Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 103 632
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Euskal Herria
Мъниче, такива пирографи пускат в Лидл, трябва да следиш.

# 1 381
  • в сърцето на един мъж...
Еделвайс, аз трапезите снимах Simple Smile Ама ще ни се карат Relaxed

# 1 382
Еее, защо да ни се карат ... по-добре ли е темата да замре още преди да сме махнали украсите?
Освен това на трапезата все има някаква декорация - я покривчица, я салфетки, я някоя свещичка ...
Ето нещо от мен, което не съм показвала, да повлека евентуално крак (децата я лепиха и украсяваха, не съм им се бъркала).

# 1 383
  • София/Севлиево
Ето нещо последно от мен от софийския ни дом

От нова година снимките са на телефона на свекървата,така че няма какво да покажа.

# 1 384
Ами за нова година правих коледен чейзкейк Simple Smile

# 1 385
  • Пловдив
𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮, благодаря! Първата ми мисъл и на мен беше именно за там Simple Smile

Няколко снежни кадъра от мен. Яд ме е, че не заваля сняг, докато бяхме там, защото тогава снежинките са уникални

И едно уникално творение на природата! (дървото беше с диаметър около 30 см Sad Ако беше по-малко, щях да си го докарам и него вкъщи, защото ще станат чудесни дъски за сервиране)

# 1 386
  • София

Ето да видите в какво се превърнаха масата и хола от празничните бомбички, хаха...

И суровачката...

# 1 387
  • Beyond the stars
Изпращам тази коледна тема с една снимка на нашето джудже и романтичното спиране на тока, което ни остави само по лампички онзи ден.

# 1 388
Елислава, много добре изглежда картината като свети, май не я беше показвала.
Geia, чудесно се е получил чийзкейкът - много празничен и апетитен изглежда.
maniche, не за пръв път казвам, че природата е най-добрият художник, включително на коледни декорации Simple Smile Аз имам голяма слабост към зимата и снега още от дете. Снежинките са едни от най-красивите и съвършени форми в природата, но и кристалите, които се образуват при заскрежаването, които си снимала, не им отстъпват. А това дърво е направо уникално, давай му GPS координатите Simple Smile MM вече има опит от лятото, когато го карах да мъкнем едно дърво от плажа чак от Турция.
iana28, точно такава конфета пуснаха моите гости на терасата Simple Smile Сигурно поне 10мин след това още хвърчаха тези лъскави неща във въздуха и се разпиляха из целия квартал. По-чисто щеше да бъде да гръмне вътре, да има събиране поне това чудо.
Вълшебство, при вас е било най-романтично. Ние така и не запалихме камината на Нова Година, че в София беше много топло. Надявам се да застудеее и прехвърчи малко сняг преди да приберем украсите.
Между двата празника изкарахме няколко дни на ски в планината, там поне ми се "напълни окото" със сняг.

# 1 389
  • Пловдив
Честита Нова Година, момичета! Бъдете живи, здрави, вдъхновени, щастливи, обичани и много усмихнати през новата 2021 година! Много здраве, щастие и благополучие и на вас и на вашите близки! Няколко снимки и от мен:

# 1 390
  • Пловдив
EdeIweiss, зимата е любимия ми сезон, а ако има как, бих живяла в планината Heart Един ден, когато вече няма да се ходи на работа, сме си обещали, че и това ще стане Heart
Точни GPS координати мога да дам другия месец Joy Със сигурност ще е още там дънера, защото точно тази купчина с дърва стои от поне 2-3 години Simple Smile Ако измисля начин, как да го сваля до колата и аз бих го взела!

# 1 391
  • На острова
In4hi, какви са тези бели, светещи шишарки, много ми харесаха? С батерии ли са? От къде са, моля 😍

# 1 392
In4hi, шишарките и аз много ти ги харесвам, показвала си ги и друг път, моля припомни от къде са ако е удобно Simple Smile

# 1 393
  • Пловдив
In4hi, какви са тези бели, светещи шишарки, много ми харесаха? С батерии ли са? От къде са, моля 😍
Шишарките са от Джъмбо, на направо смешна цена. Работят с три батерии ААА, светят продължително. Миналата година бяха по 4 лева, а тази година по 2,80 или 2,90 лева и забутани в едно ъгълче. Миналата година си купих няколко и за мен и за подаръци, тази година като ги видях купих още 7-8 броя и за мен и за подаръци. Стоят като истински свещи и са от восък.

# 1 394
Момичета, отново показвате много красиви неща! И празничните ви трапези са разкош!
При нас няма сняг, само едни мъгли се стелят Sad До преди два дни беше слънчево Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт