Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 103 686
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 930
Венецът с портокаловите резени е най-красивият, който съм виждала някога. Искрени поздравления!

# 931
  • Beyond the stars
Не харесвам венци, ама тоз е разкош Heart

# 932
Венецът е страхотен, поздравления Nature Snowflake !!!

# 933
  • Някъде там
Chrissy, местя се във вас Heart.
Терасата, венеца, мини елхичката, всичко е разкошно.

# 934
  • София/Севлиево
От мен бяло-розова елха.По-късно ще покажа и какво измислих за балкона (там за пръв път слагам нещо) и още няколко неща.

# 935
  • Beyond the stars

Новият ни елемент.

Покрай затворените ясли дядо Коледа планира по-рано да започне да идва Grinning
Или някое джудже. Взели сме разни занимавки за дребен за стоенето вкъщи + някои нови книжки, та планирам да опаковам и някои сутрини да има изненада под елхата. На две е, та ми се струва, че е малък за концепции тип Elf on the shelf, И адвен календари, ма поне по-празнично ще е така Sunglasses

Иначе дядо Колела ще донесе на мама роклА, вчера беше ъпгрейднала до Розова РоклА Bowtie

# 936
  • София/Севлиево
На терасата

Секцията в хола,един прозорец,голямата елха и големият инспектор

# 937
  • София
Момичета, завиждам ви. Толкова хубави неща. Аз имам котка и тя започна да яде шапката на коледното гномче, което купих от Икея. Но няма да се дам и ще го спасявам всеки път, когато Фифи го нападне. Вкъщи се смяхме, че гризе само момчето гномче, а момичето изобщо не го закача. Миналата година нямах проблем с украсата, но елхата беше нападана поне 10000 пъти, че и се катереше по клонките да бута с лапа играчките. Сега мисля повече да украсявам и ще бъде още по-забавно

# 938
Здравейте, отново 😊 Добавих още няколко неща за коледните снимки на децата

И нашия котарак само бели прави, сумати лампички изяде и сега е наказан😂

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 20:42 от ZornicaR

# 939
  • в сърцето на един мъж...
Криси, много красив е станал венеца!
Момичета, много хубави неща показвате отново, а малките помощници са разкошни!
Аз вчера завърших коледния венец за в къщи, както и украсата за работа

Елхичките от пера

# 940
Готови за първия адвент. Получи се добре венеца, като се има предвид, че съм почетен председател на клуба "Ръцете ми пречат".

И едно фенерче от Икеа, отдавна си мечтаех за него. Heart

# 941
  • Sofia
Криси,вълшебен е венецът!

Как закрепи портокалите?

# 942
  • Bарна, морето, сините вълни
Приказни неща творите, момичета! 🥰 ❤️
Аз в началото на ноември бях много ентусиазирана да правя украси и т.н. и изведнъж ме хвана мързел, чак ме е яд.

Днес с детето сглобихме адвънт календара. С ММ ще измислим задачки за семейството.

До нас има едно магазинче, тип всичко за един лев. Момчето хвърляло едни кашони, ММ ги поискал и вътре имаше разни ръкавички и тази елхичка. Беше леко смачкана, оправихме я и сложихме батерии.

# 943
  • Пловдив
Започнах и аз днес - нарисувах прозорците в стаята на дъщеря ми, залепих и някоя и друга снежинка, но ще сложа още (сега ги започвам).
На терасата, понеже предстои боядисване на тавана, ММ не дава да слагам украса, та само някоя и друга лепенка сложих. Обеща до седмица да е готов и тогава вече ще си украся и там.
Бъдещата стая на баткото е още строителна площадка и там също не дава да слагам украса, а смятах темата там да е Хари Потър Rolling Eyes
Коридора също го започнах, но коледните снимки от предни години още не са ми ги доставили, (защо не си ги изкарах в близкото фото се чудя!?!) та сега в рамките са си снимките, които по принцип си стоят.
Селцето не знам къде ще го позиционирам - на перваза в кухнята, където си стоеше, сега имам билкова градина, а ако преместя саксиите, предполагам, че ще загинат растенията Sad
Има перваз и на балкона, от към прозореца на дъщеря ми, но там няма да мога да му се радвам.
Мислих и вариант, да го наредя над аквариума, но мъж ми категорично отказа - нямало как да храни рибите Rolling Eyes Освен в коридора да го наредя над шкафа с обувки Rolling Eyes
По план, до 6.12 трябва да съм приключила с всичко и искрено се надявам да е така Simple Smile
Тогава ще кача и снимки, че все още никъде няма нищо готово на 100%

# 944
Прекрасен венец chrissy! Пепински, планините са ми слабост, много добре е станал вариантът да са по-ниски и "двойни". И на мен ми се иска да стигат до двата края на сцената, но и така е много по-добре с тях, отколкото без.
Aredhel, чудно е станало в училището! Жалко, че децата идните седмици няма да му се порадват.
Аз си плета шаловете и върша 100 други не-коледни неща, така че нямам с какво да се похваля, но много ви се радвам на украсите.

Общи условия

Активация на акаунт