Пазаруване от Amazon - тема №91

• 51 994
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • Сф
От профила си заявяваш, че искаш да върнеш продукт и ти генерира етикет за връщане, на който пише къде да върнеш (адрес на амазон). Като генерираш етикета има дата, до която трябва да изпратиш нещата. Безплатният етикет не важи от България, така че ти трябва да си платиш разходите (ако нямаш друга договорка с амазонците).
2 години е гаранцията

# 511
  • Пловдив
Имам Lodgе и Лава.Не мога да кажа кои са по-добри.Всичките ми тави са емайлиран чугун.Тенджери също имам-ползвам ги от години.Единствен недостатък е тежестта.В момента в Метро има грил и грил тигани на Лава на безумно ниски цени.

стават ли за керамични котлони?
Аз съм на газ ,но се е случвало да свърши и да се прехвърля на керамичния.Никога не съм слагала емайлиран обаче и за него не мога да кажа.

# 512
Чудя се колко излиза доставката на правите прахосмукачки ,сметнато по обемно тегло.
Две прави прахосмукачки съм поръчвала, не са били с обемно тегло, кашонът на последната е с размери в см. - 42 х 27 х 8. Те ги изпращат разглобени все пак.Около 5- 6 кг.
Вероятно говорим за различни модели.https://www.amazon.co.uk/gp/product/B078M13FRR/ref=ox_sc_act_tit … L5A1OLE&psc=1
Тази,например,няма как да се разглоби под 69 см височина. Съответно влиза в обемно тегло. Ако е минал някой с реално тегло ,да почерпи . Все пак до 30-тина лв доставка смятам,че ще стигне .Сега остава и да ги понамалят,че от години не падат.

# 513
  • София
Скрит текст:
От профила си заявяваш, че искаш да върнеш продукт и ти генерира етикет за връщане, на който пише къде да върнеш (адрес на амазон). Като генерираш етикета има дата, до която трябва да изпратиш нещата. Безплатният етикет не важи от България, така че ти трябва да си платиш разходите (ако нямаш друга договорка с амазонците).
2 години е гаранцията
Благодаря! Мисля да взема 8" Кобо Форма през амазон, а не през сайта на Ракутен (UK) и за това питам, че е 50/50 дали ще ме удовлетвори на живо, а цената е солидна, дано го намалят.

Нa 13.10 активирах прайма, вече е минало 30дни... за един месец ли ще ми удържат или (8E/мес)?
ПП1: Виждам и че от картата са ги дръпнали 8Е... не знам имаше ли някакъв смисъл от него (след прайм дей)  - защото мога да го ползвам още 28дни... дава ли ми някакви предимства?

Скрит текст:
ПП: Явно е трябвало да цъкна това:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 16:26 от Starrydream

# 514
  • Sofia
Starrydream, удържат месечен или годишен абонамент, в зависимо от настройките в профила. Ако няма да го ползваш, им пишеш, обясняваш, че няма да го ползваш и си забравил да канселираш и ще ти върнат €8.
Но идва Черен петък, така че може и да ти е от полза.

# 515
  • София
Starrydream, удържат месечен или годишен абонамент, в зависимо от настройките в профила. Ако няма да го ползваш, им пишеш, обясняваш, че няма да го ползваш и си забравил да канселираш и ще ти върнат €8.
Но идва Черен петък, така че може и да ти е от полза.
Ахам. А за какво? По принцип смятам да пазарувам дребна техника.
Във ваучер ли ги връщат или в пари - устройват ме и двете?

# 516
  • Сф
Често прайм членовете имат достъп до сделките по- рано от другите. ОСвен това- безплатен шипинг, и други оферти, които са само за членове.

# 517
  • Sofia
Ако канселираш прайма, ти ги връщат в пари, ако не- ползваш предимствата, описани от Мираж и не ти връщат нищо.

# 518
  • Варна
Когато ползвам безплатен едномесечен прайм, го отказвам веднага след първата покупка с която съм го стартирала. Той си действа за целия едномесечен период.
Последно време направих няколко покупки за дъщеря ми, до адреса и в общежитието. И други които са си до превозвача. Излезе предложение за студентски прайм, 6 месечен безплатен пробен период и после на половин цена ако се продължи/дори 32лири за 12 месеца ако се плати наведнъж. Включих го, работи си... .

# 519
пуснах тази ракета на плеймобил от дневните сделки за подарък- 30 пауда
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B079MM91CH/ref=ppx_yo_dt_b_a … e=UTF8&psc=1;

и този душ гел на лореал-
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01MS96WD9/ref=ppx_yo_dt_b_a … e=UTF8&psc=1;

# 520
  • БУРГАС
Някой има ли наблюдения за този уред https://www.amazon.de/ageLOC-Galvanic-Package-NuSkin-Pharmanex/d … nQ2xpY2s9dHJ1ZQ==

# 521
  • Пловдив
Моля да ми помогнете със съвет относно PS4, купен от немския Амазон ,ноември 2019 г. Изведнъж след преместване от вилата в апартамента спря да работи.Не може да се свърже с нито един от двата телевизора.Сменях кабели, какво ли не пробвах,не се свързва. Къде мога да го занеса да го видят,има ли гаранция в БГ или трябва да го връщам до Германия?

# 522
  • Великобритания
Балли - пробвайте , като изтриете всичко - заводските настройки  , би трябвало да се оправи , щом проблемът не е в кабелите ( стига да са оригинални ,че не винаги работят с ментета )

# 523
  • Luxemburg
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07VWRH16V/ref=ox_sc_saved_image_3 … mp;psc=1&th=1
Получих тея са дали в синьо. Не са за тесен крак, на мен са ми широки, въпреки стегнати до край. Добре че щерката е с висок свод и не ѝ хлопат толкова.

# 524
  • София
Може ли да препоръчате инхалатор за деца и възрастни, от който сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт