Пазаруване от Amazon - тема №91

• 52 012
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
На нас ни подариха на Филипс, някакъв последно поколение.
Иначе аз се бях насочила към Xiaomi, точно в амазоните го гледах, че е на добра цена. Бях се насочила към Про модела, за по-голяма квадратура и кубатура. В общи линии от там започваш - за какво помещение ще го ползваш и селектираш моделите първо по този признак.
След това разбира се по бюджет.
Филтрите мисля зависи от чистотата на въздуха,  т.е. при по-мръсен въздух по-често. Но те машинките са толкова интелигентни и ти казват от какво имат нужда.

# 571
Ще следя евентуално за добри цени на камери Sony Alpha 6400 и Sony Alpha 7 II.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07MWDP1VD/ref=ox_sc_act_tit … L5A1OLE&psc=1
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00Q2KEVA2/ref=ox_sc_act_tit … 7WHBJSA&psc=1
Моля, ако някой види добри цени тези дни в Амазон или друг сайт, да сигнализира, благодаря.

# 572
  • София
На нас ни подариха на Филипс, някакъв последно поколение.
Иначе аз се бях насочила към Xiaomi, точно в амазоните го гледах, че е на добра цена. Бях се насочила към Про модела, за по-голяма квадратура и кубатура. В общи линии от там започваш - за какво помещение ще го ползваш и селектираш моделите първо по този признак.
След това разбира се по бюджет.
Филтрите мисля зависи от чистотата на въздуха,  т.е. при по-мръсен въздух по-често. Но те машинките са толкова интелигентни и ти казват от какво имат нужда.

Благодаря за информацията.
Можеш ли да пуснеш линк към това, което си гледала.

А не може ли 1 за целия апартамент- да се мести от стая в стая. Непрекъснато ли трябва да работи, или има режими. Иначе нашето най-голямо помещение е 27 м2.

# 573
Ей това дебнех
https://www.amazon.de/-/en/Xiaomi-16028-Purifier-White-31-3/dp/B … mi+pur&sr=8-3

Щях да чакам до ЧП, защото и тук го пуснаха на промоция с такава цена.

Може да се носи из стаите, на мен обаче ми трябва за голям обем въздух,  защото имам стълби..
Имат режими. Не е задължително постоянно да работи. Филипса го настроихме на нощен режим и работи нон стоп. 

Като разгледаш модела,  ще видиш и филтрите, които се предлагат  - имаше хепа и още 1 или 2 вида. Примерно Филипса има като функция поддръжка на определена влажност на въздуха, ако напълним контейнера с вода, но решихме да не го ползваме.
Xiaomi е доста добър съотношение цена/качество по отзиви,  които четох.

# 574
  • гр. София
Да, на марката нещата са добри. Съотношение цена/качество/екстри също. Но в Али нещата им са по-евтини, отколкото в Амазон.  Трябва да се търси обаче доставка от европейски склад.

# 575
Аз на Али и ибей вяра за гаранция или връщане на пари нямам. Изгорях със 700 лв и от тогава вече край.
Амазон са на светлинни години и дори 50-60 лв разлика са нищо като знаеш, че си осигурен от всякъде.

# 576
  • софия
Момичета, някой може ли да ми препоръча ръчен миксер с приставка за пасиране, от която е доволен?
Скрит текст:
До миналата седмица имах този , който умря точно 3 месеца след изтичане на 2 годишния гаранционен срок. Това ми е второ разочарование от Бош (имах драма с хладилник) и не съм сигурна дали искам отново нещо тяхно, или поне със сигурност не искам нищо тяхно, купено в България.
Не искам и не търся робот, от онези дългите или отделен туул за пасиране. Търся точно посочения вид - ръчен миксер с приставки.

# 577
Сигурно не ти се чака, но може би скоре ще пуснат такъв миксер 3 в 1 в Лидл. Аз съм изключително доволна. Особено за 30-40 лв

# 578
  • софия
Склонна съм и да изчакам. Намерих в Амазон 2 модела на Бош, на Сименс, Браун и Солис, но предпочитам лични впечатления. Намерих иначе, не в Амазон, и на Северин, но нямам наблюдения върху марката. Едно време май беше добра.
Имам един куче марка, който още работи, но го занесох на вилата. Единственото предимство на прехвалената марка Бош беше, че е по-тих. Даже не съм го счупвала от ползване. 1-2 пъти в месеца я го ползвам, я не.

# 579
  • София
Склонна съм и да изчакам. Намерих в Амазон 2 модела на Бош, на Сименс, Браун и Солис, но предпочитам лични впечатления. Намерих иначе, не в Амазон, и на Северин, но нямам наблюдения върху марката. Едно време май беше добра.
Имам един куче марка, който още работи, но го занесох на вилата. Единственото предимство на прехвалената марка Бош беше, че е по-тих. Даже не съм го счупвала от ползване. 1-2 пъти в месеца я го ползвам, я не.
https://www.technomarket.bg/mikseri/philips-hr3740-00-09154610
Днес го тествах и върши добра работа! Мощен тих и 2 години гаранция, за парите е супер.

# 580
Това май е само миксер, без приставка за пасиране. А лидълският има чопър. И като мощност май беше добре. Супер си е за парите. Май точно преди Коледа го пускаха.

Всъщност, този, за който говоря аз е по-скоро пасатор с бъркалки за миксер: https://archiv.kompasslev.cz/moiatabroshura.bg/public/gimg/5/5/6 … 94-900-100000.jpg

# 581
Шоколад, може и на лично, но моля те, кажи ми може ли да мели ядки например? Да кълца хубаво? Трябва ми точно такъв уред.

# 582
  • софия
iankampanova, шоколад, благодаря, но не е баш. Не искам пасатор и задължително искам приставка за пасиране.
Ще видя тази седмица какви ще станат цените на тези, които намерих, въпреки че знам, че черен петък е илюзия. През годината има по-добри цени, но трябва следене.

# 583
  • Sofia
Zvanche, имам такъв (или подобен) модел Mulinex, не знам от колко години и си ми служи вярно и безотказно.

# 584
Момичета, започнаха намаленията в Le Creuset,  не знам да чакам ли още, сега са намалени с  40%. Искам оребрен тиган, съд за печене и всичко оранжево Simple Smile
https://www.lecreuset.co.uk/en_GB/

Сравнете си цените с амазон и johnlewis.com (тези понякога имат много атрактивни оферти). Освен това не съм сигурна, че английският сайт на lecreuset приема български карти, проверете и това.

Общи условия

Активация на акаунт