Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 103 777
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 1 275
Аз започнах да опаковам подаръците ☺️

# 1 276
Моят е от Джъмбо, от миналата година.

# 1 277
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, показвате уникално красиви неща! Коледното настроение вече ни е обзело всички!
Криси, радвам се, че коледният списък от филми ти харесва Simple Smile За украсата - сложих, но не съм я снимала както трябва. Ще сложа малко снимки тук. Направих на приятели играчки от дървени плочки

За колегите по една малка играчка, бурканче желе от ябълки и дюли и малък свещник

И свещи

Днес с децата направихме портокалови сладки, къщата ухае разкошно

# 1 278
Още нещо от мен

Сто пъти премествах нещата. Детето бута елхата, разбърква играчките всеки ден. Вървя и събирам, дооправям постоянно.
Това са импровизации от днес.

# 1 279
  • Sofia
Наистина,страхотни неща показвате и страхотно настроение създава темата.
Аз ви изпуснах,покрай украсата на коледните сладки.
И снимки май много не съм правила тази година.Пускам няколко,а тези дни,когато нарисувам прозорците,ще снимам повече и ще кача.
Скрит текст:

И малко меденки Smile :
Скрит текст:

# 1 280
Една предколедна маса на тема "къщички":

# 1 281
Гея, страхотни подаръци си направила!
Avi, невероятни меденки!

# 1 282
Леле, Avi, тези меденки са като произведение на изкуството! Не бих ги хапнала, страхотно изглеждат. Как си ги направила, като истински шапки и пуловерчета изглеждат, а снежинките са невероятни!

# 1 283
  • Sofia
Мерси,момичета! Hug
Гея,те според мен не стават много за ядене. Mr. Green Неукрасени са много вкусни,но с цялата тази захар отгоре стават безумно сладки.Децата ги харесват,де...
Дървените играчки и свещите ти са уникални.Heart Eyes
Аа,и искам да съм ти колега.Wink

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 21:30 от avi10

# 1 284
Ох, толкова да ги харесвам тези меденки така, преди години за Коледа бяхме в Чехия, ходихме в къщичката на Баба Яга Simple Smile Там има купища такива меденки, украсени страхотно, то да ти е жал да ги изядеш. Вероятно си права, че с тази захар е в повече, но пък са уникално красиви!
Благодаря много! За пръв път пробвам нещо подобно с дърво, радвам се, че се получиха
С удоволствие бих ти направила някакъв подарък Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 23:18 от Geia

# 1 285
  • Варна
Гледам вашите красоти и срам, не срам, ще пусна няколко снимки от нашата украса.
avi10, доста неща имаме еднакви от украсата, но тези меденки, не мога да ги докарам такива и пистолет да ми опрат в главата! Браво на теб!
Скрит текст:

# 1 286
  • Sofia
Ох, толкова да ги харесвам тези меденки така, преди години за Коледа бяхме в Чехия, ходихме в къщичката на Баба Яга Simple Smile Там има купища такива меденки, украсени страхотно, то да ти е жал да ги изядеш. Вероятно си права, че с тази захар е в повече, но пък са уникално красиви!
Благодаря много! За пръв път пробвам нещо подобно с дърво, радвам се, че се получиха
С удоволствие бих ти направила някакъв подарък Simple Smile
Ехаа,уредих се! Blush А пък аз с удоволствие изпращам от моите меденки. Hug

# 1 287
  • Някъде там

На мекото мини диванче имам и възглавница от Юск, но не съм я снимала.
В кухнята знаете каква е украсата.
в спалнята е дръвчето което взехме преди години (повечето от тази тема) с увити лампички, че котката изгриза кабела Grinning.

# 1 288
  • София
Привет. Снимах и стъклениците ни от тази година.... Simple Smile

[/img]

# 1 289
  • Пловдив
Ох, страхотни са Heart Eyes
От миналата година им се възхищавам!

Общи условия

Активация на акаунт