Снощи докато четях приказка на детето, се замислих какво ли би било, ако Джан е главен герой в някои от най-известните детски приказки...
1. Червената шапчица
Червената шапчица срещнала големия лош вълк Джан, но не се уплашила. Освен, че му казала къде живее баба ѝ, направо лично го завела до там. А вътре го чакали и бабата, и майката на Шапчицата. Трите го изяли, вместо той тях!

2. Спящата красавица
Спящата красавица трудно заспала от вълнение. Все пак като знаеш, че ще те събужда принца на принцовете - Джан...
В крайна сметка заспала и след сума години, когато най-после красивият принц дошъл и я целунал, Спящата красавица не се събудила веднага, а се правила на умряла лисица. Една целувка от принц Джан била крайно недостатъчна, трябало да я целува поне 2-3 седмици!

3. Снежанка
Кралицата всеки ден питала огледалото кой е най-красив на света. Накрая на огледалото му писнало и казало „Джан Яман, ма! Откажи се най-после”! Замислила пъкления си план да го отрови с ябълка, но ударила греда. Джан ябълки не яде, само пържоли!

4. Тримата братя и златната ябълка
Ламята като видяла най-малкия брат Джан, направо припаднала и сама предала богу дух. Край на приказката!

5. Красавицата и звяра
Звярът Джан въобще не си правил труда да пази омагьосаната роза. Като имаш такъв външен вид, защо ти е да искаш да се превръщаш в обикновен принц?!?!?

Ето ги! Кумчо Вълчо и Червената шапчица, която се е пременила на Синята рокличка

Момичета, честно, аз много се затъжих за Джан, появи се за малко в една-две снимки, но като цяло това е крайно недостатъчно за фенове като нас и Патрон като нашия. Затова аз тук си припомням разни клипчета, ако и вие сте като мен затъжени, ето ви малко Неустоим и Прекрасен Джан... Дивит на фона на хубава музика:hearts:!

...Профи