🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 2

• 51 190
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
# 211

- Наполовина се договорих за нещо по- така... е с ония готиния..
- Как наполовина?
- Ми, аз съм съгласна..
        оох не мога...  Joy Joy

# 212
Момичета, ако ви наемат за сценаристки, следващият проект на Джан ще е с повече серии от "Дързост и Красота" JoyJoyJoy

И за да спазвам правилата на темата      
  мой любим момент Grinning

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 23:47 от Krissttinna

# 213
Момичета, ако ви наемат за сценаристки, следващият проект на Джан ще е с повече серии от "Дързост и Красота" JoyJoyJoy
Евет!! Искаме да сме сценаристки ..ама, ако няма да е много нахално, бихме искали да сме му партньорки на Джан.. Joy Joy знам, че и Ели ще иска това.. отговарям вместо нея, защото, й знам интересите, мечтите и желанията.. (сходни са ни..) Sweat Smile

Аллах..Аллах.... Приказна Красота..  Ще гледаме приказки от 1001 нощ..... Joy Така ако ни се появи.. ще се изпотръшкаме всичките до една....в темата ни ще е тихо като в пустиня... Animal Dromedary Camel Animal Dromedary Camel Joy
ياروحي ماهذا الجمال !  

------------------------------------------
Копчетата го задушават, сякаш.. Sweat Smile и май се е подстригало момчето ни.. Heart

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 02:35 от grozdence.

# 214
Добро утроо! HugTwo HeartsFlowers Fallen Leaf

Грозде Hug...Ели Hug,за партньорки,СЦ,а може и режисьорки да бъдете... WinkSimple Smile

В полунощ да не забравите,връщаме часовника с 1 час назад!Утре сме с ново зимно часово време. Grinning

гиф с припадащи фенки по Джан от ТТ,не мога да го изкарам...опитвах преди време,когато даваха РП,така и не успях с програмите....Simple Smile
https://twitter.com/InalPenelopeOK/status/1319844496117563393

Желая ви приятна и спокойна събота! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Maple Leaf

# 215
Привет! Nature Sun With Face

Днес съм на ретро вълна Wink

„Бъди мъж”... Ок! Има ли накъде повече? Sunglasses

Когато ме попитат защо харесвам толкова много турските сериали Grinning

# 216
Бонджорно рагаци!

Аз днес съм на италианска вълна .. харесвам италиано-говорящи мъже .. а, най- важното е, че познавам такъв..  Grinning

Само за любителки и ценителки на кафето.. Coffee

Ето ги и тези припадащи .. Joy Тази снимка и мен вчера малко ме стресира.. Grinning

Злате Hug и това гифче, за което си дала линк, тази нощ си го свалих.. Grinning ама то ще е за др. път Grinning

Джан плаща на фенките, за да се вълнуват като го видят.. Sweat Smile

# 217
# 218
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хубав и слънчев ден с едно хубаво и слънчево момче!

# 219
Нося ви една много готина снимка Heart EyesHeartBlush
Мама Севим си я е публикувала в ИГ в надпис „Липсвате ми” Heart

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 13:55 от Ели-Мели

# 220
Момичета, здравейте на всички в този хубав съботен следобяд.
Много хубави снимки сте пуснали на Джан, всички. Simple Smile
Много е сладък този Джан и това си. Blush
Май наистина е поотслабнал, като гледам как му висят някои ризки, макар че на снимката с по-късата ризка, която grozdence. пусна с фена с червено сако изглежда направо топ.
Я да ви питам, случайно да знаете "нашичкият" пуши ли? Че така като гледам от тази снимчица май това се подава от джобчето му... Grinning
Само любопитствам... Simple Smile

# 221
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Пуши. Някъде в страниците напред имаше или гифче, или линк с клипче, на което се вижда как пафка. То и затова испанските фенки се изтрепват да му подаряват пури.
Определено отслабна Джан. И то още към края на МГ беше стопил "перките" от първите епизоди. Сега изглежда перфектно. И още, подстриган е малко, правилно беше забелязала Гроздето. Поне от преди 2 Руби-вечери е намален перчема и е обрано отстрани. Laughing

# 222
profi_1

Много мерси за инфото, не знаех, а ми беше любопитно. Simple Smile
Права си, изглежда перфектно.
Кога ли не е изглеждал, особено в последните 2 години, според мен.... Blush

# 223
Момичета нашият красавец пуши, пие, но, по жени не ходи.. няма подобно инфо, клюки или снимки.. доказващо обратното, не е женкар.. Grinning Плюс това наистина изглежда перфектно визуално, подстриган и усмихнат до ушите..  щастливо ни е момчето, да ни е живо и здраво!! : ))

Оффф.. тук като го видя,  и си примирам.. Heart

Абе това инфо от вчера го чета в 5678 Ит.сайта.. днес и Турците го тиражират.. викам, чакай да го споделя, то новия сериал ще излезе, ние още не сме разбрали.. Grinning

Джан Яман и Демет Йоздемир отново ли се събират?

Сериалът на Ранната птица излиза в Италия.
Междувременно Early Bird (Day Dreamer), в която двамата актьори споделят водещите си роли, продължава да се показва в Италия. Сериалът се превърна във феномен в Италия и излиза дори списание Day Dreamer.

Г-н Грешен ще се показва по ТВ в Италия.
Междувременно Mediaset купи правата за гледане на г-н False в Италия. Г-н Грешен синьор ще бъде представен в италианската телевизия под името Sbagliato. Почти всеки ден има новини за Can Yaman в пресата и социалните медии, както в италианската преса.

ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ ФАРУК ТУРГУТ ДАВА ДОБРОТО

Говорейки с последния брой на списание Daydreamer, продуцентът на поредицата, Фарук Тургут, обяви, че мислят за нов сериал, който ще събере отново Джан Яман и Демет Йоздемир и каза: „Работим по нов проект, който ще бъде представен на Джан Яман и Демет Йоздемир и се надявам да им хареса. "Мога да кажа, че между двамата имаше изключителна енергия. Тази комбинация доведе до супер успех в Early Bird. Двамата актьори превърнаха историята в най-красивата приказка в света със своята хармония."

Както можете да видите, продуцентът Фарук Тургут, Джан Яман и Демет Йоздемир изглежда по някакъв начин връщат двойката на малкия екран.

Джан Яман и Ферзан Йозпетек ще работят ли заедно?

Вечеряйки с известния режисьор Ферзан Йозпетек в Рим, Джан Яман казва, че иска да работи с известния режисьор при всяка възможност. Италианската преса следи отблизо както Ферзан Йозпетек, така и акаунтите в социалните медии на Can Yaman.
И накрая, известният режисьор Йозпетек, който сподели видео, докато закусваше със Серра Йълмаз, маркира под видеото красивата Касия Смутняк, Стефано Акоризи, Елена София Ричи и Джан Яман със Сера Йълмаз.

В италианската преса се изтъкнаха твърдения, че звездите, етикетирани от книгата на Ферзан Йозтек „Come un Respiro (Like a Breath)“, могат да бъдат актьорският състав на филма. Въпреки това нито Яман, нито Ферзан Йозпетек все още са направили официално изявление за новия филмов проект.

(Nilüfer Şensöz/Roma/Medyafaresi.com)
Автоматичен превод
https://www.medyafaresi.com/kose-yazisi/can-yaman-ve-demet-ozdem … mi-geliyor/950714

# 224
Мдам, аз заподозрях, че може да има нещо, като започнаха всички да си харесват снимките по инстаграм, че и на Джан мениджърите... Според мен ще е много грешен ход. На Леонардо ДиКаприо и Кейт Уинслет им трябваха повече от 10 години да съберат кураж да се покажат на екран заедно. Толкова силна може да е асоцияцията с предишен сериал. Да не говорим, че за нас Птичката може и вече да е отлежал, но на италианци и испанци им е пресен, пресен, пък американците още не са го гледали. Как очакваме, че публиката там ще могат толкова бързо да превключат от единия сериал и едните герои на следващите? Аз съм изцяло ЗА да ги съберат на екран, ама да изчакат още поне година - две. Голям риск ми се струва така. Знаем какво стана с Йозгето - масово не ги възприемаха като романтична двойка вторият път.

Общи условия

Активация на акаунт