Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 103 787
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 1 260
Уна, чудесни сладки! И са толкова много!

Планинско цвете, аз слагам прозрачни карфици (не съм сигурна, че така се казват).До тавана даже не ги забелязвам.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 14:38 от La_Valletta

# 1 261
Ехеей, какви комплименти за моята торта - благодаря! Simple Smile

Престрашихме се и ние тази година в едната детска стая да окачим лампички в горната част на стената до тавана и го направихме с карфици с бели топлийки (стената и таванът са бели) - дупчиците са абсолютно незабележими, но и да не се махнат карфиците, изобщо не си личат, а иначе издържат тежестта без проблем.

За любителките на розовите коледни украси, днес видях бяла елха с розови топки и сини лампички - беше изненадващо хубава комбинация. Нали мислим тук на такава украса топло или студено бели лампички, а то със сини стои прекрасно. Беше ми неудобно да ви я снимам да покажа.

# 1 262
Ето и последните ми придобивки.

# 1 263
Колежки,
Украсата в Бриколаж е с минус 25 %!

Аз съм в издирване на лампички на бяла медна жичка да светят в син цвят. Видях на витрината на един магазин и сега сън няма да спя, имам концепция, трябват ми за ... догодина Laughing

# 1 264
evhen, светещи в синьо лампички имаше в Джъмбо. Не съм сигурна обаче какво имаш предвид под "бяла медна жичка". Може би, че търсиш на жичка, а не кабел?

Малко снимки с лампички от мен:

Скрит текст:

# 1 265
Да, на себърна жичка сини диодчета търся.

# 1 266
  • Под Сините камъни
Във вторник посетих Немски център в Бургас и забърсах све къщички 😁 ама едната ми е подарък от детето.
Ето подаръка

А балонът е от мен за мен

# 1 267
  • Euskal Herria
И аз съм готова, украсих и снимах. Ама още не ми е останало време да прехвърля снимките на компа и да покажа. Засега се радвам на вашите красоти.

# 1 268
evhen, много е вероятно в Джъмбо да има такива лампички, но не бих посъветвала някого да ходи в Джъмбо точно сега. Може би непосредствено след празниците, когато няма хора, а коледните стоки още не са прибрани. Ако не намериш, студено-белите се намират лесно, а доста синеят. Друг вариант е да се боядисат някак със синьо едни студено-бели, те са лед лампички и не се нагряват - би трябвало да не е проблем. Ако споделиш какъв е проектът за догодина Simple Smile може и други идеи да излязат.

# 1 269
  • ВАРНА
Внимавайте  с тези коледни лампички  че видяхте по новините - как изгоря до основи   чисто  нова къща - заради запалени цяла нощ евтини коледни лампички.

# 1 270
Идвам и аз да ви покажа моята скромна елхичка. Искахме тази година или да си вземем нова със по реалистично изглеждаща или истинска, ама догодина ще е...

# 1 271
  • Бургас
Здравейте! Да се включа и аз при вас.
Страхотни украси и идеи виждам в темата и домовете ви! Много красиви!

Тези ръкавички си ги сложихме и тази година! Но без изненади вътре.

Елхата е от миналата година. Тази година не съм правила снимки още. Ще снимам и ще покажа.

# 1 272
Показвам си венеца!
И една от общо 6 те елхи в къщата 😂

Тази е в стаята на брадъра.
Попадмах на уникален клип са коледни украси-от нищо нещо, възхитих се. Ще го потърся и ще ви го постна, защото е страхотен. Още ме е яд, че няма да мога да осъществят идеите от този клип тази година.
Живот и здраве утре отиваме в планината за живи клонки за вазите. 🎄

# 1 273
  • Австрия
Скрит текст:

Чудесен е Heart Exl

# 1 274
Мис Бингли, имам същия венец, но по-малък размер (гледам, че твоят има 5 тройки ябълки, а моят - 3) от преди мноооого години Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт