🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 2

• 51 089
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Nature Fire Джан Nature Fire

И първото събитие, организирано от Джан Яман България.. Хаштага го знам.. мн. е хубав! Heart

# 526
Момичета, много гримиран и различен е Джан на тия снимки, хайде ако е Тудорс, нищо няма да кажа, ама тия от Руби и заведенията, явно фенките искат себе си да харесат, та понякога Джан чак не мога да го позная, че е той. Не че се оплаквам, само искам да кажа, че Джан НЯМА нужда от подобни "подобрения", достатъчно, че и отгоре, хубав си е. Справка, в първите си роли си е също супер красив и по-естествен. Явно ми липсва "на живо" в движение и в действие.
Онзи ден гледайки Пълнолуние, Ели, ти до коя серия стигна?, се замислих, че си имаме цели 40 серии с тази двойка, реално погледнато никак не са малко, много са хубави и там, в допълнение със сладура Булут.

Грозде, страхотно дейна си, информираш ни, аз нищо не разбирам от туитър, евала ти, че имаш времето и желанието и лудостта и си в тон с модните Джано-течения, благодаря ти, че си там заради Джан и ни осведомяваш, може ли на по-простичък език да обясниш какво се готви в Туитър?

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 20:25 от sonnni

# 527
Сонни, на 11 серия на Пълнолуние съм. Бавно, но славно се наслаждавам на Ферит Аслан Blush Тъпото е, че нещо не ми тръгват сериите с бг субтитри напоследък и сега го гледам с дублаж. Т.е. на 33 серия съм на Горчиво и сладко. Голяма мъка с този дублаж Sad
Нали преди имаше запитване кой герой си избираме. Аз избрах межу Йози и Дивит - Дивит. Но сега като гледам Пълнолуние, определно Ферит е моя човек Heart Eyes

Айде две новички фотки от последното излизане на Джан Sunglasses

# 528
Грозде, страхотно дейна си, информираш ни, аз нищо не разбирам от туитър, евала ти, че имаш времето и желанието и лудостта и си в тон с модните Джано-течения, благодаря ти, че си там заради Джан и ни осведомяваш, може ли на по-простичък език да обясниш какво се готви в Туитър?

Такааа.. понеже съм нова в ТТ, но, с помощта на момичетата от ФБ (разясниха ми правилата в ТТ), вече туитвам и ретуитвам, като картечница съм по време на акции.. Joy
Ще поместя линк на БГ групата ни в ТТ https://twitter.com/bulgaria_can

На 28 ноември, предстои акция, организирана от Can Yaman Bulgaria, със съдействието на "Can Yaman Media"!  # тага е избран от Българските момичета, и ще се изпише малко преди събитието (# тага е уникален Heart  прекрасен е просто.. ) Въпросната акция се състои в това, да се туитват и ретуитват, послания към Джан, свързани с # тага.. след което се водят някакви статистики, фенки от др. държави също се включват.. но, главното е, да стигне до Джан и той да е впечатлен : )) А ние ще го впечатлим задължително, табики.. Heart Joy Joy

За тази красота.. и боса в огъня ще вляза.. Grinning

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 21:52 от grozdence.

# 529
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Що не казвате, че по БТв Лейди са почнали да дават РП?
Тази вечер се джаносвам с тройни дози - Горчиво и сладко от 19 ч., Свободен дух от 22 ч. и завършвам волната програма с каквото ми е кеф от Мистър Грешен от полунощ, докато издържа.. Crazy

# 530
Профи Grinning изпуснала си... Grinning  вcеки уикенд по Би Ти Ви Лейди се излъчва "Любов на инат" .. стартира на 14 ноември от 13ч. В момента в БГ излъчват 3 сериала на Джан .. Joy

Офф.. Nature Fire представете си как Джан ви свири на пиано..късно вечер.. Heart Eyes

# 531
Ехее, май да взема да хвърля едно палаво оЧо на "Любов на инат" Rolling Eyes

Аз пък се затъжих за Езги и Йозгюр... До сега гледах как се запознаха... Много са ми сладички Heart Eyes

# 532
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Грозде, за Любов на инат знам, даже вчера го гледах, докато чистих детската. Но не бях разбрала, че са пуснали и РП.

# 533
Добро утроо!

Nature FireHeartNature Fire

И вчера сте заредили интересни неща с Джан-нови снимки,инфо и коментари!Благодаря на всички!

Да напускам и аз каквото открих сутринта с Джан! WinkTwo Hearts

ето какво са сътворили феновете на Джан...Heart Eyes

Желая ви топъл есенен ден! Flowers Fallen LeafNature SunnyFlowers Maple Leaf

# 534
Добро утро! Animal Hatched Chick

Днес дрескодът е: УСМИВКА Blush

Малко ретро Джан Sunglasses

И Джан с една готина мацка Heart Eyes

# 535
Привет грешници!
Pushpin Испански медии

"Като цяло, Испания издавва пет от шестте поредици на Can Yaman: „Ранна птица“, „Пълнолуние“, „Инадина Аск“ сега „Кой от нас не хареса“ и „Мистър Грешен“. Така Can Yaman ще бъде турският актьор, излъчил най-много телевизионни сериали в Испания."

https://www.diezminutos.es/telenovela/dolunay-novela-turca/a3464 … as-series-espana/

Какво да си мисля.. любимец е нашия.. не само в Италия и в Испания : )) В Бразилия и Аржентина са луднали по него.. а онези в Южна Америка ги знаете с каква гореща кръв са.. Като ги гледам в ТТ Гъркините, Португалките и Еврейките и те са подпалили яко.. Grinning В Мексико, Пуерто Рико, Полша, Унгария и т.н.. та чак и в Австралия, нашия е всеобщ любимец .. тръпка им е Божествения Nature Fire няма начин, да е другояче.. Покорява света..  Heart
И как няма да покорява.. вижте го само.. какво чудо на чудесата е.. още от време оно..

Ето и последните новини от Бирсен ханъм..

Голд Филм на Фарук бей, готви проект.. Главните са известни вече, но защо Фарук, се занимава с този гаден канал Фокс..
https://www.tv100.com/deniz-cakirin-partneri-fikret-kuskan-oldu-haber-523585
Скрит текст:
Обявен е партньорът на Дениз Чакър
Дениз Чакър наскоро се съгласи със Gold Film за сериал, който да бъде излъчен по FOX. Разбра се, че съ-звездата на Дениз Чакър ще бъде Фикрет Кушкан.

Дениз Чакър наскоро се съгласи с Gold Film за сериал, който да бъде излъчен по FOX. На дневен ред беше, че името на поредицата, което все още не е изяснено, е написано от Sırma Yanık и че Ömür Atay ще го режисира.

Партньорът на Дениз Чакър беше разкрит в сериала, в който Толга Гюлеч също участва в актьорския състав. Накрая Фикрет Кушкан, който изигра главната роля в Залим Истанбул, се ръкува с Фарук Тургут, шефът на Gold Film. Сериалът, в който продължават преговорите за младия актьорски състав, ще бъде заснет в Истанбул.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 17:15 от grozdence.

# 536
Днес дрескодът е: УСМИВКА Blush
     Ели,

# 537
Socipol Trends 17/11/2020
Can Yaman - 1-во място..

И аз си нямам друга работа .. за какво ви го поствам..та той всеки ден е номер 1.. Grinning Grinning
Няма смисъл..излишно е.. позицията му всеки я знае.. Grinning особено тези, които го недолюбват .. нека им вади очите .. Joy

И нови фотки от сега.. пуска си коса и брада.. хайде, дано е за ролята на турския Робин Худ.. Иншаллах : ))

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 21:30 от grozdence.

# 538
Значиии, като хвана пушката....

...ама кеф му е на нашия, да не го мисля...

Руби да не остана в историята вече? Thinking

Грозде, какво ни занимаваш, бил номер 1, днеска, вчера, всеки ден... Донеси някоя новина, не очевидни факти Grinning

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 22:01 от Ели-Мели

# 539
Малеее тази русата е Госпожа "Джан Дивит".. Марибел, тази е чисто лудааа.. ако ми падне в ръчичките, ще и оскубя чорлите!!  Grinning Grinning А него ще го хвана за ухото.. или за яката, по- добре.. и копчетата на ризката Тудорс и на якенцето на Деса ще се разхвърчат .. ще ми остане в ръцете! Ми може ли така да се оставя, тази дама да се навира в него ............... Rage

ето и клипче от тази вечер
https://twitter.com/Gruppo_Support/status/1328777019786735616

Ели остави ме да си правя каквото си искам бе.. Joy

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 00:37 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт