🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 2

• 50 830
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, рагаци! Blush

Джан, Йозге и МГ може да не спечелиха, но е достатъчно голямо признание, че бяха номинирани, въпреки скромните 14 епизода. Малко, но качествено!!! Мисля, видно е за всички! Heart

Ден 4: Джан × Тудорс Heart Eyes

Чукът на Тор Nature ZapHands Muscle Джан е идеален да изиграе древноскандинавски бог... или който и да е бог Grinning

# 661
Съгласна съм, момичета. Важно е, че филма съществува, че Джан съществува и участва в него. Той нашата любов я има, доказваме я световно дори с тия акции в ТТ. Социалните мрежи са заляти с любов към него. Имайки това, наградите и признанията няма да закъснеят. Имал ги е, и още много ще ги има. Хубав и усмихнат ден, момичета.💓

# 662
# 663
Привет момичета!

Какво е слънцето за цветята, усмивките са за човечеството
~ Джоузеф Адисън ~

Млад, но вече красив (и секси) .. готов да завладее света.. (за първи път го виждам този младеж.. Grinning )

На снощната акция в ТТ, България зае 4-то място.. Италианки, Испанки, Гъркини са на опашката.. Grinning трайно вече, нашето флагче е на картата, сред челните места..

# 664
Момичета, петък вечер е! Това петък вечер стана емблема вече, за мен поне. Вие сега какво правите, какво гледате? Я си признайте? /Да пояснявам ли че трябва да е с Джан или се подразбира? Или само при мен друг вариант просто няма./
Аз започнах с клипчета на ЙозГюр, обаче вниманието ми се закова на сладура Булут и сега съм на Пълнолуние. Няма акции, няма сериал на живо, останаха ми пре-пре-преповтарянията на старите сериали. Вече и без субтитри от ю туб ги гледам, и долу-горе схващам вече, толкова съм ги гледала. Smile
Все пак е петък вечер, време за релакс и почивка. Така че... време е за Джан.Gift Heart

# 665
Аз все така си гледам Пълнолуние Grinning Май го започнах към средата на Мистър Грешен, абе... поне 3-4 месеца гледам вече и съм на 15 серия SobSobSob Сега и с тези спрени ясли, ще го догледам догодина по това време  SobSweat Smile Той Джан ще почне нов сериал, ще свърши, аз все така ще си гледам Пълнолуние JoyJoyJoy

# 666
Ели, това означава, че си една всеотдайна майка, която е до детето си, когато има нужда. Тя ще порасне, ще разбере какво е това телефон и интернет и какви чудеса се крият там и ще се карате за компютъра.Satisfied
Скрит текст:
Моите момчета играят неразбираеми за мен игри, говорят на друг език -както е в игрите, с приятели, трудно го приемам, но ги вълнува и се примирявам, че такова е времето, и със слушалките съм с тях тук, за подкрепа и ако нещо им потрябва, но интересите им са вече други и са по-самостоятелни.
Та малката ще порасне, сериала ще си го има, така че те поздравявам.

# 667
"Любов на инат" започва от 16 декември в Унгария

Скрит текст:

Джан е на второ място за месец Ноември 2020 г.. топ 5 в Соципол  ..

Адвентен календар на Джано за м. Ноември (Отваря се само за изминалите дати)
https://adventmyfriend.com/150146/ae4464b387/

Тази книжка не знам каква е.. календари има.. още и Джано го има.. абе изглежда ми интересно четиво, каквото и да е.. Grinning

П.П Аз в момента не гледам нищо с Джан.. защото съм му изгледала всичко.. по амнайсет пъти Grinning Grinning ноо, пък ми е постоянно пред очите в ТТ, в ИГ, не го изпускам от поглед и го дебна отвсякъде..

# 668
Добро утроо!

От страницата Can Yaman News.....
Джан Яман ще бъде гост на предаването  "Ce Posta per Te" на  Канал 5 на 9 януари/събота....

Желая ви приятен и безгрижен ден! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 669
Добро утро рагаци!

Станах рано, застлах и си изпънах леглото...  първо домакинската работа.. след това, ще си разглеждам фотки на  Джано..

Сладост ли бе да я опиша... трапчинки ли .. усмивка ли.. пръсти ли.. чооок татлъ е всичко .. : ))

Имайте сладък и пълен с усмивки уикенд! : ))Heart

# 670
Добро утро! Hug

Гроздето вече е станала, опънала чаршафите, а аз се успах! Не ми се беше случвало да спя до 9 часа от 2.5 години Joy Доживях и моето дете да спи до късно Flushed Чукам на дърво и глава!

Ден 5 ни носи бате Джано от 2018 година Heart Eyes

Весела събота! Animal Hatching Chick

# 671
# 672
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз си гледам бате Джано всяка вечер по няколко пъти. Като почна с Горчиво и сладко по телевизията, мина през Ранобудната птичка, по другата телевизия Wink, и накрая за заспиване се отрязвам с още Горчиво и сладко, ама вече много по-напред в сериите, във Vbox7. Хич не ми пречат дозите. Даже се чудя къде да си вмъкна и малко от Мистър Грешен, че му зарязах амнайстото гледане на 10-ти епизод и трябва да си го довърша. Crazy

# 673
Аз гледах мистър Грешен, без последните 3 епизода, че много ми беше мъчно. Сега трябва да взема да ги догледам. Иначе Пълнолуние ми е фаворит, гледах му и първият сериал, но той още не е завършен превода. Сега пуснаха още един епизод, трябва да наваксам. И ми остават и от Любов на Инат няколко епизода, за десерт... Много сладък сериал, но трябва да се дозира правилно. Като цяло имам занимавки, нямам време. Но поглеждам Джано, на 9ти януари ще е гост, ех, че хубаво. После ще остане да снима в Италия сигурно. Айде, дай боже. Там как са им италианските папараци, не спят, нали? Ще има снимки Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 19:13 от prolet_inchen

# 674
Аз си гледам бате Джано всяка вечер по няколко пъти. Като почна с Горчиво и сладко по телевизията, мина през Ранобудната птичка, по другата телевизия Wink, и накрая за заспиване се отрязвам с още Горчиво и сладко, ама вече много по-напред в сериите, във Vbox7. Хич не ми пречат дозите. Даже се чудя къде да си вмъкна и малко от Мистър Грешен, че му зарязах амнайстото гледане на 10-ти епизод и трябва да си го довърша. Crazy

Laughing  само два сериала съм завта-трети-мнайстела преди Джановите - AFK и Kuzgun. В клипа за рекламата на Тюдорс мернах една синя къща, която по спомен беше близо до друго култово заведение, което съм сигурна, че Профи ще разпознае Smiley  
Скрит текст:

Като гледам е свободно - събираме пари, наемаме го и Джан забравя за Руби и Олигарх. Всяка вечер ще е на линия за снимки ........... примерно.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 17:00 от Krissttinna

Общи условия

Активация на акаунт