Пазаруване от Amazon - тема №91

• 52 106
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • София
При подобни дефекти винаги съм писала и отговорът на Амазон е или предложение за връщане и замяна, или компенсация за разходите по поправката.

# 331
  • Пловдив
Змейковица, аз съм забелязала че в немския офис на Габиели са по-бавни. Винаги на следващия ден, след доставката, ми отбелязват пратките.
В Англия колегите им са много по-бързи, до час-два и всичко е снимано и качено в системата.
До утре следобед ще ти я отбележат, ако е при тях.

Благодаря ти, Мария - така стана!

aDream, имах подобен случай с боти Бугати, пратиха ми някаква малка сума за ремонта (аз не исках да ги връщам)

# 332
И аз бих писала и съм писала на Амазон, когато има дефект. Малък или голям си е дефект. И аз обикновено съм получавала малки суми обратно, без да искам да връщам стоките.

# 333
Аз назад писах за една играчка. Беше ми неудобно, но все пак писах. Оказа се, че описанието на стоката е грешно. Дадоха ми избор или да я върна, или да ми възстановят пари. В случая избрах малко компенсация, защото първо ми излезе супер изгодно сделката от склада, второ от големия ми син имам кукички и играчки, които мога да окача на мястото на липсващите. Всичко друго беше непокътнато и читто ново с лепенките. А сле компенсацията съвсем ми легна добре на бюджета. Доволна съм Grinning

# 334
Благодаря ви и аз не искам да ги връщам. Утре ще им пиша. Днес пак ги гледах, трябва да ги занеса някъде да ги оправят, няма друг начин.

# 335
Здравейте, как да се свържа с Амазон, не виждам от къде може да им се пише? Чаках вчера да ми пристигне Киндъла,  днес получавам съобщение, че още не е изпратен и като го изпратят ще пишат.

# 336
  • Popovo
Здравейте, как да се свържа с Амазон, не виждам от къде може да им се пише? Чаках вчера да ми пристигне Киндъла,  днес получавам съобщение, че още не е изпратен и като го изпратят ще пишат.

Amazon.co.uk  cs-reply@amazon.co.uk

И същия със съответното es, it, de и fr за останалите амазони.

# 337
  • Варна - Черна гора
Благодаря, на LUCIOLE, която в темата за размените сподели тези Legero Tanaro.
В момента номер 6 са на много добра цена.
Ако някой иска може да се възползва Hands V

# 338
Илка, аз пък ти благодаря на теб Simple Smile Поръчах ги за свекървата. Ставаха за широка крак, нали? Че аз имам едни дето са бая широки

# 339
Благодаря, на LUCIOLE, която в темата за размените сподели тези Legero Tanaro.
В момента номер 6 са на много добра цена.
Ако някой иска може да се възползва Hands V

А някой ако има някакъв модел на марката, може ли да каже колко см е стелката на номер 6? Понеже в чарта не пише, а не мога да се ориентирам по EU номерата, всеки път съм различен номер Rolling Eyes
А много ми харесват и искам да си поръчам.

# 340
  • Варна - Черна гора
Dark_Chocolate, Cassy
Вижте реални снимки и кометарите на LUCIOLE
Аз ги поръчах на сляпо.
... като им гледам цената в момента (номер 6 - 16,87), накрая ще ги раздават Grinning

След като миналата година купих тази прахусмукачка VAX - по един брой за мен и приятелка (изключително съм доволна от уреда, но още тогава нещо от "вътре" ми подсказваше да взема модела, който), сега поръчах този модел, но в цвят лилав, за ми подхожда на стените на холо-спалнята Sweat Smile, където ще я държа.
Втория модел е с телескопична дръжка, по-дълъг маркуч - достигащ до 17 м. и турбо четка.

# 341
Идвам с малко по-различен въпрос. Опитвам се да си настроя Алексата, но като си вкарам амазон акаунта ми говори на немски. Явно първоначално съм се регистрирала в немския амазон и отчита него. Някой знае ли как да си направя основния акаунт английски? Или как да го сменя? Не виждам никъде опция за смяна.

# 342
Здравейте,малко се обърках и писах в някаква стара тема,едва ли някой ще види въпроса ми там, затова ето и тук..колко се оскъпява ако си поръчаш нещо от американския Амазон? В английския и немския е доста по-солена цената...

# 343
Стигни до стъпката преди плащане и ще ти изпише всички такси.

# 344
True Blue от Немския Амазон ли е купена Алексата?

Общи условия

Активация на акаунт