🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 2

• 51 080
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, момичета Simple Smile
Каква е тази Госпожа "Джан Дивит"?
Аз досега нито съм я чувала, нито виждала...
Някаква емблематична фенка на Джан ли? Не виждам причина да й се дразните толкова - на нея врата й е по-голям от главата Simple Smile Ще ревнуваме от някоя, дето си заслужава Simple Smile
Обаче явно Джан си го кефи, щото така се е налензил до нея, както с млади момичета не съм го виждала Simple Smile

# 541
Anеto ние за майтапа се дразним.. Grinning иначе, ако вземем да ревнуваме от всичките 234567 барбита, с които се снима.. до сега да сме вече в Карлуково Grinning Тази Марибел е една откачалка.., даже й се кефим, на лудостта Joy Ето я .. сега ще се сетите Joy това е тази, която си нарисува къщата ......... постоянно лети до Истанбул.. все едно, ходи до магазина за кисело мляко ..Joy и много луди клипчета и снимки има в Инстаграма си, но сега не мога да я намеря.. Grinning

Сега сетихте ли се .. Grinning Grinning сладурка е Grinning и други й се връзват на акъла Grinning ама поне им е весело .. Joy забавата е на макс ... Joy

Ей ги на.. само руси барбита тази вечер.. Grinning направо са за разстрел.. Joy

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 01:52 от grozdence.

# 542
(повтарям пост.. но, тази новина, няма как да я поместя, като редактирам горния си коментар.. пълен с глупости..) надявам се, няма да бъде изтрит от модератор..

Pushpin Средствата за малкия Памир бяха събрани, квотата беше достигната и онези, които се опитаха да дарят по свой собствен начин, помогнаха да спасят този малък живот.. Heart

Каква прекрасна новина! Flowers Four Leaf Clover Всички деца по света, трябва да са живи, здрави и щастливи, широки усмивки да греят на ангелските им личица, очичките им да блестят като звездички..  отразяващи щастие и любов! Heart
Нито едно дете не трябва да е болно.. и ако единственият шанс за оцеляване зависи от проклетите пари, каква радост е, че обединението на милиони хора, даде възможност на това мъниче да продължи да се бори..
То има много специален ангел пазител .. Heart

Успех на Памир! Бог да го благослови и защити.. и никога повече да не страда! Hands Pray Heart

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 12:37 от grozdence.

# 543
Здравейте,момичета! HugTwo HeartsFlowers Hibiscus

Радвам се за малкия Памир,че са успели да съберат парите.Успех в лечението. Flowers Four Leaf Clover

Желая ви приятен и спокоен ден! Flowers Maple LeafFlowers Four Leaf CloverFlowers Fallen Leaf

# 544
Добро утро и от мен! Flowers Hibiscus

1. Много хубава новина за Памир Heart Eyes Дано всичко бъде наред с него!

2. Още от снощи Camera

3. Пак се е снимал с този господин от шоубизнеса.
Логото на OLIGARK - "Където Истанбул среща качеството". Тц! Грешка! "Където Джан среща феновете" трябва да е логото Sweat Smile

4. Грозде, мерси, че припомни за Марибелата. В пристъп на ревност не можах да я позная... Grinning

5. Като говорим за ревност...

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 09:21 от Ели-Мели

# 545
Добро утро рагаци!

Ели как няма да я познаеш, нашата сестра по съдба.. Rolling Eyes Марибелчето, Аз, Ти, и Стефка от ТТ ще вземем.. можем да оформим един квартет, като от клипа по- горе.. и да направим един по- як клип.. с танци и веселба до безкрай.. с много плакати, стикери и пластмасови манекени на Джано покрай нас (все едно.. денси с нас) Grinning Grinning направо ще станем хита на сезона в Ютюб ...............

# 546
Грозде, имай по-смели мечти! Ще направим хореография, ще идем до СтаМбула и ще я изиграем с истинския Джано! Какви са тия пластмасови манекени???!? Ей, този клип вече ще мине "Деспасито" по гледания Grinning Grinning Grinning

Спрягат Джан, че ще участва в италианското реалити „Островът на известните“ (L’Isola dei Famosi), еквивалент на "Сървайвър". Сефте го спрягат! Grinning

По-добре да участва в "Островът на изкушенията". Въпреки че там ще разтури всички двойки за 24 часа и после с какво ще си запълват програмата, не е ясно. Най-вероятно с женски бой и плачещи зарязани съпрузи Grinning Grinning Grinning

# 547

Може и да сте я пускали, но аз сега я видях. Страхотен Джан!

# 548
Добро утро рано, рано! Nature First Quarter Moon

Навън е тъмно, но в темичката ни изгрява нашето усмихнато слънце Nature Sunny
Снимката е нова, пак с този господин. Големи приятели станаха Blush

Унгарската телевизия Life TV е закупила правата за още три сериала на Джан.
Петър Кис, режисьор на Life Tv, за Джан Яман: „Рядко се ражда човек толкова красив и харизматичен.” ТАКА Е, Кис!!! Laughing
Петър Кис, директор на Life TV (добре познат унгарски телевизионен канал), интервюиран от sorozatwiki.hu, направил комплимент на турския актьор Джан Яман. "Рядко се ражда човек, толкова красив и харизматичен, който е добър актьор и действа като магнит за зрителите. По принцип телевизията се нуждае от рейтингови сериали, защото като ги излъчва всеки ден, лоялността се развива у зрителите и след това те се връщат, за да ни гледат.”
Поради тази причина LIFE TV след успеха на Ранобудна птичка и Пълнолуние ще излъчи още три турски сериала с участието на Джан Яман през 2021 г .: Мистър Грешен, Любов на инат и Кой от нас не е обичал Hands Clap

И поглед към италианския тефтер, посветен на Ранобудна птичка Heart Eyes

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 09:31 от Ели-Мели

# 549
Добро утро!

И аз видях инфото на  Life TV,но Ели Hug,вече го е пуснала!

и....# JanYaman за първи път в #RAI новини
"Играе баскетбол, но преди всичко говори 4 езика, има юридическа диплома
и архивирана юридическа кариера,но е  талантлив и красив."
#CanYaman_dizinews
https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456241232%2Fabb81 … l_wall_-173526015

Желая ви приятен,макар и студен ден! HugFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 550

Здравейте, здравейте, рагаци,
красиви и уханни като акации! Flowers Hibiscus

Днес съм на литературно-поетична вълна, защото ще ви представя част от любимите ми книги. Да, книги! Kрасивите и мускулести хора също четем понякога и то сериозна литература, а не само програмата за киното в мола!

ВНИМАНИЕ!!! Съдържанието може да разкрива част от сюжетите в книгите!!! Да не ревнете после, че всичко съм ви издал!

1.   „Писма до Милена” - Франц Кафка
Любимата ми книга. Защо ли? Защото понякога ми се иска да чета писма и до някой друг, а не само писмата, адресирани до мен самия...
Ако аз трябваше да напиша тази книга, щеше да се казва „Писма ОТ Милена” и не само от Милена, ами също от:
-   Марчела и София от Италия;
-   Хосе и Антонио от Испания (Да, да, не бъдете задръстеняци!)
-   Стефка от Туитър
-   Гроздето от България (Да, да! И такава има! Не съм шизофреник, който си пише с плодове и зеленчуци!)
Милена живеела във Виена, а Кафка в Прага. Срещите били възможни само от време на време. Писмата трябвало да преодоляват разстоянието – те се превърнали в документи на една нарастваща страст.
А в днешно време как е? Не само ми пишат, ами ме причакват пред блока, пред магазина, в ресторанта. Не писмата, а самолетните билети са се превърнали в документи на нарастващата страст! Глобализация, какво да правиш! Да живеят ниско-тарифните самолетни компании!

Скрит текст:
През април 1920 г. Кафка се запознава в Прага с журналистката Милена Йесенска, в компанията на общи приятели. В разговора тя му казва, че има намерение да преведе два от неговите разкази на чешки – така се започва разговор по една тема от двустранен интерес, поставя се началото на една връзка. Милена по това време живее във Виена, в „бавно разпадащ се брак“, Франц Кафка живее в Прага; срещи са възможни само от време на време. Писмата трябва да преодоляват разстоянието – те се превръщат в документи на една нарастваща страст.

2. „Като дъх” - Ферзан Йозпетек
В неделя сутринта, в края на юни, Серджо и Джована, както обикновено, поканили две двойки скъпи приятели на обяд в апартамента им в Тестачо. Те правели последна подготовка, докато чакат гостите, когато непознат се появил на вратата им. Казвал се Джан, идвал отдалеч и в чантата си носел сноп писма, които никой никога не бил чел, или по-скоро - които Серджо никога не бил чел... Писмата пазели ужасна тайна... Джована била похотлива домакиня, която скришно гледала турски сериали и точела лиги по придошлия гост... Как ще реагира Серджо, дали Джована ще си тръгне с Джан към Истанбул или всичко ще се окаже една голяма лъжа... ще разберете... на Кукуво лято!

Скрит текст:
В неделя сутринта е в края на юни и Серджо и Джована, както обикновено, поканиха две двойки скъпи приятели на обяд в апартамента им в Тестачо. Те правят последна подготовка, докато чакат гостите, когато непознат се появи на вратата им. Преди много години той живееше в тази къща и би искал да я види за последен път, оправдава се той. Погледът му изглежда загубен, сякаш търси някого. Или нещо. Казва се Елза Корти, идва отдалеч и в чантата, която има при себе си, държи сноп стари писма, които никой никога не е чел. И че между анекдоти за авантюристичен живот и поверителност, пълна с носталгия, те пазят ужасна тайна. По този начин едно неповторимо минало изплува, способно да пробие дори очевидно мирното и почти монотонно съществуване на Серджо и Джована и техните приятели, маркирайки ги завинаги.

3. „Галапагос” - Кърт Вонегът
След като жестока финансова криза унищожава световната икономика, група корабокрушенци заживяват на един от островите Галапагос. Покосено от епидемия, човечеството е лишено от способността да се възпроизвежда и постепенно загива. Единствените оцелели са шепата корабокрушенци, които срещат на острова самотния РобинДжан Крузо. При тази среща мъжете веднагически еволюират като придобиват тялото на Аполон и красотата на Джан Яман, а жените рязко си възвръщат способностите за възпроизвеждане. Човечеството е спасено!  

Скрит текст:
След като жестока финансова криза унищожава световната икономика, група корабокрушенци заживяват на един от островите Галапагос.  Покосено от епидемия, човечеството е лишено от способността да се възпроизвежда и постепенно загива. Единствените оцелели са шепата корабокрушенци, но с времето те претърпяват обратна еволюция и се превръщат в тюленоподобни същества с плавници вместо ръце.

4. „Брулени Хълмове” – Емили Бронте
"Брулени хълмове" е страстна история за необузданата и демонична любов между Катрин Ърншоу и Джанклиф, подхвърлено дете, отгледано от нейния баща. След смъртта на господин Ърншоу, Джанклиф е тормозен и унижаван от брата на Катрин. Убеден, че любовта му към Катрин е несподелена, Джанклиф напуска дома им.
Години по-късно той се завръща като богат, изискан, мускулест, секси, божествен и невероятен красавец, прецизно подготвил своето жестоко отмъщение – да се разхожда полугол пред нея по цял ден и цяла нощ без да й обръща никакво внимание!

Скрит текст:
"Брулени хълмове" е страстна история за необузданата и демонична любов между Катрин Ърншоу и Хийтклиф, подхвърлено дете, отгледано от нейния баща. След смъртта на господин Ърншоу, Хийтклиф е тормозен и унижаван от брата на Катрин – Хиндли. Убеден, че любовта му към Катрин е несподелена, Хийтклиф напуска дома им. Години по-късно той се завръща като богат и изискан човек, прецизно подготвил своето жестоко отмъщение.

5. „Етюд в червено” - Артър Конан Дойл
Получавайки тежка рана по време на военната си служба в Индия, в Лондон се завръща пенсионираният военен лекар Уотсън, който си търси съквартирант. Уотсън се среща с един млад мъж, мистър Джанлок Холмс, който също търси съквартирант и двамата се съгласяват на съвместно съжителство. Животът на Холмс предизвиква в Уотсън огромно любопитство. При Холмс постоянно ходят някакви хора, предимно жени, които крещят името му под прозореца...

Дали Уотсън разбира каква е пофесията на Холмс, не мога да кажа. Винаги, когато стигна до тази част, се появява някоя готина мацка на съседния балкон и все не мога да си дочета книгата...

Скрит текст:
Получавайки тежка рана по време на военната си служба в Индия, през 1878 г. в Лондон се завръща пенсионираният военен лекар Джон Х. Уотсън. След известно време, той започва да изпитва финансови затруднения и му се налага да намери по-евтино жилище, за предпочитане с още някого. По съвет на свой приятел Уотсън се среща с един млад мъж, мистър Шерлок Холмс, който също търси съквартирант за наемане на апартамент на Бейкър Стрийт 221Б. След лична среща Уотсън и Холмс се съгласяват на съвместно съжителство. Животът на Холмс предизвиква в Уотсън огромно любопитство. При Холмс постоянно ходят някакви хора, а той редовно прави химични експерименти. Скоро, докато чете получено писмо, Холмс сам казва на Уотсън, че е частен детектив, понякога срещу заплащане, а често безплатно помага на полицията и на частни лица в разследването на престъпления..

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 10:08 от Ели-Мели

# 551
  • На юг от тук
Ели Flowers HibiscusFlowers Hibiscus Сега е време да хванеш пътя за Истанбул. С ограниченията в съседката ни, ще е по-лесно да се видиш с Джан,който подобаващо ще оцени таланта ти.  А аз отивам на урок със секси учителя.CloseClose

# 552
Привет рагаци!
Днес 19.11.2020 г. в 18.30 ч. време Маями, на 20.11.2020 г. в 1.30ч. българско време, ще се излъчат пряко победителите в наградите PRODU Awards 2020!  Can Yaman е номиниран за най-добър чуждестранен актьор, Özge Gürel за най-добра чуждестранна актриса и  Bay Yanlış за най-добър чуждестранен сериал!

Заслужават и трите награди! Heart Пожелавам им успех довечера!! Heart  Вярвам, че ще спечелят!! Heart

Днес от 21.00 ч българско време, започва акция в ТТ в подкрепа на Джан, Йозге и Мистър Грешен! Акцията е организирана от Can Yaman Media

Ели Hug Унгарския телевизионер е изкупил всичко с участието на Джано Joy Има усет човека.. Nature Star Sunglasses Разбрал е откъде изгрява слънцето... Heart
А урока на Учителя е номер 1!! Books

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 16:40 от grozdence.

# 553

Nature Boom Момичета,страхотни снимки,колажи и гифчета
пускате с мистър Джан,благодаря ви и продължавайте с красотите!!
Flowers Hibiscus

# 554
Gift HeartКолкото повече ги гледам толкова повече ги гледам! Нямам насищане просто... на героите на Джан!!!
Сега са:

и

Понякога са:

Общото и най-важното е едно: Джан да присъства!:blue_heart:
Гледала съм МНОГО??? турски сериали. Не, аз не гледам много турски сериали, броят се на пръстите на едната ми ръка, ама е постоянно, в неограничени количества.Stuck Out Tongue
И не ги гледам, защото са турски, и италиански и испански и азърбайджански да са, Джан ако е там и аз съм там...

Ели, не знам в каква сфера работиш, но е трябвало да станеш писателка, много забавно и увлекателно и убедително разказваш!:hibiscus: Дано музата не те напуска, много ни забавляваш.
И пак да кажа: искам го този ТЕФТЕР!!! Защо нямам познати в Италия?
Грозде, и аз искам да победим НАВСЯКЪДЕ къде що има Джан!
Хубава вечер, момичета!:gift_heart:

Общи условия

Активация на акаунт