🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 2

• 51 173
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Може и без листо 😀

# 301
Тази година предлагам да се облече като туземец, т.е. само с едно листо отпред. Мисля, всички ще сме доволни Grinning

Sweat SmileSweat SmileSweat Smile   Какви листа, те окапаха, есен е Sweat Smile

# 302
Ахахах забравих, че сме есен Flowers Fallen Leaf Grinning Абе все ще намери някоя китка, с която да се покрие Flowers Bouquet Grinning

Според kuti5232 Джано е бил снощи в Руби и сега пак е там... Втората снимка е от преди малко... Thinking Интересно, ни една червена шапчица не се е похвалила още Grinning Добре, че е Кути да го издаде, че пак купонясва, за ужас на всички "фенове" Grinning

# 303

Ах ,това Руби ,начи такава реклама му прави и оборот от клиенти и най вече клиентки . Собственика доволен.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 09:49 от femmi2

# 304
Ето я и феята на мокрите сънища и мечти Joy Честно, не разбрах каква е идеята на този колаж, но пък поне е очевидно, че дори и облечен в рокля, Джан е все така хубав и секси Grinning

Италианките питат с кой бихте изкарали локдауна/ карантината? Аз другите не ги знам, няма и нужда, то е ясно с кой Laughing

Е, знам го този Микеле, ама Гроздето така ме наплаши с неговия филм, че... Абе Джан избирам! Sweat Smile

# 305

Heart Eyes Мдаа,локдаун с Джан..

Two Hearts

# 306
Добро утро рагаци

📌 НОВИНИ-ИНФОРМАЦИЯ

Успехът на Джан Яман и продажбата на всички негови сериали по целия свят.

📌 За Can Yaman и че „EK“ е първият проект, който свързва Gold компанията със света и му отваря вратите да продаде работата си в чужбина ...

📌 Сериалите на Yaman се продават в много страни
''Erkenci Kuş'' - 47 държави
"Dolunay" е продаден на 40 страни
„Bay Yanlış“ към 3 държави и агенция Global заявиха, че вече са сключили много сделки.
''Inadina Aşk'' и ''Hangimiz sevmedim'' бяха продадени на Испания и разговаряха за сделки в повече страни.
И е невероятно нещо, когато виждаме, че сериалите му се показват в много страни едновременно.

📌СЕГА
''Erkenci Kuş'' в Италия, САЩ и в OSN Arabic Channel също
„Dolunay“ излъчване в Израел и скоро в Испания
''Bay Yanlış'' в Израел
''Inadina Aşk'' в DVD дискове всяка седмица в Гърция

📌Джан Яман се е превърнал в глобален феномен, името му е направило собствена марка, името му продава символа Дизи
това каза отговорникът по продажбите Pento за стойността на името на Can на международния пазар и че проектите се продават на негово име и че Global има новаторски и по-успешен опит. С Can Yaman да печели дори при трудните обстоятелства на кризата в Корона ...

📌Всички ние се докосваме и ставаме свидетели на любовта на феновете във всяка държава, в която се показва работата му, феновете му се увеличават всеки ден, не забравяйте думите на Фарук за Can Yaman и че „EK“ е първият проект, който свързва Gold Company със света и му отваря вратите да продаде работата си в чужбина ...

📌Името на Джан Яман привлича купувачи и произведението се продава под неговото име Пойнт. И ние получаваме достатъчно с това.

Превод с гугъл транслейтър..
Скрит текст:
📌📌📌 NEWS-INFO
❤ Can Yaman's success and the selling of ALL his series worldwide!!
🔖About Can Yaman and that ''EK'' is the first project that connects Gold company to the world and opens the doors for him to sell his work abroad…
🔖Can Yaman series sold to many countries
''Erkenci Kuş'' to 47 countries
''Dolunay'' has been sold to 40 countries
''Bay Yanlış'' to 3 countries and Global agency said that they already closed many deals
''Inadina Aşk'' and ''Hangimiz sevmedim'' were sold to Spain and talk to deal in more countries
And it's amazing thing when we see that his series are showing in many countries in the same time.
📌NOW
''Erkenci Kuş'' in Italy, US and in OSN Arabic Channel too
''Dolunay'' broadcasting in Isreal and soon in Spain
''Bay Yanlış'' in Isreal
''Inadina Aşk'' in DVDs weekly in Greece
🔖Can Yaman has become a global phenomenon, his name has made his own brand, his name sells Dizzy symbol
this is what the responsible of sales Pento said, about the value of Can's name in the international market and that the projects are sold in his name and that Global has a pioneering and more successful experience. With Can Yaman to make profits even in the difficult circumstance of the Corona crisis ...
🔖We all touch and witness the love of fans in every country in which his work is showing, his fans are increasing every day do not forget Faruk's words about Can Yaman and that ''EK'' is the first project that connects Gold company to the world and opens the doors for him to sell his work abroad…
🔖Can Yaman's name attracts buyers and the work is sold under his name Point. And we get enough with that.

Роден е да бъде на върха.. Международна звезда е нашето момче : ))
Джан е глобален феномен, името му е марка и продава символа Дизи... Света е негов!! Sunglasses Heart

31/10/2018
🎃👻

Ели предупредена си за Микеле.. опасен е много!! Grinning Турското СМИ трябва да го гледа, обаче!! Grinning

# 307
Добро утро,момичета! HugTwo Hearts

1 ноември - Денят на народните будители!
Честит Празник!

Легенда за Будителите....
Скрит текст:
Преди много време живял един робски народ. Хората не си спомняли някога да са били свободни - техните бащи и дядовците на бащите им били роби. Децата им се раждали роби, а поганците отвличали красивите робини неизвестно къде. Те никога не се връщали, докато братята им ги взимали от малки войници да надзирават собствения си народ или да проливат кръвта си за поганците. Така годините безрадостно се нижели, робите работели от сутрин до вечер по полята, където пеели своите робски песни.Обаче нещо се случило. Никой не си спомнял откъде дошли тези странници. Някои казвали, че те били даскали от съседни села. Други твърдели, че са монаси, слезли от манастирите високо в Балкана. Имало и по-чудни приказки - овчарите в планината разправяли, че ги виждали да се превръщат на вълци или орли. Те не изглеждали по-различно от другите хора, само очите им били едни такива - искрящи. Повечето станали даскали, а имало и такива, които скитали от село на село и събирали по буйните глави в някоя къща или горска поляна. Говорели странни неща на децата и онемелите родители. Разказвали, че дедите им били свободни хора, които някога владеели половината свят. Говорели им за велики мъже, пред които треперели мощни царе и мъдреци, научили милиони хора да четат и пишат. Как техните деди строили бели градове от масивен камък, където течала топла вода, а стаите се отоплявали от въздухопроводи. Как оръжията и конете им нямали равни и с тях побеждавали и най-свирепия враг. Слушали ги децата в захлас с ококорени очи, бабите се кръстели от ужас, а мъжете неволно се хващали за ножовете. Така тези хора били наречени народни будители или апостоли на свободата. Минало немного време - пораснали децата, заякнали, умовете им се избистрили. Казаното попивало в сърцата им и един неясен, отдавна забравен зов дълбоко отвътре ги карал да изправят гордо глава и ръмжат, когато читака размахвал камшика. Поганците надушвали какво става и все по-неспокойни и злобни ставали. Докато една есенна нощ, високо в Балкана до огъня край древно светилище, най-главният от апостолите се върнал от далечно пътуване нагоре и тихо промълвил пред смълчания кръг думите "Започна се!". А високо в необятното звездно небе блещукало малко съзвездие, закрилника на този народ.На следващото утро, докато изгрявал Деня, поганците стреснато се събудили от един страшен кошмар - сънували как робите им прерязвали гърлата. Застинали от безмълвен ужас, последната им съзнателна мисъл била,че това не е сън. До вечерта този народ вече бил свободен, а после тръгнал да помага и на останалите поробени и така се превърнали в духовни лидери и будители за другите. Такава им била съдбата, предначертана от Небето.
Благодарните народи ги нарекли Бели-ари, носителите на светлина или още Господ-ари, Хората на Бога !

# 308
Добро утро! Coffee

Честит Ден на народните будители! Book
По този повод бате Джано подготвя един урок по литература. Очаквайте скоро Wink

Стефка от ТТ ми напълни душата с този пост от вчера:
Ако Джан ми почука на вратата и ме пита „Пакост или лакомство”, най-вероятно ще отговоря „Няма значение” JoyHands Plus1Misc Bomb

# 309

Добро утро, момичета!Слънцето днес се опитва да се/ме усмихне, при мен е свързано.
Много се радвам за успехите на Джан и за признанието, което започва да получава и което съм убедена ще расте лавинообразно и ще залее целия свят с обич, мечти и красота, за късмет на открилите го като нас! Не зная за глобалния световен успех обаче усещам по себе си как глобално превзема моите мисли и емоции. Така се вглеждам в сцените с него на филми, които и преди съм гледала все едно го виждам за първи път и играе друг Джан в очите ми е станал по-красиви и харизматичен. Луда работа! Пожелавам ви здрав, хубав и усмихнат ден, Джаноманки!

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 10:20 от sonnni

# 310
Ей от тази снимка ми стана лошо... Scream Чок съджак чооок! Nature Fire Nature Fire

# 311
Ох, чудех се дали да го напиша, ама...
Той Джан също празнува днес, може да мине за будител. Какви мисли и чувства събужда у жените... JoyJoyJoy

# 312
хахах ами да, така си е ..това е голата истина! Празнично ми е всеки ден .. с този будител Nerd

Ей го на .. тук още не се е събудил .. а какви ли не мисли, пробужда в съзнанието ми..

# 313
Цитат
Ей го на .. тук още не се е събудил .. а какви ли не мисли, пробужда в съзнанието ми..

Така като го гледам ми се иска да прочета някоя книга на Ницше Sunglasses

# 314
Цитат

Така като го гледам ми се иска да прочета някоя книга на Ницше Sunglasses

А аз .. енциклопедия на лечебните растения.. да потърся нещо безобидно за нервите.. Nerd

Общи условия

Активация на акаунт