🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 2

• 51 097
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро! Hug

Снощи докато четях приказка на детето, се замислих какво ли би било, ако Джан е главен герой в някои от най-известните детски приказки...

1. Червената шапчица
Червената шапчица срещнала големия лош вълк Джан, но не се уплашила. Освен, че му казала къде живее баба ѝ, направо лично го завела до там. А вътре го чакали и бабата, и майката на Шапчицата. Трите го изяли, вместо той тях! Animal See No EvilAnimal Wolf

2. Спящата красавица
Спящата красавица трудно заспала от вълнение. Все пак като знаеш, че ще те събужда принца на принцовете - Джан...
В крайна сметка заспала и след сума години, когато най-после красивият принц дошъл и я целунал, Спящата красавица не се събудила веднага, а се правила на умряла лисица. Една целувка от принц Джан била крайно недостатъчна, трябало да я целува поне 2-3 седмици! Kiss

3. Снежанка
Кралицата всеки ден питала огледалото кой е най-красив на света. Накрая на огледалото му писнало и казало „Джан Яман, ма! Откажи се най-после”! Замислила пъкления си план да го отрови с ябълка, но ударила греда. Джан ябълки не яде, само пържоли! Meat On Bone

4. Тримата братя и златната ябълка
Ламята като видяла най-малкия брат Джан, направо припаднала и сама предала богу дух. Край на приказката! Flowers Apple

5. Красавицата и звяра
Звярът Джан въобще не си правил труда да пази омагьосаната роза. Като имаш такъв външен вид, защо ти е да искаш да се превръщаш в обикновен принц?!?!? Sunglasses

Nature StarNature StarNature Star

Ето ги! Кумчо Вълчо и Червената шапчица, която се е пременила на Синята рокличка Joy

# 511
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Еленце, страхотна си!    newsm20   
Възхищавам се на творческата ти мисъл комбинирана с такова изумително чувство за хумор.
Тези ти приказки заслужават да стигнат до целия свят и най-вече до Джан. Сигурна съм, че ще ги оцени, много ще се забавлява с тях и ще ги сподели в профилите си в мрежата.

Колко е хубаво да видим пак Джан! И то в доста по-изискана компания от обичайните посетителки на Руби.

# 512
Two HeartsМомичета, честно, аз много се затъжих за Джан, появи се за малко в една-две снимки, но като цяло това е крайно недостатъчно за фенове като нас и Патрон като нашия. Затова аз тук си припомням разни клипчета, ако и вие сте като мен затъжени, ето ви малко Неустоим и Прекрасен Джан... Дивит на фона на хубава музика:hearts:!
https://www.youtube.com/watch?v=OZX0gv0Uo0k

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 21:35 от sonnni

# 513
Сонни, вярвам, всички сме се затъжили...

На мен много ми липсва това трио Yellow Heart

# 514
Здравейте,момичета!

Ели Hug Hands Plus1...Профи Hug...Сонни Hug

от снощи Джан, с бяла ризка отново е бил в Олигарк - с бизнесмена Муххамед Кулашен...

Скрит текст:

Цитат
От Флорианны Рулло( сегодняшний пост)....Почему книга о #ДжанЯман? Я писала с энтузиазмом, потому что Джан помог очень многим людям, и я устала от нападок на него, потому что он не только красив, но и обладает стержнем. Ненавистники также ударили по мне, оскорбили меня, не прочитав мою книгу.
Просто для удовольствия
p.s. в переводе возможны неточности

Желая ви приятна слънчева неделя! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 515
Добро утро и от мен!

Как да не ти почне деня весело и забавно с този Муцун! Blush

от снощи Джан, с бяла ризка отново е бил в Олигарк - с бизнесмена Муххамед Кулашен...

А тези пеперудки да не би да са бизнесдами? ThinkingSweat Smile

# 516
Лявата е прекалила с тунинга. Иначе хваща око. Whistling  

Злати, Ели Hug Hug

За мен остана да сложа видео от Олигарк.Wink
Дълго е, ама има много от Джан. Да знаете, че тук още не е свалил тъмното горнище.
https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/v/t50.16885-16/10000000 … 5f173e5232b2d58ac

Слагам и една разходка из клуба, че Джан вече втора вечер е там, явно трябва да го изучим това заведение. Wink
https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/124050253 … f3ad0439df2872329

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 11:04 от profi_1

# 517
Привет момичета

Джан: "Когато хората чуят, че сегашният ми образ ще си отиде, те се чувстват малко огорчени, защото характерът беше много приятен; хареса им и не искат да се променям. Но, нашата работа е точно такава. Защото нашата работа е да създадеш характер и да му вложиш душа ... "

Ей досега си търсих зъболекар, че ме боли зъб, ето този си намерих, ако ми оправи болката.. ще ви го препоръчам и на вас..

Този господин, с който Джан се е снимал тази нощ, е някакъв бизнесмен от рекламния сектор.. в ТТ се обсъжда, че се готви нещо.. Не знам, Джан с какво се занимава в момента, но всички много са се затъжили за него.. Какво ли става с проектите му.. този сериал с 10-те епизода с италианката, чакам аз!!

# 518
# 519
Добър вечер, момичета! Тихичко е в темата, нормално... Simple Smile

Айде малко да разбутам кошера Grinning
Нося ви специална селекция Джанови погледи в стил Мистър Грешен

Много грешен... Бих ви питала какво ще направите, ако Джан ви погледне така, ама въпросът е риторичен Grinning Ако все пак някоя иска да си излее мъката, моля, не се стеснявайте Grinning Grinning Grinning

# 520
Еленце, ще го помоля да ме погледне пак, и пак ... и пак ... и пак ... ... ... Crazy
Съобразявам се все пак с възрастта си. Stuck Out Tongue

# 521
Добро утроо!

"Redbubble" е американска (Сан Франциско) платформа за онлайн продажба, която използва
снимката #JanYaman в много продукти. Това предполага, че  Джан е международна марка.
#CanYaman_dizinews

Желая ви приятен ден и успешна седмица! Flowers Fallen LeafFlowers Four Leaf CloverFlowers Maple Leaf

# 522
Опааа, нови, нови, ГОРЕЩИ от Тудорс Heart EyesNature Fire

Добро утро! Blue Heart

Някои още спят! Misc Zzz

# 523
Привет рагаци

Божествен.. Heart

Този манекен познавате ли го..

Джан Яман в класацията IMDb!
IMDb списък, публикуван за седмицата от 16 до 22 ноември!
Can Yaman, се нарежда на четвърто място в Турция! В световната ранглиста заема 4434 място!

Ели с тази нова ризка .. с това лабаво ципче е малко опасно .. Rolling Eyes

# 524
Грозде, игриво е ципчето, спор няма Grinning Grinning Grinning Пак, че има цип, щото знаем, че Джано не обича да се закопчава Grinning

Ето го Джано-супермодел Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт