Пазаруване от Amazon - тема №91

• 52 065
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • на Мелмак
Здравейте! Оглеждам се за апарат за кръвно налягане. Вие от кой модел на Омрон сте доволни и бихте ми препоръчали?
Този ползваме и сме доволни :
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01MT54RFU/ref=ppx_yo_mob_b_inacti … ie=UTF8&psc=1

# 421
Привет! Съвсем не  по темата, но тук по мое мнение са разбирачите, от къде  и какъв пулсоксиметър да купя? Благодаря

# 422
  • Пловдив
Момичета,трябва да купя инстат пот-каквото и да е това.Аз имам слоукукър и не знам точно каква е разликата.Трябва ми да е голям 6-7-8 литра.Намерих такъв на добра цена,но сега ми казаха ,че било добре да запича,което съвсем ме бъгна.
https://www.amazon.co.uk/Instant-Pot-80-Duo-Stainless/dp/B07W6PV … 939366&sr=8-6
Това ми е в кошницата,моля за съвет.Този май не запича. А и понеже е за подарък,цената да не е безумна.

# 423
Здравейте, не съм пазарувала 2-3 години от Амазон и се чудех дали има някакви промени, ще поръчвам до доставчик в Англия, имате ли представа дали се движат в срок поръчките.

# 424
  • София
renydent, този е Instant Pot, който запича, друг няма:
https://www.amazon.co.uk/Instant-Pot-Multicooker-Sous-vides-dehy … 946436&sr=8-3
Модела излезе сравнително скоро в Европа и цената му не е никак съблазнителна, колкото и да ми харесва Simple Smile Аз имам като показания от теб, но 6л. Предпочитам новия модел, но цената му никак не ми харесва. Моя съм взела за около 60-70 паунда.

# 425
  • Пловдив
jijibiji,много ти благодаря.И аз намерих само този,но съвсем не бях сигурна.Ами пускам големия,без запичане.Цената ме устройва.Взимам го за коледен подарък на кумата.Убедена съм че ще го оцени.

# 426
Здравейте,

Имам въпрос относно детските четки на Philips Sonicare до каква възраст се препоръчва да е детска четката и кога може да се премине към четка за възрастни? Изчетох доста ревюта и видях ползващи детската четка от 18 месечни до 7 годишни, но никъде не намерих официално от Филипс да е осписано до каква възраст се ползват. Може би докато израстнат всички постоянни зъби?

# 427
Дамски сандали Remonte от № 38 нагоре са на цена от 13 до 17евро
https://www.amazon.de/-/en/Remonte-Womens-D2153-Slingback-Sandal … mp;th=1&psc=1

# 428
  • София
Аз ги имам. Изкараха лятото без да мръднат. Точни са като номер.
Имайте предвид, че катарамата е украса. С лепка се закопчават.

# 429
  • Берлин
И аз ги имам. Много стабилни и удобни. Бих взела пак в друг цвят, ако имаше

# 430
  • Бургас
И аз ги получих, заедно със жълтите Тамарис. Много ми харесват, но ще ги нося чак другото лято. А последните два коментара много ме зарадваха. 🙂

# 431
  • София
Здравейте, някой поръчвал ли е от Amazon Global Store през английския амазон? Има ли рискове и някакви особености /освен че митническите сборове се събират предварително/?

# 432

Това, че са точни като номер все още не разсейва съмненията ми, дали ще ми станат. Нося и 37 и 38н. едновременно и сега поръчах 38 заради цената. Дано не се наложи да им търся нов собственик!

# 433
  • Сф
Здравейте, някой поръчвал ли е от Amazon Global Store през английския амазон? Има ли рискове и някакви особености /освен че митническите сборове се събират предварително/?

Веднъж съм поръчвала обувки така. Нямаше нищо по- различно. Единствено след време ми върнаха някаква малка сума от предварително начисленото мито

# 434

Това, че са точни като номер все още не разсейва съмненията ми, дали ще ми станат. Нося и 37 и 38н. едновременно и сега поръчах 38 заради цената. Дано не се наложи да им търся нов собственик!
Ако се наложи, имай ме предвид.
Сори за спама. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт