Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 103 801
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 1 245
Свещници, които днес направих от стари бурканчета от бебешки пюрета (радвам се, че съм ги запазила Grinning )

# 1 246
Ау, много красива украса.!В моите любими цветове. Нежна, ефирна, приказна.

# 1 247
  • При елфите ...
Още нещо от менИ... Wink

В последната композиция мисля да "наваля" малко сняг... ама когато имам време... Wink

# 1 248
  • Пловдив
Още нещо от менИ... Wink

В последната композиция мисля да "наваля" малко сняг... ама когато имам време... Wink
Аз "навалях" малко

# 1 249
Да ви черпя една снежно-заледена торта:

... съжалявам, че не я аранжирах хубаво за снимка, ама всички мнооого бързаха Simple Smile

# 1 250
Да ви черпя една снежно-заледена торта:

... съжалявам, че не я аранжирах хубаво за снимка, ама всички мнооого бързаха Simple Smile
Страхотнааа..може ли рецептаа

# 1 251
Да ви черпя една снежно-заледена торта ...
Страхотнааа..може ли рецептаа

Заповядай: http://lussisworldofartcraft.blogspot.com/2013/01/blog-post_6.html

# 1 252
Pipi, досега месец и 1/2 седят долу до парапета на балкона, порастнаха вече с 1/4-1/3 и само веднъж в началото ги полях... Но тук е влажно, знаеш, вали през ден...

Ккаъв е този магазин? Никога не съм го виждала, но и не обикалям магазини толкова...

На Karlsplatz Stachus е, в подземната част, където се излиза от S Bahn. Винаги има опашка, вчера имаше трима човека само и реших да изчакам и не съжалих.

# 1 253
  • При елфите ...
Скрит текст:
Още нещо от менИ... Wink

Аз "навалях" малко

Страхотно... аз сА настройвам ощИ... Wink

# 1 254
Еделвайс, твоята торта изглежда по-красива!

# 1 255
Благодаря ти,Еделвайс! Hug

# 1 256
  • София
Ето  какво изпекох и украсих за Коледа в моята пекарна... Simple Smile

# 1 257
Привет на всички в прекрасната тема!
Искам съвет за начин на окачване на светеж гирлянд в стая. Става въпрос за този модел от Юск:
https://jysk.bg/koleda/vnshno-osvetlenie/svetlinna-veriga-guttorm-s-1000led
Бих искала да го закача на стената по подобие на тази снимка:

Има ли как да стане без пирони, щадящо за латекса?

# 1 258
Привет на всички в прекрасната тема!
Искам съвет за начин на окачване на светеж гирлянд в стая. Става въпрос за този модел от Юск:
https://jysk.bg/koleda/vnshno-osvetlenie/svetlinna-veriga-guttorm-s-1000led
Бих искала да го закача на стената по подобие на тази снимка:

Има ли как да стане без пирони, щадящо за латекса?

С двойно залепващо тиксо дали няма да стане?

# 1 259
  • München, Deutschland
Планинско цвете, от години лепим с бялото хартиено тиксо, ако има как, слагам да полегнат лампичките и на картините, за които така и така си има пирони. Не е върхът на красотата, но не разваля стената. Трябва тиксото да е качествено обаче, иначе не държи.

От тази година над вратите слагаме кукички. Явно силиконовите фуги над касите на вътрешните врати не навсякъде са ги направили при нас и в този някъде 1мм, който има м/у касата и стената, наредихме кукички от тънка цветарска тел, направо гениално ми се стори това хрумване на моя приятел Bulb. Неинвазивно, невидимо, защото кукичките се покриват от гирлянда и много по-здраво от тиксото, само че само над врати е вариант.

Общи условия

Активация на акаунт