Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 103 747
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Yoana16,много ми харесва елхата ти.И аз искам такава,но няма кой да ми направи.Пробвай близо до върха да сложиш розова топка от големите, да видиш как ще изглежда.

# 991
Да, забелязах, че съм попретрупала Grinning благодаря, ще ги разредя
 Те сами по себе си са страхотни вашата е  по добра изработка. Страхотна!

# 992
  • München, Deutschland
Преслава, чудесно изглежда елхата.

Хахах, Мари Кюри, разсмя ме с плейлиста. Simple Smile На камината попринцип слагаме наши снимки, билети за предстоящи концерти и една домашно дизайнната стойка за перца, хващани по рок-концерти. След последните концерти, хванахме и сетлистове. Перцата и билетите за догодина махнах, но сетлистовете вече не исках да пипам. И аз гледах формулата вчера, мой астрални близнако! Simple Smile
Елхата ти се е получила прекрасна! Със стъклените играчки имаш един особен блясък на лампичките, които се отразяват и съм сигурна, че вечер е дори още по-хубава!

Дениил, благодаря ти за милите думи! Чудесен е свещникът, ако добавям нещо, биха били само естествени клонки. Wink

Елислава, на Черковна и Мадрид Пепкото е в рамките на една сграда с Билла, но си е отделен магазин. Нз такива имат ли право да отворят или чак от 21.12.

Аничка, аз бих направила някакът неутрален цвят за самата къща, покривчето с малко памук или филц за ефект сняг, около прозорчетата или още памук, или бяла боичка, и над вратата бих изрисувала една елхова клонка. Wink

Ред соул, и аз се чудех за такива лампички, много харесвам!

Еделвайс, пращаха ми днес снимки от София – прекрасно снежно баш преди Коледа (особено ако нямаш да ходиш навън из поледицата)! Извадихте късмет. Simple Smile Аз не си падам по студ и зима, но точно преди Коледа ми се струва, че малко снежец подхожда. И илексът е чуден!

Йоана, чудесен подбор на топки и играчки! Съгласна съм с Евхен за долното претрупване, но аз бих сложила връх-звезда, за да има завършеност, някаква поанта.

След няколко часа отиваме за елха. Установих, че нямам брада за гнома и ще ходя да потърся, че по интернет много бавно... Повечето подаръци са поръчани, остават само още няколко (тази година няма да са толкова много).

Отворих и коледната пекарна вчера. Smirk Имах намерението да направя няколко вида в малко количество само за нас, но нашите и сестра ми изразиха желание за точно моите коледните сладки, така че снощи ме заболя кръст от сладкоправене, а съм още на 20%... Към 300 сладки е вчерашната равносметка. Rolling Eyes Flushed Миналата година бях изброила към 1500-1700... Прави около 6-7 рецепти в двойни или тройни дози, за който се чуди. Laughing LaughingLaughing

# 993
Днес с първия сняг украсих и аз.

Примамвам с миналогодишна котка

Скрит текст:

И изтривалката

И малко сняг за неизлизалите от вкъщи днес Simple Smile

Скрит текст:

# 994
  • München, Deutschland
Хамстер, прекрасно! Снимането определено ти е сила, украсите също. И всичко е много хубаво, но, разбира се, най-прекрасна е котката. Simple Smile Чакам и тазгодишна снимка Simple Smile

# 995
  • Euskal Herria
Чудесни неща видях!
И снегът добре ми дойде - тук няма. Ако завали, направо като катаклизъм го приемат. Simple Smile
Скрит текст:
От както сме в тази квартира, само аз и възрастна съседка на етажа слагаме украса на входните врати, никой друг.  Миналата година се нанесоха нови съседи в другия апартамент до нас. И те след нас сложиха  венец, който всъщност е свещник за 4 свещи. Тази година рано-рано пак го окачиха, смеем се у дома - дали да не им сложим по една свещичка в празните гнезда.

# 996
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ооооох, като в Нарния е.
Simple Smile

# 997
  • Враца
Здравейте, всички сте прекрасни и имате страхотни идеи. Ние днес със децата направихме 2коледни венеца от мрежа за прозорци.

Съжалявам за лошите снимки.

# 998
Нервен Хамстер, приказка е у вас  Nature Snowman! Чудни снимки, снимай повече! Котето не нарушава ли идилия?

При нас дъждът премина в сняг, извадих старата елха - не я харесвам вече, искам си новаааа ))). Време е да се купуват подаръци, но никой вкъщи не знае какво иска (без мен Smiley). За утре под недовършена елхата ще сложа за всички по едни коледни чорапки, за младежи - шоколадови адвенти, и адвент на Боди шоп.

# 999
Нервен Хамстер, Котето не нарушава ли идилия?

Имам две, и по някакво невероятно стечение на обстоятелствата и двете са толкова не въодушевени въобще нито от лампи, нито от елха. Не събарят и не свалят нищо. Направо рай Grinning

# 1 000
chrissy благодаря за милите думи и аз мисля така, само трябва да се отбия и да взема от някое магазинче, нямам подходяща.
Бих искала да те попитам, би ли споделила тези изпитани рецепти. Нова съм в кухнята, а както се очертава за празниците ще сме вкъщи. Та бих се пробвала да направя нещо и за повече настроение. Не ми се залага на Интернет, а и ми се ще да е нещо ново, да разнообразим традиционните мамини
 сладки

# 1 001
  • Beyond the stars
Нервен Хамстер магично е Heart

# 1 002
  • Асеновград
Ето я и със загасени светлини

И в коридора направих нещо от старите лампички от елхата

И тъй като имах още едни лампички🤓....

Лампички сложих и на терасата и една светеща звезда на другата тераса но не съм снимала.. преди малко спря тока и се бъзикахме че е заради моите лампички😅😂🤣
И това е в кухнята

Искам и венец да си сложа на входната врата но не знам как ще се задържи там, иначе имаме и коледна изтривалка

# 1 003
  • Over the hills and far away
Благодаря, момичета! Елхата е подарък от Мосю Кюри преди 3 години и не съм сигурна откъде я е купил. Сняг пада когато я слагаме, но не много.
Хриси HugGrinning Покажи ако може стойката за перца, че държа нашите в една кутийка, а и Пиер редовно си губи неговите.
Мис Бингли, твоята картичка ми припомни нещо позабравено и днес ги сложих  Blush

И като заговорихме за подаръци- дайте акъл как да опаковам акустична китара? Каквото и да опитам винаги се мачка опаковъчната хартия с тази неправилна форма Rolling Eyes

# 1 004
С такава сложна форма бих занесла да ми я опаковат в някой магазин или бих я  сложила в  правоъгълна плоска кутия и после хартия. Преди две седмици опаковах дигитално пиано, със всичките му стойки. Огромни кутии, но се справих ))).

Общи условия

Активация на акаунт