Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 103 724
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 975
# 976
  • София

Взехме се тази звезда от Икея вчера, отдавна исках такава. Мисля да украсим другата събота...

# 977
И не добри снимки от мен-купих си 4-5 лампички за бутилки и от седмици си светим Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 08:20 от red soul

# 978
Моите от алиекспреса пристигнаха доста след времето в което трябваше миналата година и така и не успях да им се радвам дълго преди да ги прибера - колко време горе долу им издържат батерийките на постоянно светене?

# 979
Честит първи сняг, момичета!
Декорациите са прекрасни, но природата е един от най-добрите художници. Ето го моят Илекс на терасата:

Вчера децата, слушайки детски коледни песни и заедно с малките си братовчеди, украсиха елхата у баба си:

У нас ще украсяваме следващия уикенд, макар че в този прекрасен сняг, още днес ще увием около балконския парапет лампичките за терасата.

# 980
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Моите от алиекспреса пристигнаха доста след времето в което трябваше миналата година и така и не успях да им се радвам дълго преди да ги прибера - колко време горе долу им издържат батерийките на постоянно светене?

не знам колко издържат, но да кажа, че ги имаше на много прилична цена в сувенир.бг
Simple Smile миналата година купих за подаръци и бяха хит. Simple Smile

намерих ги Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 10:25 от st. Dobri

# 981
  • Под Сините камъни
Ето и снимчици на почти готовата украса
В хола

В спалнята

В кухнята

В банята

В коридора

# 982
  • София/Севлиево
Пепински,много е хубаво.И аз искам така да си украся wc-то,даже си харесах комплект в Амазон,обаче няма как да стане, защото е на едно с банята,няма кабинка или поне завеса да спира водата...

# 983
Идея си нямам колко ще издържат.Колкото-толкова Simple Smile Аз пък мислех,че тук ги намерих евтино,взех ги за 70 цента.Красиво стоят в сумрака,иначе.

# 984
При нас валят големи парцали. И аз съм готова с украсата на спалнята.

Пренаредих я елхата, нещо ми беше претрупана.Сега пък се чудя какво още да сложа и дали изобщо да слагам. Мисля си да добавя истински шарени бонбони. И да взема още мъфини и бонбонки и да не слагам друго.
Това е на рамката над леглото.

Сложих двата бели фенера от Юск на первазана прозореца при Елзите и това ще е.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 11:51 от Мис Каролин Бингли

# 985
Аз само да покажа децата как намериха приложение на гномската шапка, която все още си няма гном.

# 986
Супер са снежковци! При нас вали нещо като леден дъжд.

# 987
Дами приключих с украсата на моята елхичка. Голямо пренарецдане, голямо чудо първо мислех да я украся с дървени играчки, но като я нареди малко посна ми изглеждаше за това я оставих в този вид
Но се чудя за върха какво да оставя дали да е звезда, или голяма панделка?

# 988
Според мен нищо-така си е чудесна.
И аз имам една дървена,дори май си стоя цяла година на стелажа на детето с лампички е нашата,бяла

# 989
Изключителна елха, Йоана!
Нищо не й слагай. Вдигни малко от долните играчки или махни, че малко е претрупана в долната си част. Погледни снимката и ще го видиш.

Общи условия

Активация на акаунт