Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 103 644
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
чайникът е върха. Simple Smile да ти се прииска от него чай да пийнеш. Simple Smile
биляна, нали знаеш колко са 360 градуса? Wink

# 1 366
  • под тепетата
Уж знам, даже обяснявах на внука що е то транспортир докато учехме заедно онлайн, ама съм на половин чашка винце, таковата Laughing  Може би 180  Sweat Smile
St.Dobri, добре, че ме завърна. Чайникът е един от подаръците за мъжа ми и се ползва вече по предназначение. 

Скрит текст:
chrissy , важи ли още сделката, че започнах да събирам камъни ?

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 15:16 от bilqna_69

# 1 367
  • При елфите ...
Aredhel, мнооого ми хареса този изчистен типично твой стил!
Скрит текст:
Моите планове се превъртяха на 360 градуса и 500км, та съвсем ню-ню
Скрит текст:

Скрит текст:
beki,здраво да опухате роднинските гърбини с тази красота!
 Весело посрещане и да е най-вече здрава 2021 година!
[/spoiler]
Много благодаря... снощи след дегустация на браунито... трябваше да си изразходя енергията някъде...
Страхотно е празничното ти кътче... Весел и споделен празник...

# 1 368
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нашата елха припадна.

ангелчето стана еднокрило, минус две шишарки сме...
върнахме я, но защо и аз не знам.
пуснахме една лампа с въртящи се цветни точки и сега през перденцето изглежда сякаш навън има северно сияние. Simple Smile
харесва ми.

# 1 369
Весело посрещане на Новата Година! Да е щастлива!

# 1 370
Ч.Н.Г. момичета! Да сте здрави и много щастливи и вие и семействата ви!

# 1 371
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Нова и щастлива! Спорна да е! С лекота да дарява и сърцата да радва. С разкош и красота пълна. Здрава и плодородна. Мечтите ви да сбъдне. Тежкото да махне. Като силна река щастието да влиза в живота ви. С вяра и доброта да са пълни сърцата. Нека силата е равна на любов и щастието идва чрез мир. Нашето да донесе. Ненужното от пътя да махне. Нека с лекота узнавате своето, с устременост следвате онова, що сърце ви желае. Близките ви да почита, здраве и късмет в къщите да носи. Здрави бъдете, откривайте себе си с жажда за живот, живейте своята истина със смелост и нека любовта бъде ваш спътник. Нека всеки един от следващите 365 дни носи нов подарък за вас.
С най-добри пожелания. Успешна да е! Честита да е!

# 1 372
  • Под Сините камъни
Честита Нова година момичета! Да сте живи и здрави вие и вашите семейства

# 1 373
ЧНГ! С пожелание да си пишем още много години тук!

Да избутаме 2-3-5-6 морета лятоска 😂 и до нови срещи!

# 1 374
  • Bарна, морето, сините вълни
Честота нова година! Бъдете здрави, щастливи, обичащи и все така творящи. Heart

# 1 375
  • София/Севлиево

Бъдете здрави и много щастливи ❤️
Радвам се,че за поредна година бях част от тази прекрасна тема.Очаквайте ме още през август, най-късно септември да се върна тук.

# 1 376
  • в сърцето на един мъж...
Честита Нова година и от мен, момичета! Бъдете здрави и все така креативни! Благодаря ви за чудесното настроение, което създавате!

# 1 377
  • München, Deutschland
Bilqna69, важи, важи, само време да намеря за рисуване. 😃 Хубаво изкарване на морето.

За много години в най-хубавата тема! Рядко се включвам, че съм в България и сновях до онзи ден между роднини и приятели. Желаяви на първо място здраве, една по-спокойна година, да сбъдвате мечтите си и, както каза Ели - август-септември - пак тук Joy.

Направо ще ми е жал да махна украсите като се върна в Германия, ще си оставя зимните, както всяка година, само топки, гирлянди и елха махам, а общо зимните (еленчета, клонки, зимната гора, даже лампички) стоят докъм баба Марта. 😃

# 1 378
  • Пловдив
Да е честита 2021!

За мен беше чест, да споделям и да се възползвам от идеите, които давате тук!
Бяхме на балкан и се сдобих с няколко клончета, подходящи за дървени филийки. Естествено, вече ги дадох на един приятел, да ми ги нареже, че има циркуляр и сега ще си търся пирограф с финна "човка" - идеята ми за другата година е, да накича елхата само с такива филийки

# 1 379
Ех, как една по една си взимате довиждане до ... август Simple Smile, а аз се надявах да сте снимали на самите празници и да споделите още нещичко, че като се заредят от утре работните и учебни дни, темичката ще ми липсва ...

Общи условия

Активация на акаунт