Smile Да, толкова много го обичат в Мексико, че са си направили цял сайт, посветен на нашия обичан патрон.

https://www.canyamanmexico.com

Ето какво са написали в заглавната си страница:
Турските сериали все повече си пробиват път към вкуса на мексиканската публика в последните години и ние ставаме все по-запознати с актьорите и актрисите, качеството на сериалите и техните невероятни истории.
И ако има някой, който да се откроява и да си е проправил път през границите, то това е Джан Яман. И когато ти имаш всичко необходимо, това не е трудно да се направи. Джан събира в себе си ангелска и впечатляваща харизма и успява да спечели уважението и привързаността на своите фенове чрез милото отношение, което показва към тях. Той има външност, на която завиждат мнозина и която всеки желае. Неговите изпълнения показват драматични и трогателни сцени, както и цветни, комични и спокойни моменти. Той е идеалният герой, защото ние му съпреживяваме; той ни кара да мечтаем и да обичаме.

В същия сайт са качени и снимки и писма на фенове от цяла Латинска Америка:

Heart Здравейте, казвам се Ивелисе Марин-Ортис. Аз съм от Пуерто Рико и съм фен на всичко, което има общо с Джан Яман.

Heart Здравейте, аз живея в Богота, Колумбия, аз съм възрастен фен, може да съм майката на Джан. Също така искам да ви кажа, че през годините никога не съм била фен на каквото и да било. Джан е първият актьор, който ме кара да следвам и да се възхищавам на някого. Когато пандемията пристигна в Колумбия, компанията, в която работя, затвори. След като видях всички поредици на Netflix и Amazon, започнах да гледам в YouTube и попаднах на Dolunay. Искам да ви кажа, че не харесвам всички турски сериали, защото тези, които излъчват в Колумбия, са много тъжни. Потърсих информация за Джан в интернет и неговата доброта към феновете, и значението, което той придава на феновете, което никога не съм виждала при нито един актьор. Също така не пропуснах нито един епизод от Bay Yanlis на турски, което според съпруга ми и сина ми е най-лудото нещо, което съм правила хаха.

Heart Благодарение на него (Джан Яман) започнах пак да се усмихвам и да вярвам в мечтите... Държава Чили

Коментарите са излишни... Blush

Общи условия

Активация на акаунт