🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 2

• 51 078
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Идвам с новина.   Йозге Гюрел заедно със Серкан гаджето й са сменили мениджърската агенция .
Вече са клиенти на Енгин Айканат , който менажира имена като  Чаатай Улусой , Хазал Кая , Фарах Заейнеп, Мерве Болгур и още един младеж не му запомних името.
Не съм проверявала , но предполагам е достоверно що да си измислят това?

Джан и Йозге - МГ

Мачооо Heart Eyes

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 21:49 от femmi2

# 556
Айде нови фотки на Джано Sunglasses Heart от тази вечер.. Oligark Istanbul : ))

Усмивка златна и сладка Nature Sunny

Наградите чак на 3 декември...

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 21:22 от grozdence.

# 557

Ъъъъ, Джано що въобще си играе да си закопчава последното копче на ризата? FlushedLaughing

Сонни, по образование съм математик, програмист и счетоводител. Трите най-скучни и сухарски професии Sweat Smile Работата ми не е далеч от образованието ми, така да го кажа... Обаче Джан явно наистина е голямо вдъхновение, думите сами се леят от клавиатурата ми Sweat Smile

# 558
Още са се нащракали с него..  косата и брадата растат ли растат.. нямам търпение да започне да си прави пак кокчета, опашки и кукуригута Heart точно от времето на рекламата на Деса ми е най- красив.. е с тази дължина коса го искам скоро! : )) Heart Eyes

От Олигарк пуснали съобщение.. който ще ходи да ходи.. от утре след 20:00 ч. мерките за сигурност заради Ковид влизали в сила.. излизане от къщи олмаз!
Забраната и комендантския час трябвало да се спазват..
И нашия като за последно .. да не изпусне забавата Grinning Юрууш към Олигарк .. фенките да се нащракат с него, че да могат да изкарат по- леко тези забрани по къщите си, да си гледат фотките с него и да си мечтаят Grinning

И аз си мечтая денонощно.. Heart Eyes Heart

Ели задушава се човека.. Grinning топло му е.. кръвта му ври Nature Fire да разкопчава всичко... за мен няма проблеми! Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 23:53 от grozdence.

# 559
Добро утроо!

А,аз не харесвам обрасъл Джан с дълга коса и брада.Както беше в МГ,Пълнолуние...WinkОтнася се и за всички мъже,рабира се. Simple Smile

Желая ви приятен  петък!

# 560
Привет, момичета! Hug

Гледам само хубави млади гургулици са се завъртяли снощи покрай нашето пате Animal Hatching ChickHands Clap Те ще си гледат снимките с Джано, а ние скоро Джано няма да го видим с този вечерен час... Ама това да ни е най-големия проблем предвид обстановката... Важното е да сме здрави! Пък дано Джан се смили над нашите зажаднели и очакващи душици с някоя снимчица Hands PrayHeart

Всички визии на Джан досега ми харесват. И с дълга коса, и с къса... А представяте ли си да си обръсне косата и брадата, тип Слави Трифонов??? Flushed Чукам на дърво! Laughing

Още една фотка от снощи

Една от предишната вечер

И една непубликувана до този момент от гостуването в Италия

# 561
  • На юг от тук
Обеден привет.

И аз като Злати не харесвам обрасъл Джан.

Искам да виждам трапчинките при всяка усмивка.

# 562

Привет, момичета, да ви пожелая хубав ден и да се изкажа относно визиите... на Единствения, пък той си решава, според ролите, но винаги е Актуален и Неотразим Все Повече!
И на мен във всички визии ми харесва. В началото не го възприемах в друга, освен в Птичката, даже не можех да го позная, е че той, но сега бих казала, че като Йози, може и заради енергията и физиономиите, които бяха, най-ми харесва. Без толкова много коса и брада му се вижда повече от лицето, ходи му, но пък е важно да ги има - косата и брадата. Според мен, както е ставало досега в следващата роля пак наново ще се влюбваме и ще припадаме.

# 563
Хайде следобедно едни новички снимки, но от старите дни Grinning
Джан ми е мноооого хубав тук, повече от редовното Grinning

Забележете как на момата й е паднала презрамката, пък якето.. заголила раменцето, но Джано е железен! Не пипа! Grinning

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 15:21 от Ели-Мели

# 564
Привет момичета

Нови.. топли.. топли... горещи фотки Nature Fire
TUDORS CAN YAMAN.. CAN GIBI OL
Съвършенство

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 16:22 от grozdence.

# 565
Много красив! Heart Eyes Ама и много облечен... С всяка фотосесия, която пускат Тудорс, все по-облечен е... С риза, че и с жилетка... Да очакваме следващите снимки да е със зимен екип и ушанка Joy

Извън шегата, много е хубав! Казах ли го вече??? Thinking Много е хубав! Sweat Smile

# 566
А аз казах ли.. колко е хубав.. много е хубав.. прекрасен е! МЪЖ.. ЕДИН ПЪТ!! Нечовешки красив е! Няма друг такъв съвършен мъж! Божествен е ...

Тази серия снимки е надписана от Тудорс така:
《С чудесна комбинация от класическа риза и хубава вратовръзка, вашият стил ще привлече вниманието преди вашите идеи.》

Ние сме привлечени.. най- вече от модела .. Тудорс приказват отново празни приказки..
Joy Joy
----------------------------------------------------

А в ТТ е надписана от Тудорсите така:
"Нека вашият външен вид допълва вашата елегантност. Nature Star
Нека визията ви допълва вашата шикозност. Nature Star "

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 17:41 от grozdence.

# 567

Hearts Мдаа..и с вързани очи не може да се сбърка
грешния мистър Джан!!
Heart Eyes

# 568
И сега вече, да се изкажа и аз за вида на Джан .. разбира се, той си променя вида, според проектите си.. ноо, аз си го харесвам ВСЯКАК!! Не се и съмнявам ... ако някога се появи със съвсем къса коса (първи или втори номер подстрижка), че ще ни остави отново без думи.. ще припадаме на всяка крачка!! Ей сега си го вкарах в главата .. това с късата коса .. иии рязко се развълнувах  Blush Blush дано, някога го видим и така.. много късо подстриган и с набола брада... майко мила... стана ми лошо, само като го написах..............

И такъв небрежно чорлав, ме кара да си мисля/мечтая.. за какво ли не..........
ноо, това е друга тема.. : ))

# 569
Да обобщим темата с визиите - без значение косата и брадата, виждат ли се трапчинките или не, вижда ли се лицето или не, важното е Джан да има, ама го търсим и чакаме.Затъжихме се вече. И е пътък вечер...Hearts!

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 21:21 от sonnni

Общи условия

Активация на акаунт