🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 2

• 51 102
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Ели-Мели страхотна историйка със съседа си ни спретнала пак.
Аз нямам проблем със съседските барабани, щом идат от такъв съсед, хахах Grinning И аз избирам д) Stuck Out Tongue Winking Eye
Грозденце, вярно ли е това за книжкаатааа???
Искам и аааз!!! Дано я пуснат, наистина. Simple Smile Joy

# 496
Привет момичета, не зная случвало ли ви се е дадена мисъл, герой от книга или откъс от цитат директно да докарат в съзнанието ви Джан - някой от героите му заради.. вманиачеността по героите и него, разбира се. На мен ми се е случвало, та ако тръгна да чета книгата РП поне ще си визуализирам във всеки един момент баш когото трябва.Purple Heart
Ели, аз ако точно този съсед ми отвори, изглеждащ точно по този начин, ще забравя ума и дума, защо да му се карам съм тръгнала?! Отвякъде ще се паникьосам и хич няма да направя добро първо впечатление, щото няма да съм подготвена. Въпреки, че и подготвена да съм, мъж с подобна визия пак ще ме изкара от строя. Може да ни се струват преувеличени реакциите на Санем от вида на Джан в първите серии, ама някои мъже баш така си действат ха-ха.Two Hearts

# 497
Минавам да ви пожелая спокойна нощ Blush

Скрит текст:

Съседът ни до врата прилича на младия Джан, висок, спортно тяло, мургав, симпатяга. Една сутрин му звънях да говорим за шумните съседи отгоре и ми отвори в същия вид като бай Йози Grinning Добре, че съм сериозна семейна жена, кон с капаци и пълен непукист, не трепнах Grinning Ако ММ прочете това, съседа ще си има проблеми Joy Джан може да е на 300 км и ММ да не ме ревнува от него, ама съседчето е на 30 см JoyJoy

# 498
Добро утро!

Имаме си нови снимки с Джан от Тудорс Hands Plus1 - Грозде Hug ....А така да пускат всеки ден по няколко! Wink

Ели Hug Simple Smile

WinkHands Plus1

Желая ви хубав ден,въпреки петък 13-ти и дъждовното време! HugFlowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 499
Добро утро и от мен! Flowers Tulip

Тази снимка обикаля в момента ИГ. Според мен снимката е направена отдавна, просто човекът я използва сега, за да поздрави Джан за рождения ден.

Аз си превеждам думите като "За много години, Мистър Грешен!" Champagne

Джан е много хубав тук, все така усмихнат да го виждаме Heart Eyes

П.С. Този господин да не е някоя известна личност? Познат ми се струва...

# 500
Това е група за Джан, която вие момичета създадохте и отглеждате с много любов, тук е много топло и приятно, винаги човек намира красота и уют, нали страдаме от обща болест, с името на темата ни... Та в деня на добротата ви благодаря, че ви има, че сте добри и винаги добронамерени. Пазете тялото, мислите и духът си здрави!

# 501
Привет рагаци

По едно следобедно кафе да направим .. : ))

За всички мои рагаци по едно кафе.. с любов ви пускам ... Heart Coffee

Завърнахме се с гръм и трясък! Socipol тренд  13/11/2020, на почетното първо място.

Socipol Trends 13/11/2020
Bay Yanlış - 1 -во място

И още малко статистика..в рамките на деня се променя.. ноо, обикновенно тези се въртят Sunglasses Joy

Снощи България отново беше на картата.. Sunglasses

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 19:23 от grozdence.

# 502
Момичета, нашия се появи... жив, здрав, красив и усмихнат Kissing Heart Heart
Вижте го, и с кое якенце е ... : ))

В ресторант-бар Oligark Истанбул

# 503

Ама много е готин с това якенце, бе! Пу пу!

# 504
Грозденце, много мерси за ъпдейта. Стартира нова серия от забавления! Joy Simple Smile
Крайно време беше, позагуби се, стига е почивал, я, после ще има да почива след още няколко годинки. Grinning
Като че ли брадата попораснала ми се вижда, къмто стил Дивит да не се е запътил... Heart Eyes  Все е сладък де... Grinning

# 505
А такааа..за наша радост, само с мъже да се щрака Grinning

Кипрата ни той... с гъзарското якенце Sunglasses Heart

Това е реалността .... не може да се отрече.. Grinning Grinning

# 506
"Иска ми се да беше тук"...

...не си казал, не съм дошла Rolling Eyes

# 507
Mert Gürel -  един от мениджърите на мястото "Oligark" качи тази снимка с Can Yaman в официалния си IG, с коментар „Гостът тази вечер“. Да споменем, че на "Oligark" в Истанбул му е присъдена тази вечер „награда за най-добро място“ през 2020 г. на церемонията по награждаването на Fashion Tv (Moda Ödüllerie)

С бяла, с черна тениска.. все си е пич та дрънка Sunglasses с деколтенца дълбочки, си се разхожда нашия.. няяяма проблем... Rolling Eyes да не задълбаваме, че ми става лошо.. Rolling Eyes

# 508
да не задълбаваме, че ми става лошо.. Rolling Eyes
Оф, Грозде, като го няма ти е лошо, като се появи пак ти е лошо... Угодия няма!

Ето, заповядай, да се успокоиш малко!

# 509
Здравейте,момичета!

още снимки от ресторанта....

https://vk.com/feed?q=%23BayYanlis&section=search&z=vide … _-176425116_49150

Желая ви хубави почивни дни! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт