Пазаруване от Amazon - тема №91

• 52 621
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Ааа,Шантал, пред робота нищо не предпочитам,защото ме мързи.Но се налага ползване.И на моя батерията издържа 15 мин,а на турбо режим по-малко.Работи безотказно вече над 2 години. Чувала съм ,че Шарк са добри,но нямам база за сравнение.

# 541
  • София
Здравейте, имам поръчка от американския амазон, която вече закъснява много и бих желала да се свържа с Амазон, за да ми върнат парите. Обаче не мога да намеря никакъв техен имейл, в сайта все ме връща на моята поръчка и никъде не виждам как да се свържа с тях. На изпращача писах, но не ми отговори, така че нямам друг вариант. Някой дали може да ми съдейства?

# 542
  • Сф
Като дадеш в сайта Contact us, избери чат и за причини избирай others. Все по някое време ще ти даде опция за чат с агент

# 543
  • София
Благодаря, ще пробвам.

# 544
Моля да препоръчате блендер Hug За какво друго го ползвате?

# 545
Здравейте,
опитвам се да се свържа с чата с английския амазон, но ми дава само бот, с автоматични отговори. Някаква идея как да се свържа с реален човек?

# 546
Пуснах тази чанта на Guess, да я помисля .В описанието пише -кожа, но дали е естествена според вас?
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07WBZ1PS1/ref=ox_sc_act_t … R8XB7XF&psc=1
Пуснах една веднага ,стахотна цена! Благодаря Flowers Hibiscus
Тук един линк с по подробно описание. Пише , че е кожа ,да
https://www.thebagoutlet.com/collections/all/products/guess-lilly-shopper-tote
Здравейте ,получих чантатаднес , ден по-рано. Дръжките са малко особени но иначе е супер .
Много добро качество кожа , добра изработка , екстра е .
Няма кръгла щампа като другите,но мисля,че е по добре така. Доволна съм и то много !:yum:
Благодаря на Рени, че я сподели Flowers Hibiscus

# 547
  • Popovo
Благодаря и аз Susie !Отивам да я плащам.☺

# 548
Susie , благодаря и аз. А удобно ли е една реална снимка ,така,че да се виждат дръжките? И не убиват ли на рамото,да се врязват,ако стане по-тежка Simple Smile

# 549
  • София

Аз имам този https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00YCATE9C/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1
Освен смутита, вътре си меля домати цели белени за сос, смес за палачинки на бързо, лук и яйце заедно за кюфета, лук и морков с вода за ядене - мързи ме да режа и джуркам, сосове за салати сто вида също правя там, песто и още много други, в къщи това е най ползвания уред.

# 550
  • Sofia
Здравейте,
опитвам се да се свържа с чата с английския амазон, но ми дава само бот, с автоматични отговори. Някаква идея как да се свържа с реален човек?

По някое време се появява жив човек, но май трябва по- дълга комуникация с бота. Задавай му по- сложни въпроси.

# 551
Susie , благодаря и аз. А удобно ли е една реална снимка ,така,че да се виждат дръжките? И не убиват ли на рамото,да се врязват,ако стане по-тежка Simple Smile
Нещо не ми се получава качването .. пак ще пробвам
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 17:33 от Susie

# 552

Аз имам този https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00YCATE9C/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1
Освен смутита, вътре си меля домати цели белени за сос, смес за палачинки на бързо, лук и яйце заедно за кюфета, лук и морков с вода за ядене - мързи ме да режа и джуркам, сосове за салати сто вида също правя там, песто и още много други, в къщи това е най ползвания уред.
изглежда малък и компактен, което пък е предимство, че няма да заема много място. За колко го взе?

# 553
  • София
изглежда малък и компактен, което пък е предимство, че няма да заема много място. За колко го взе?
[/quote]

25 пауднда някъде в комплект с допълнителна бутилка.

# 554
И аз го имам този Breville, взет за 17п. Много често ползвам и малката купа за ядки и подправки. Взех допълнително и зелени бутилки.

Общи условия

Активация на акаунт