Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 103 767
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 1 005
Днес с първия сняг украсих и аз.

Примамвам с миналогодишна котка

Скрит текст:

И изтривалката

И малко сняг за неизлизалите от вкъщи днес Simple Smile

Скрит текст:

Поздравления за украсата! Но и снимките са супер!

# 1 006
Хамстер, Чакам и тазгодишна снимка Simple Smile

Специално позират, това е най-доброто което ще имам от тях с елха Grinning Въобще не се вълнуват от нея Grinning

ММ вече е взел подарък, като се прибра и видя украсено, веднага го сложи под елхата и сега не ми дава да го отварям, ще трябва да чакам цял месец. Grinning Изнервям се така, като го гледам Grinning

# 1 007
  • София
Здравейте. Досега само ви четях, защото изработвах разни неща. Ето, първото е готово, и вече зае мястото си у нас. Знаете, че обичам да рециклирам. Та, скоро намерих изхвърлена дамаджана и я превърнах в този фенер. Честит 1 Декември! Simple Smile

# 1 008
Страхотен фенер, Уна! Браво!

# 1 009
  • под тепетата
Чуден е! А шаблон ли е използван? Предполагам, че е с акрил или за стъкло боички?

# 1 010
  • München, Deutschland
Йоана,  за рецептите, повечето съм намирала от този форум. От темата за коледните вкуснотии съм вадила и тествала и бих казала, че има едни 10-тина фаворита, от които всеки си харесва различни 5-6 и прави тях. Лично моите фаворити, които ми поръчват вече стандартно вкъщи Simple Smile, са:

- линцери на Наталина
- ванилкове рохлички (ванилени кравайчета) на Наталина
- Schoko-Nuss-Kugeln на нудел33
- мини-щоленчетата на Лабрекс
- бисквитки зебра (портокалово-какаови)
- Panforte Ecken (триъгълничета с ядки, какао и коледни подправки) - като десертчето Corny, но коледни и с по-хубави съставки. Тази рецепта си я открих миналата година от едно немско списание, ако те интересува, ще ти дам линк. Simple Smile

За меденки: Меденките на Джули (рецепта на Наталина)

Правила съм и са ставали вкусни:
- елхички с локум и бисквити
- от тази година: пръчици с бадемов марципан, филирани бадеми и сушени кайсии
- какаови бисквитки с печат (от блога на Оссигено)

Мари Кюри, ето я стойката за перца. Simple Smile Китарата бих оставила в кутията (или нямаш?). Последно електрическа китара просто оставих в кутията й, тази година пак ще е това подаръкът и планирам пак да е в кутия.

Скрит текст:

Нервен Хамстер, прекрасни пухкави кръгли готови за мачкане котешки същества си имаш Heart Heart Heart.

Уна, радвам се да те видя и тази година Hug! Прекрасно се е получил фенерът, чакам с нетърпение цялата ти коледна приказка и тази година. Simple Smile

Вчера най-накрая купихме елхата. Heart Отпускат и се клоните и довечера ще украсяваме. От днес и тук заваля сняг Nature SnowflakeNature SnowflakeNature Snowflake

# 1 011
  • Карлово
Направо завиждам за прекрасната елха.

# 1 012
Привет на всички...
Ах как ви завиждам за първия сняг⛄,ние живеем в Нидерландия и мога само да мечтая за сняг 😕Пепински,много готини панделки в кухнята👌 Тази година и аз изпробвах нещо подобно на входната врата.  
Качвам снимки и пожелавам на всички весело посрещане на празниците(въпреки всичко случващо се по света) 🙏🍀❤

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 10:55 от DanyS

# 1 013
  • София
Криси,ванилените кравайчета на Наталина са моят и на децата фоворит.
Пробвала ла ли си двойно шоколадови напукани сладки? Бързо стават и са вкусни.

# 1 014
  • München, Deutschland
Мисля, че пробвах веднъж, може и да ги бъркам със забравените сладки, но нещо не бяха нашите. Всъщност май не са толкова сходни, защото тези шоколадовите са с цяло яйце...

Вчера търсих брада за гнома където се сетих, но не намерих. Явно ще трябва от амазон да поръчам. :-/

# 1 015
  • София
Забравените сладни  всъщност са целувки.

# 1 016
  • Bарна, морето, сините вълни
Много е уютно тук. А писаните са много фотогенични. Де късмет и моя куч така да позира пред елхата, все нервничи и свива ушаци.
Свеки ме зарадва с венец от Кауфланд:

А за малката стикери:

А за адвънт календара аз имах идея заедно с ММ да си ги измислим и надпишем, но неговата идея беше по-добра. Половината да надпиша аз, а половината той, без другия да знае какво се крие в кутийките. И така и за двама ни ще бъде изненада. Днес трябваше да правим снежен човек, но нямаме сняг затова с пластилин, фъстък определено се забавлява. Heart

# 1 017
  • под тепетата
А, имате малко сняг, или поне при кучо! Обаче имате глина за занимания Simple Smile

st.Dobri, не се стърпях и поръчах тапи за бутилки с лампички. Айде да не са само те - и две чантички, 3 бухалчета...Ох, хич не мога да се стискам Rage

# 1 018
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и аз се метнах. пак.
а не е като да ми трябва нещо.
пуста лакомия!

# 1 019
  • Карлово
Първият ми коледен венец.

Подготвям и едни лимонови резенчета за 2-я.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 10:32 от ДамаТрефа

Общи условия

Активация на акаунт