Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 104 408
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Някъде там
На тъмно, в събота и неделя ще снимам вече и ще покажа снимки

# 1 141
Искрице, страхотна е елхата. Много ми хареса.
Въобще много хубави неща показвате всички. Почерпих вдъхновение от вас. ☺🤗
Скоро и аз ще снимам.

# 1 142
  • Пловдив
Цяла седмица майсторя венци и украси за маса за приятели.
Скрит текст:

# 1 143
  • Bарна, морето, сините вълни
Все си казвам това е последно, но все нещичко ми грабва окото. В магазина влязох за друго, но го нямаше, та да не съм капо. Grinning

Малка възглавничка. Имаше с най-различни коледни мотиви.

# 1 144
  • Пловдив
Инчи, страхотни са!

Аз днес майсторих една по-различна камина Joy Не е от кашони, а сглобено изображение от 20+ листа А4. Утре вечерта ще я "монтираме", само да видим дали ще се събере на балкона.
Ако всичко върви по план, утре боядисваме тавана на балкона и следобед ще редим елхата с хобитите. Дано Heart
Къде ми трябваше, да гледам сайта на Бриколаж - очите ми останаха в едни къщички... Дано успея, да навия благоверния, че имаме много спешна и належаща нужда от тях Joy

# 1 145
И нашата елха е готова. Имаме още украса, но няма да я използваме, че сме в много малко жилище в момента

Някои от играчките са изработвани от детето през годините.
Не сложихме  стъклените играчки, че не ми се иска отново котката да е стресирана, че елхата е припаднала

# 1 146
Външната ми украса

# 1 147
Инчи страхотно са много богатиИИИ ❤️❤️❤️👍
Титина виждам че и бара отдолу е зареден хаха 🥳🥳🥳

# 1 148
Готови сме за празниците:))
Установих, че елхата ни се оказа малка за играчките, кото имаме. Бях решила тази година да няма тема, а да сложа всичко. Исках много цвят и ще мина да си купя кукички и да накачуля и др неща

# 1 149
  • München, Deutschland

chrissy, от толкова украси, сладки и майсторене на подаръци, кога ти остава време и да работиш? Smile

Joy
То и аз съм основно в хоум офис, но работата ми винаги досега е била на талази - или е много, или е никаква. Сега с тази корона всички индустрии са с толкова намалени капацитети, че и телефоните даже не звънят. Ама след 2 години с почти ежеседмични командировки, изобщо не се оплаквам. Simple Smile

Много добре е станала укарасата в спалнята, все едно е гора! А пък отзад май това си е тапетът с тези клонки...
Не го ли бутате обаче, докато спите?

ЯнаДГ, голям симпатяга си имаш за помощник. Simple Smile Много са готини увитите гирлянди отгоре на дивана.

Сиина, направо си заслужава да снимаш и на дневна светлина, изглеждат много хубави. Май-май и сняг си имате предколедно. Wink

Инчиииии, каква е тази фабрика твоята Open Mouth. Много хубави са станали, къде да поръчваме? Bowtie За мен един като белия / с бялата камбанка. Wink

Карина, каква е тази стойка до двд-то с конусовидните неща? Може би свещник? Много хубаво си украсила и у вас. Simple Smile

# 1 150
  • ВАРНА
пипи 221 - тези топки с панделките са светещите от Джъмбо нали? 
 Ако е така -  колко време издържат включени?

# 1 151
Благодаря ви за милите думи и идеите Hug
Chrissy  да свещник е, който никога не е ползван, сега го заредих с червени свещи и ще влезе в употреба Simple Smile
Тази година детето е на две и се радва, затова украса има във всички стаи, но се надпреварват с кучето коя да открадне повече играчки, хубаво е Simple Smile

# 1 152
От бриколаж са и не светят. Има най-различни, продават се в кутии по 5 и по 9:)
пипи 221 - тези топки с панделките са светещите от Джъмбо нали? 
 Ако е така -  колко време издържат включени?

# 1 153
Ей, какво сладко куче! Хем не съм по кучетата въобще.
Красоти показвате. 🎄

# 1 154
  • Beyond the stars
Онзи ден транзитно през кварталния пазар открих чуден коледен магазин. Тей де, не коледен, ма таз тема ме развълнува.

Та едни такива за терасата за 5лв.

Звездичка 1.50 лв.

Адвент с кутийки за догодина за 3лв

И едни скреч картички, да се занимавам. Ма много красоти имаше. Казаха, че са им внос от Франция и Англия предимно нещата.

Общи условия

Активация на акаунт