🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 2

• 51 167
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
А аз .. енциклопедия на лечебните растения.. да потърся нещо безобидно за нервите.. Nerd
Има едно растение.. Cana-Valeriana Officinalis, но расте само в градинката на една кооперация в Истанбул и ако не се внимава, може да предизвика обратния на успокоението ефект!!! Да се внимава!

# 316
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Честит празник!
Грозде, Ели, можете да минете и вие за будителки. Четенето ви определено събужда огромни дози смях, добро настроение и жажда да научаваме все повече нови неща, ставащи в обхванатите от джаномания реален и виртуален светове.
Ей от тази снимка ми стана лошо... Scream Чок съджак чооок! Nature Fire Nature Fire
А мен ме дърпа да се пресегна и да спра течащата вода, и да продължа да я спирам, да я спирам ...    Blush   

От мениджъра му.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Да сложа и едно видео, че не сме го мятали тук, а много сладко ни се усмихва и помахва за поздрав. Heart Eyes
https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/122728412 … 6244ef70211ba9f4a

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 11:47 от profi_1

# 317
Попаднах на това клипче
 Трансформацийте на Джан Яман

# 318
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Днес, докато се ровичках в нета, ми направи впечатление, че Джан вече не е съдружник с Бурак и Назлъ в адвокатската кантора. Трябва наскоро да се е оттеглил, защото до преди месец кантората все още работеше с името на тримата.

# 319
Добро утро,момичета! HugTwo HeartsFlowers Maple Leaf

Благодаря за всичко,което сте пуснали вчера! Flowers Hibiscus

Приятен ден и спорна седмица! HugFlowers Four Leaf CloverFlowers Fallen Leaf

# 320
Добро утро и усмихната седмица момичета!

От Джан няма нито вест нито нищо.. липсва от хоризонта..
Тудорс и те са се покрили, и в Руби не ходи тези дни.. абе липсва ми нашето момче ужасно много вече..

Ей тази усмивка... да усмихне деня ни, като начало.. : ))

Злате Hug

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 09:21 от grozdence.

# 321
Здравейте, момичета!
Много смях и красота сте публикували в дните от последното ми влизане тук.
Аз оставих за няколко дни темата и вас, заради "Сърдечни работи".
Джан си се справя перфектно още с първата си роля. Един такъв тихичък, сладичък, младичък. Обаче още от време оно "експлоатират" красивото му тяло. Явно и той не се дърпа, лисичето хахах. На няколко пъти се разсъблича със замах Wink Радост за окото, радост! Въпреки че минават поне две години, докато тялото му мине от категория "перфектно" в категория "божествено".
Много се радвам, че Джан избухва все повече с всяка следваща роля. Чудех се как му се отдава, но след урока по химия ми стана ясна причината. Водата става все по-дълбока и по-дълбока. Ах, тази вода, ах!
Мулатката от Руби е много сладка, единствено нея харесах досега от всичката върволица женоря до Джан.
Интересно ми стана, защо ли е излязъл от адвокатското съдружие?

# 322
Добро утро и от мен! Nature Sunny

Къде е Джан и защо скоро не е ходил дори в Руби? Ето го и отговора:

Nature SnowflakeNature SnowflakeNature Snowflake
Коледа наближава и бате Джано набира Снежанки за коледни фотосесии Wink

Blue HeartBlue HeartBlue Heart
Ако ви е студено днес, горещия поглед на Джан ще ви регулира температурата от раз! Nature Fire

# 323
Здравейте, момичета, хубав слънчев и цветен есенен ден и от мен.

В интервюто по италианската тв Джан нали каза, че в Турция не е разрешено да имаш две професии и затова засега се е отказал от адвокатската. Макар защо чак сега, не е това сигурно,но...

Аз пък зациклих на РП... Отново.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 12:40 от sonnni

# 324
Красота и сексапил на килограм! Вие си знаете, де Wink

Мислех само да  покажа и нищо да не кажа Simple Smile , защото тези видеа са виждани и въртени от всички ни до безпаметност.
Но не се стърпях Innocent

sonnni, благодаря за разяснението, пропуснала съм го това в интервюто.

# 325
Айде малко смях ви нося Grinning аз си се посмях доволно .. Grinning пукнах се от смях даже.. добре, че ги няма децата вкъщи.. Grinning

Ние си въздишаме по Джан (това си е нормално), но на мъжете, които го гледат, хич не им е лесно... Grinning Grinning

Тоя завалията, казва на италиански "какво ми се фукаш, сега ще ти покажа и аз" .. Joy
Още малко да се напъне и ще е досущ като Джан.. още мн. малко му трябва.. Joy

https://www.youtube.com/watch?v=itqQXKZOV3Y&ab_channel=ManfrediDiLiberto

https://www.youtube.com/watch?v=keDvlMf-6NQ&ab_channel=ManfrediDiLiberto

# 326
Грозде, умрях от смях 😂😂😂 Пратих ги на ММ 😀

# 327
Ох, като откачалка се смях по улицата, докато гледах JoyJoyJoy Страхотен урок как да бъдем Джан Яман Joy

# 328
Това с хляба беше В-Е-Л-И-К-О  Smiley
Не им е лесно на италианските мъже...

# 329
Produ Awards 2020 са си обявили финалистите:
Nature Star Най-добър чуждестранен актьор - Джан Яман
Nature Star Най-добра чуждестранна актриса - Йозге Гюрел
Nature Star Най-добър чуждестранен сериал - Мистър Грешен

Амииии, какво да му коментирам на това... Чак в Латинска Америка ги оцениха нашите сладури колко са готини и добри! Освен да кажа, че го заслужават и съм много радостна... Blush

Наградите Produ са отличие, което се присъжда ежегодно на най-добрите телевизионни продукции в цяла Латинска Америка!!!

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 21:10 от Ели-Мели

Общи условия

Активация на акаунт