Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да откажа поръчка от Amazon?
Как да спра преобразуването на плащанията, след като вече съм маркирал, че ще платя в евро или в левове?
Как мога да прекратя членството си в Amazon Prime?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да откажа поръчка от Amazon?
За да откажете поръчка от Amazon, първо проверете страницата за преглед на поръчките си за бутон „Редактиране на поръчка“. Ако е наличен, можете да промените или анулирате поръчката. Ако не, парите вече са блокирани и поръчката се обработва. Всички поръчки могат да бъдат отказани или променени само преди парите да бъдат блокирани от вашата карта. Като алтернатива можете да се свържете с чата на Amazon и да поискате отмяна на поръчката; въпреки това, средствата ще бъдат деблокирани след приблизително 45 дни, в зависимост от вашата банка.
-
Как да спра преобразуването на плащанията, след като вече съм маркирал, че ще платя в евро или в левове?
-
Как мога да прекратя членството си в Amazon Prime?
-
Какво представляват „складовите“ стоки на Amazon?
-
Как мога да се свържа с отдела за обслужване на клиенти на Amazon?
Аз имам като показания от теб, но 6л. Предпочитам новия модел, но цената му никак не ми харесва. Моя съм взела за около 60-70 паунда.