Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 103 791
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Някъде там
Коледно ми е и на мен
Тези дни ще снимам и ще покажа

# 1 096
  • Германия
Да си покажа елхата, която от 4 години насам правим по идея от нета.

# 1 097
  • София
Много е хубава къщичката. Ние вчера и днес празнуваме празниците и малко забвравих за Коледа, но иначе всеки ден правим нещо коледно с детето( за първа година, от както е по-голяма сме си и двете вкъщи и е много хубаво така 😊)
Мале, а вчера в инетрнет какви опашки и бутане видях в Джъмбо... Добре, че всичко съм напазарувала вече. 😂

# 1 098
Освен в Джъмбо, имаше страхотна опашка на коледния базар. За какво изобщо затвориха моловете, не че съм им голям почитател, но блъсканицата в момента е по-голяма навсякъде. Короната не може да прекърши коледния дух:)

# 1 099
В Джъмбо още в четвъртък беше ужасно, а и как не заредиха нещо ново, всичко е от м.г., да не кажа и по-миналата, наизуст ги знам нещата вече!
Тренировка за село от мен, няма да е това оригинала и искам да похваля тези лампички-свещи, за мини елха са, само 10 броя са, но светят много хубаво и примигват, от Немски център са.

# 1 100
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и на мен ми направи впечатление. оставили един вход, пускат ограничен брой хора, направили "алея" и хората се въртят вътре само в една посока, кто мишки в лабиринт... контрол на дистанцията... а преди тоя вход - гмеж. и след изхода пак.

# 1 101
  • Beyond the stars
В Джъмбо също има..даже аз си помислих ,че е от там.20 лв струваше .Кога я е имало  в Лидл и колко струваше?
Не се сещам точно, мисля, че преди около 3 седмици. Цената беше към 17лв.

Взехме същата от КиК преди няколко седмици за 7.99лв щ.

# 1 102
# 1 103
Всичко започна най-невинно миналата година с две намалени къщи, които даже не са и на снимката, защото са на вилата.

# 1 104
Привет, момичета.
Нахлувам в темата с питане дали сте пазарували от www.bagira.bg и по-специално питам за изкуствените елхи. Харесала съм една 180см за 41лв. ама се чудя дали няма да дойде някое твърде бледо копие на това от снимката Thinking На квартира сме и хем мястото е ограничено, хем не ми се дават повече пари, защото живот и здраве когато си вземем нещо наше настоящата елха ще бъде пенсионирана.
Скрит текст:

# 1 105
Дама Трефа, чуден венец! Замириса ми на лимончета.

evhen, тук продават едно допълнение към градчето ))) https://www.olx.bg/ad/koledna-elha-magazin-za-igrachki-CID262-ID8nJsb.html

# 1 106
  • София
Здравейте,
с голямо удоволствие разглеждам темата и черпя вдъхновение.
За всички любители на камините ето една алтернатива на тези от картон Simple Smile

# 1 107
  • София
Не е съвсем по темата, но и  преди се обсъждаха сладките, та искам да попитам нещо. С детето за първа година планираме да правим и да украсяваме сладки. Можете ли да ми кажете откъде мога да поръчам украсата и какво ще е най-лесното нещо за начинаещи, фондан или нещо друго?

# 1 108
  • Euskal Herria
Фонданът е най-лесен и бърз начин за декориране. Стига да има кой да го яде. Иначе с всичко може да се украсява - с разтопен шоколад, с айсинг...

Всичко съм извадила и съм струпала на дивана в хола. Имах намерение днес да почна да украсявам, ама ще го оставя за утре. И без това май ще се наложи да взема още едно-две нещица. Важното е, че поне си избистрих идеите.

# 1 109
La_Valletta,
благодаря! Но нека ми остане да си доразвивам селото поне още две-три години! А и с пари всеки може😉 В Бриколаж днес какви села видях, за около 200-300 лева човек какво село може да си направи, от градски тип направо😂
Най-красивите и качествени декорации,  както всяка година, са в Бриколаж!
Забравих да кажа, че в Била ми хванаха коледните неща с 25% отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт