Пазаруване от Amazon - тема №91

• 52 104
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Идвам с малко по-различен въпрос. Опитвам се да си настроя Алексата, но като си вкарам амазон акаунта ми говори на немски. Явно първоначално съм се регистрирала в немския амазон и отчита него. Някой знае ли как да си направя основния акаунт английски? Или как да го сменя? Не виждам никъде опция за смяна.
https://www.businessinsider.com/how-to-change-alexa-language

# 346
За първи път ми се случва и не знам къде да питам.
Купих термометър от амазон.фр с адрес на доставка Англия, офис Габиели. Във фр.амазон ми изписва, че са доставени на 30.10. От Габиели нямам мейл, което е супер странно, защото винаги получавам веднага. Има I'd, адреса го сравних 1000 пъти. И сега какво да правя Thinking пише, че е доставено.

# 347
Купих термометър от амазон.фр с адрес на доставка Англия, офис Габиели. Във фр.амазон ми изписва, че са доставени на 30.10. От Габиели нямам мейл, което е супер странно, защото винаги получавам веднага. Има I'd, адреса го сравних 1000 пъти. И сега какво да правя Thinking пише, че е доставено.
Регистрира ли пратката в габиели? При мен бе така и като регистрирах пратката чак тогава получих имейл че е регистрирана в склада. Това по скоро изключение- обикновено не си регистрирам пратките в габиели.

# 348
  • София
Верчето, възможно е да е пристигнала при Габиели, но да е лепнат някой етикет върху ID-то и да се води неразпозната. В момента пътува курса, затова и да помолиш да проверят, няма как. Ще трябва да чакаш поне до понеделник. Все пак може да пишеш на Амазон, че не е пристигнала, те да проверят на кого е доставена. Случва се куриерите да маркират като доставена, а да седи при тях.

# 349
Случва се и да е отметната като доставена, а наистина да не е. Поне аз имам веднъж такъв опит.

Между другото вчера ми дойде окачването за душа. Дойде в кашон 1х2м, а самата опаковка на окачването е 1х0.3м. Вътре в кашона метали една камара хартии. Умрях от смях, че и на работа ми го донесоха Joy Добре че беше с директна доставка, че иначе определено щяха да ме таксуват за обем Joy

# 350
True Blue от Немския Амазон ли е купена Алексата?
Не, от Щатите. Досега я ползвах с на брат ми акаунта и си беше ок. Направих си нова регистрация в амазон uk и сега вече говори на английски Simple Smile Но пък доста неща не се поддържат в Бг.

Аз това го правя, но ми показваше само дойч като опция.

# 351
Ще погледна кой курс пътува за тук и като дойде ще се опитам да се свържа. А може да ги пробвам и сега да ги питам.

# 352
  • Варна

И аз нямам мейл за пратка, която е доставена на 30.10. ...

# 353
Dark_Chocolate, Cassy
...
След като миналата година купих тази прахусмукачка VAX - по един брой за мен и приятелка (изключително съм доволна от уреда, но още тогава нещо от "вътре" ми подсказваше да взема модела, който), сега поръчах този модел, но в цвят лилав, за ми подхожда на стените на холо-спалнята Sweat Smile, където ще я държа.
Втория модел е с телескопична дръжка, по-дълъг маркуч - достигащ до 17 м. и турбо четка.
Каква доставка ползва  сега и колко излезе ? Благодаря!

# 354
  • Варна - Черна гора
Dark_Chocolate, Cassy
...
След като миналата година купих тази прахусмукачка VAX - по един брой за мен и приятелка (изключително съм доволна от уреда, но още тогава нещо от "вътре" ми подсказваше да взема модела, който), сега поръчах този модел, но в цвят лилав, за ми подхожда на стените на холо-спалнята Sweat Smile, където ще я държа.
Втория модел е с телескопична дръжка, по-дълъг маркуч - достигащ до 17 м. и турбо четка.
Поръчах до адрес на приятелка в Англия и тя ще ги изпрати до БГ с микробус.
Имах опасения, да не ме таксуват по обемно тегло.
Поръчах вчера по обяд, днес по същото време ги е получила.

# 355
Dark_Chocolate, Cassy
...
Илка, прахосмукачката, която си поръчала, е супер 😍 Знаеш ли дали периодично се подменят филтри или други консумативи? Нещо, което скрито вдига цената?

# 356
https://www.amazon.de/-/en/dp/B08KFXRXSW/ref=twister_B08MBZX6RJ? … ing=UTF8&th=1
Тази оферта за прахосмукачка робот ми се струва доста добра, порверих в Camel цената на 981 e падала най-много до 419 евро та се чудя да я вземам ли или да устискам до черния петък и да дебна по-добра цена.
Някой знае ли дали има съществена разлика между 981 и i7 като гелдам модела без основата за изхвърляне на боклук, че с нея ми идва малко по-скъпичко.
https://www.amazon.de/gp/product/B07PDZG1QV/ref=ox_sc_saved_titl … R8XB7XF&psc=1

# 357
  • Варна - Черна гора
Скрит текст:
Dark_Chocolate, Cassy
...
Илка, прахосмукачката, която си поръчала, е супер 😍 Знаеш ли дали периодично се подменят филтри или други консумативи? Нещо, което скрито вдига цената?
Сменят се тези филтри или тези. Т.к. е с UK щепсел съм си купила разклонител с UK контакт. Вариант е да се закупи и такъв контакт

# 358
  • София
https://www.amazon.de/-/en/dp/B08KFXRXSW/ref=twister_B08MBZX6RJ? … ing=UTF8&th=1
Тази оферта за прахосмукачка робот ми се струва доста добра, порверих в Camel цената на 981 e падала най-много до 419 евро та се чудя да я вземам ли или да устискам до черния петък и да дебна по-добра цена.
Някой знае ли дали има съществена разлика между 981 и i7 като гелдам модела без основата за изхвърляне на боклук, че с нея ми идва малко по-скъпичко.
https://www.amazon.de/gp/product/B07PDZG1QV/ref=ox_sc_saved_titl … R8XB7XF&psc=1
Цената е повече от чудесна, а модела е екстра, ще ти върши чудесна работа и ще си доволна. Не съм запозната какви са разликите с i7, но за тази цена е супер и си заслужава. Набързо погледнах сравнението в амазон и i7 е с малко по-малък контейнер и съвсе леко по-шумна, според написаното там.

# 359
Цената е повече от чудесна, а модела е екстра, ще ти върши чудесна работа и ще си доволна. Не съм запозната какви са разликите с i7, но за тази цена е супер и си заслужава. Набързо погледнах сравнението в амазон и i7 е с малко по-малък контейнер и съвсе леко по-шумна, според написаното там.
Благодаря Flowers Hibiscus
i7 е падала най-много до 480 евро
А днешната оферта включва и Ехо дот, за което наскоро разпитвах. Ще помисля още малко, единствено ме гложди да не поръчам сега, а на ЧП да ги намалят повече и да си изям ушите от яд, но разбира се е възможен и обратния вариант, не веднъж съм забелязвала по-ниски цени преди ЧП, а на ЧП - по-високи.

Общи условия

Активация на акаунт