Злати
, както винаги с много инфо 
ПВС -Леле Екин и Севда колко са сладки заедно .Ако беше сериалът съвременен нямаше толкова дълго да се каня да го гледам

ЗЯ - Нали следя сериала по вашите коментари и фрагове - не мисля ,че ТБ ще се върне в сериала , но могат да използват тази сюжетна линия ,че е жив и е някъде си ...
ЧД - гледах го на руски , хареса ми за разлика от турската публика , но съм много разочаривана заради напускането на Седа . След като е била за кратко защо беше в промото въобще ? ТБ макар и да напускаше беше в промото на ЗЯ , но той е от основния каст от 2018 . Аз я гласях за Ферман
, ама нейсе ...Танжу пак ме изненада приятно .Той наистина искаше да ''събуди '' Ферман от летаргията . Покрай него и Назлъ започна да идва на себе си . Най ми хареса как каза на Белиз ,че от както не е с нея е живнал
Но с Ферда малко гадно се получи , явно трябваше да намерят причина за нейното тръгване . Мисля ,че откачалка като Езо е по подходяща за Али ( аз така си представях някакво особено момиче художничка или скулпторка за него , а тя - дизайнерка
близо съм ) тя го провокира и с това му помага .А Назлъ беше като бавачка като Адил , да не говорим ,че и Ферман влезе в тази групичка . Добре ,че е Танжу да ги ''разчумави ''
Но Белиз ега ти мекотелото , не става за мениджърка въобще
Не само няма мнение , но и решенията и почти винаги са погрешни .

,за коментара ти за ЧД!