Пазаруване от Amazon - тема №91

• 51 956
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, някой може ли да ми препоръча ръчен миксер с приставка за пасиране, от която е доволен?
Скрит текст:
До миналата седмица имах този , който умря точно 3 месеца след изтичане на 2 годишния гаранционен срок. Това ми е второ разочарование от Бош (имах драма с хладилник) и не съм сигурна дали искам отново нещо тяхно, или поне със сигурност не искам нищо тяхно, купено в България.
Не искам и не търся робот, от онези дългите или отделен туул за пасиране. Търся точно посочения вид - ръчен миксер с приставки.
Скоро имаше в Лидл от тези с купите и има пасатор в комплекта, аз го купих, но още не съм го пробвала. В Х. Димитър в понеделник имаше още от тях, 50 лева им е цената.

# 586
Момичета, започнаха намаленията в Le Creuset,  не знам да чакам ли още, сега са намалени с  40%. Искам оребрен тиган, съд за печене и всичко оранжево Simple Smile
https://www.lecreuset.co.uk/en_GB/

Сравнете си цените с амазон и johnlewis.com (тези понякога имат много атрактивни оферти). Освен това не съм сигурна, че английският сайт на lecreuset приема български карти, проверете и това.
Благодаря, ще проверя този сайт, иначе следя и три Амазона- немски, френски и английски. А относно плащането имам Револют, той е с английска сметка и плащам в лири

# 587
  • гр. София
Тази година дали ще има -15-20% в склада преди черен петък?

# 588
Според мен ще има.

Звънче, да, усетих се, затова показах за какъв уред става въпрос. Този пак си разбива, но е не може да се сравни с Боша най-вероятно.

Верче, онзи ден мелих ядки, лешници, свърши ми работа. А освен това мелих и крокант (карамел с лешници), който беше много твърд, но се справи. Ако искаш питай в Лидълската тема, може би ще получиш по-точни отговори. Но аз съм доволна за моите нужди и повече пари за такъв уред не давам Grin

# 589
  • София
Звънче, подкрепям поста на Шантал за миксера. Щях и аз да пиша за него. Имам същия и работи не знам вече, колко години и няма мърдане. А го пускам поне веднъж в седмицата.

# 590
Аз имам въпросния миксер на Бош купуван от склада на Английския Амазон за около 60-тина лева и се ползва на макс тъй като все някакви торти и сладки се майсторят за разни поводи и не е мръднал Simple Smile

# 591
  • Варна
https://www.amazon.de/-/en/Tamaris-1-1-28223-24-Sandals-Antishok … mp;th=1&psc=1
Сандали Тамарис 13,60 евро от дневните сделки 38ми номер, има и други модели

# 592
Аз ще се оглеждам за безжични слушалки, но нямам идея какви параметри да гледам, марка. И приемлива цена до към 30-40Е максимум.
Става въпрос за госпожица на 13г и младеж на 8г.

Някакви препоръки?

# 593
  • Берлин
Аз ползвам тези, подарихме същите и на близък приятел. Аз съм с тях минимум 5 часа на ден, перфектни. Отличен звук, батерията държи повече от 2 седмици. Страхотно попадение (не мога да кача линк от приложението)

# 594
  • софия
Аз имам въпросния миксер на Бош купуван от склада на Английския Амазон за около 60-тина лева и се ползва на макс тъй като все някакви торти и сладки се майсторят за разни поводи и не е мръднал Simple Smile
Моят е купуван от тук и не мога да кажа, че е ползван много активно, като го ползвах съвсем по предназначение, без да експериментирам. Моторът изгоря. Подозирам, че нещата, които продават тук на Бош, не са със същото качество като тези за белите страни. Как пък един техен уред, купен тук, не е у свет! Вече нищо не искам да купувам от България, само проблеми и лошо обслужване.
От тези, които вчера набелязах, най ми легна на сърце един на Солис. Четох, че марката е швейцарска и естествено е най-скъп. Ще го погледам още малко. Сигурно ще го взема и ще стискам палци да забравя бързо цената.

Благодаря за предложението за Мулинекс, но го няма наличен.

# 595
Аз ползвам тези, подарихме същите и на близък приятел. Аз съм с тях минимум 5 часа на ден, перфектни. Отличен звук, батерията държи повече от 2 седмици. Страхотно попадение (не мога да кача линк от приложението)
[img]//cdn.bg-mamma.com]
Купих два чифта MPOW (едни за мен, едни за подарък) но не съм доволна. Целта ми беше да ги ползвам за работа. Ако мислите да ползвате микрофона, не са добри. Абсолютно всеки страничен шум се чува и пречи много на хората, с които разговаряш. Ако ще са само за музика, вършат работа, тинейджъра е много доволен. Опитах 2-3 пъти да работя с тях и се отказах, така си стоят вкъщи, прибрани. Иначе са червени, страхотни на цвят.
След това си купих Jabra Evolve 2 65, еми уникални са. В крайна сметка, винаги евтиното ти излиза по-скъпо.

# 596
Аз търся от този тип сега. Иначе класически слушалки имат на Филипс с кабел, но ги захвърлят навсякъде, кабел се влачи по земята, защипват го с някое чекмедже.

https://www.amazon.de/-/en/Mpow-Wireless-Bluetooth-Headphones-Bl … 775089&sr=8-3

# 597
Дъщеря ми има ето тези и е много доволна..Има поне 10 броя на най- различни марки ,включително и на тази марка малките слушалки има и казва ,че на това и е най чист звука. Особенно с това онлайн обучение все има слушалки на ушите. Погледнах в амазон марката но не я намирам.Тези съм ги купувала от тк махх ,обаче сега ги няма .
https://www.sudio.com/en/regent2-black
Редактирам се намерих ги в амазон
 https://www.amazon.co.uk/Sudio-Regent-Bluetooth-Wireless-Headpho … U?ref_=ast_sto_dp

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 10:48 от ctefani

# 598
В Озон има в момента добри намаления на слушалки, вчера поръчах подарък за племеницата тийн едни бюджетни безжични.

# 599
Момичета, търся удобни, ниски боти, естествена кожа...няколко попадал ли е на добра цена?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт