Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря коледни украшения във Варна?
Къде мога да намеря дебели коледни гирлянди, освен в AliExpress?
Къде мога да намеря прежда за плитчици наблизо?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря коледни украшения във Варна?
Магазинът KIK предлага коледни украшения, но може да не са налични във Варна. Вместо това магазините Jysk и Pepco също предлагат коледни украшения и са добър избор за разглеждане. Освен това можете да разгледате онлайн магазините на тези вериги, за да видите дали имат налични коледни украшения за поръчка.
-
Къде мога да намеря дебели коледни гирлянди, освен в AliExpress?
-
Къде мога да намеря прежда за плитчици наблизо?
-
Къде мога да намеря термо чаша, която поддържа напитката топла за дълго време?
-
Къде мога да намеря коледни украшения, които подкрепят благотворителна кауза и също така да намеря коледни украси?

На квартира сме и хем мястото е ограничено, хем не ми се дават повече пари, защото живот и здраве когато си вземем нещо наше настоящата елха ще бъде пенсионирана.
Взела съм си и от тези 'кукички' за играчки от Пепко - 100бр за 1,50 и няма да се мъча с нанизване и връзване на въженца, защото явно вече е модерно въженцата да си ги слага крайния потребител
Попринцип само един голям халат/хавлия окачаме там и ако имаме гости, те си слагат там кърпите, другото си стои на лирата, така че му се радваме така. 

имах други планове, но те изискваха да се забие пиронче или нещо подобно, затова отиде над Икеа-шкафовете в спалнята, заедно с едни лампички, които нямаха приложение. 
Тази врата не може да я отваряме вече, но към терасата може да се излезе и от кухнята 1 метър вляво, така че не е голям проблем. 
, прекроих 2 коледни пижами и вече са в употреба
, изпекох около 5 кг сладки, от които към 4 вече пътуват за България
, направих един венец за вратата отвън, че ми останаха клонки, остава само да го окачим днес, че не мога сама.