Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 104 407
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Имаме си елха!
 Ще ме извинявате за вестника, ама докато бях по други задачи ММ я е оставил в този вид. Ще видим дали днес или утре ще украсяваме. Simple Smile
Вчера поръчах от Мосю Бриколаж на Цариградско и днес отидохме да я вземем. Бяхме между 14.00 и 15.00 и имаше много хора, а аз си мислех, че ще е празно. Всички с по едно, две неща, ама си става лудница.😂

# 1 021
За който изпусна дървото от Юск пак е намалено

https://jysk.bg/koleda/vnshno-osvetlenie/svetescho-drvo-eilat-107sm-ss-180led

Редактирам се, проверих, всъщност в София е само 1, останалите са в страната.

# 1 022
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали магазин в софия за коледна украса? Последните години пазарувам от бриколаж коледни неща, но тази искам да сменя. Благодаря:)

# 1 023
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пепко, джъмбо, КиК... Simple Smile

# 1 024
  • Бургас
Имаме си елха!
 Ще ме извинявате за вестника, ама докато бях по други задачи ММ я е оставил в този вид. Ще видим дали днес или утре ще украсяваме. Simple Smile
Вчера поръчах от Мосю Бриколаж на Цариградско и днес отидохме да я вземем. Бяхме между 14.00 и 15.00 и имаше много хора, а аз си мислех, че ще е празно. Всички с по едно, две неща, ама си става лудница.😂

Ако я оставите в къщи ще умре

# 1 025
  • München, Deutschland
Разопаковах си коледните кутии за сладки, а вече има и какво да прибера в тях. 😃 От Лидл, бях снимала по-рано голямата. Бяха някъде 4-5 евро.

# 1 026
Е,сега Simple Smile Няма да умре,освен,ако не си я оставят за отглеждане в къщи,което едва ли ще направят.
Чудна е елхата.Миналата година взех клонки и направих елха с тях,предни годи и купувах малки живи/смърчове,май/,но за Коледа винаги сме в БГ,вече и я приемам еазлично,след смъртта на татко точно по това време,така,че тази година ще сме само на лампички Simple Smile А и любопитно коте си имаме и май няма да ни остави да украсяваме

Друго исках да питам.Тази годима детето иска да правим и украсяваме меденки за подарък.Някой да има ИЗПРОБВАНА и ЛЕСНА рецепта за меденкк,които могат да се украсяват?

# 1 027
  • Бургас
Е,сега Simple Smile Няма да умре,освен,ако не си я оставят за отглеждане в къщи,което едва ли ще направят.
Чудна е елхата.Миналата година взех клонки и направих елха с тях,предни годи и купувах малки живи/смърчове,май/,но за Коледа винаги сме в БГ,вече и я приемам еазлично,след смъртта на татко точно по това време,така,че тази година ще сме само на лампички Simple Smile А и любопитно коте си имаме и май няма да ни остави да украсяваме

Друго исках да питам.Тази годима детето иска да правим и украсяваме меденки за подарък.Някой да има ИЗПРОБВАНА и ЛЕСНА рецепта за меденкк,които могат да се украсяват?

Тези дървета не се отглеждат в къщи, обичат хладното. Знаете ли колко години му трябват да стигне тази височина?

# 1 028
Чудесно,Хриси,тези дъряета се отглеждат във ферми,точно с тази цел.
Идеята на темата не е тази✌

# 1 029
  • Бургас
Чудесно,Хриси,тези дъряета се отглеждат във ферми,точно с тази цел.
Идеята на темата не е тази✌

Във ферми разбира се, нали е търговия. Вие от гората ли искате да ги вадят. Това е иглолистно и не обича топлина

# 1 030
  • София
Момичета, имате страхотни украси и елхи. Ако искате, включете се в тази игра
https://koledna-magia-u-doma.lndg.page/0L110L?fbclid=IwAR1N0meTf … MailSitYc2Mb-gCmE

Желая ви успех!

# 1 031
ОК,това не е нова информация😊✌

# 1 032
  • Euskal Herria
red soul, аз правя меденките на Джули - рецептата е дадена от Наталина. Лесна е, има много добре онагледено обяснение и са много трайни.
Ето я рецептата:
http://natalyna.blogspot.com/2015/12/02-2007-800-280-120-5.html

А тук добре е илюстрирана - постъпково:
https://www.mycookingbookblog.com/medenkite-na-djuli-ot-natalina/

# 1 033
И аз се пробвах да направя камина. Чакам само мм да намери истински дърва и да сложи лампички.

# 1 034
  • София
Обичам живите елхи. Всяка година си купувам Такава. Миналата година само не успяхме да я засадим
Тази вечер свалих коледните украси и ще почна малко по малко

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 20:30 от Yellow_girl

Общи условия

Активация на акаунт