Пазаруване от Amazon - тема №91

• 52 072
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Въпрос несвързан с Амазона-някой поръчвал ли е хранителни продукти от немски онлайн магазин до превозвач? От кои магазини?

Искам да купя https://www.amazon.de/dp/B08HM129XS/ref=mp_s_a_1_2_sspa?dchild=1 … Mb2dDbGljaz10cnVl.
Досега все от амазона я взимах, но много й вдигнаха цената, а виждам че в други магазини я има доста по-евтино.

# 436
Въпрос несвързан с Амазона-някой поръчвал ли е хранителни продукти от немски онлайн магазин до превозвач? От кои магазини?

Искам да купя https://www.amazon.de/dp/B08HM129XS/ref=mp_s_a_1_2_sspa?dchild=1 … Mb2dDbGljaz10cnVl.
Досега все от амазона я взимах, но много й вдигнаха цената, а виждам че в други магазини я има доста по-евтино.
Цената е за 6 броя.

# 437
  • София
Купувала съм ги по 2-3Е.
В момента в онлайн магазините им е около 2,50Е бройката.

# 438
Здравейте Simple Smile Имам въпрос относно превалутирането в Amazon.de - Currency Converter трябва да е включен или изключен, при положение, че ще плащам в Паунди, а не в Евро? Благодаря.

# 439
  • Сф
Изключен. Избери да платиш във валутата, в която ти е картата, а не в евро

# 440
Изключен. Избери да платиш във валутата, в която ти е картата, а не в евро
ък
Аз пък все плащам във валутата на сайта.

# 441
  • Сф
Ако картата ти е в друга валута, прецакваш се с курса на амазон.

# 442
Ако картата ти е в друга валута, прецакваш се с курса на амазон.

Да, вярно, че беше така. Аз си превалутирам съответната сума преди плащане всъщност, та ми е ок. Но веднъж забравих, та си платих за прибързаността.

# 443
Избери да платиш във валутата, в която ти е картата, а не в евро
Така написано е грешно.

# 444
  • София
Аз също винаги плащам във валутата на сайта. Така превалутира по курса на банката, чиято карта ползвам,  а не на амазон.

# 445
Има опция да се коригира плащането за вид на валута преди финализирането на поръчката. Може да се провери цената в съответната валута на картата и после да се промени и да се види и цената във валута на сайта. Съответно да си сметне те с коя валута е по изгодно. Аз винаги плащам във валутата на сайта. Картата (сметката) ми е в лева.

# 446
  • Сф
Оф,  обърках се като ви чета. Не знам и аз вече. Извинявам се, ако съм подвела някой

# 447
  • София
Аз плащам във валутата на съответната страна, в евро или паунда.

# 448
  • Luxemburg
Може ли да се добави продукт към съществуваща поръчка, но още не изпратена? Съгласяват ли се от хелпа? Някой скоро молил ли ги е?

# 449
Не може да добавяш след като е платена.
Откажи я и пусни на ново ако цената е същата.

Общи условия

Активация на акаунт