Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 103 796
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 1 125
Благодаря на отзовалите се!

# 1 126
  • Германия
Нещо ново от днес

# 1 127
  • DE
Елхата, камината за която трябва да събера съчки Grinning гирлянд, снежковци.
Скрит текст:

Не мога да ги осветя качествено и снимките стават бледи Rolling Eyes

# 1 128
  • При елфите ...
И ето вече стрелките заедно с дървената елха. Simple Smile

Страхотни и много мои като идея... завид... завид... 😉

# 1 129
Ха ха, не можах да се сдържа.

# 1 130
# 1 131
Скрит текст:

Истински ли са шишарки те и, ако да, можеш ли да споделиш как са закрепени на "стеблата", с които са забучени?

# 1 132
  • München, Deutschland
Добро утро, мили момичета!
Поздрав със закуската - капучино и чийз-десерт с боб тонка и белтъчна глазура (свободни съчинения с няколкото останали белтъка от коледните сладки, няма да ги хвърляме, я 😃).

Желая ви хубав ден и отивам да бачкам и аз. 😃

# 1 133
  • София
Само искам да похваля аромахаус. Поръчах вчера следобед и днес в 11.00 ми звъни един младеж на вратата и ми достави нещата.

# 1 134
Скрит текст:

Истински ли са шишарки те и, ако да, можеш ли да споделиш как са закрепени на "стеблата", с които са забучени?

Шишарките са истински.Мъжът ми ги закрепи с лепило.

# 1 135
Благодаря за идеята за сушените портокали. Изсуших и грейпфрут. Използвах ги за украса и част заделих за чай и вино:)

# 1 136
Малко светлинки в спалнята: скромно е, но да се има предвид, че до сега освен в хола, другаде не сме украсявали

chrissy, от толкова украси, сладки и майсторене на подаръци, кога ти остава време и да работиш? Smile
Аз съм хоум офис и по цял ден мога да си гледам украсата, та това ми е "оправданието" да си купя/направя и още нещо, и още, и още ... Simple Smile

# 1 137
Здравейте, показали сте страхотни неща! Няколко идеи взаимствах от тук Simple Smile

Малка елхичка от списание

# 1 138
  • DE
Картината с камъните е чудна Heart Eyes

# 1 139
И мен ме впечатлява картината с камъчетата - много ми е уютна! Бих пробвала как ще стои едно подходящо парче борова кора, боядисана в бяло под къщичките, като някаква основа за тях, но и така е много хубаво!

Общи условия

Активация на акаунт