Пазаруване от Amazon - тема №91

• 52 071
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • Сф
Това е последната стъпка

# 406
  • там, където ми харесва
Благодаря много Miraj*. Получи се видях. Smiley

А какво ще кажете за черния петък? Кога се очаква да е тази година в сайта?

# 407
  • Варна
Последния петък на ноември е черният петък, т.е. на 27 ноември се пада тази година.

# 408
  • Пловдив
От няколко часа се чудя на този Инстант под,според вас дали е добра идея? Не е бил на по-ниска цена от 79,99 лири, но пък има и понов модел Дуо плюс. Някой може ле да каже какви са му предимствата на Плюса да знам дали да дебна него или направо да поръчвам този? https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07W6PVT97/ref=ox_sc_act_tit … L5A1OLE&psc=1

# 409
Балли ,този е 8 литра нали видя?Голям е.

# 410
  • Пловдив
Ctefani, да, нарочно поръчах най-големия.Четири човека сме в къщи, двама от които мъжки и ми трябва литража.Чудех се дали по-новия модел има съществени екстри спрямо този, но в крайна сметка го поръчах.

# 411
Някой може ле да каже какви са му предимствата на Плюса
Има сравнителна таблица в сайта https://instantpot.com/product-comparison-chart-3/

# 412
И ние сме 4 ,двама от които мъже ,но аз имам 3 кукъра .Може би и да ти е добре.Новия има запичащ капак ,което е страхотно улеснение.Аз купих от испанския амазон запичащ капак на Олла и си го съвместявам и с 3-те кукъра ,но сега няма наличност.

# 413
На дължина.
Ширината става за средно широк крак. Нямам възможност в момента да измеря, може би чак утре
25 см е стелката на 39 номер на тамариса(ако правилно съм измерила, защото разполагам само с рулетка в момента)

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 13:56 от second

# 414
Някой купувал ли е скоро тава( за печене,готвена). Simple Smile Трябва ми хубава тава от немския амазон задължително. И на добра цена.

# 415
  • София
Здравейте! Оглеждам се за апарат за кръвно налягане. Вие от кой модел на Омрон сте доволни и бихте ми препоръчали?

# 416
Ако някой е поръчвал и е доволен от Блутут слушалки за тел. да препоръча моля.

# 417
  • Sofia
Ако някой е поръчвал и е доволен от Блутут слушалки за тел. да препоръча моля.

Какъв ценови клас?

Ползваме AirPods и сме много доволни. Купувала и Bose, също нямам забележки.

# 418
  • Сф
Моите са Xaiomi airdots и съм доволна

# 419
Ами до към 50лева

Общи условия

Активация на акаунт