Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 28

• 45 120
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте дружки Heart
Злати Heart Eyes , както винаги с много инфо Grinning
ПВС -Леле Екин и Севда колко са сладки заедно .Ако беше сериалът съвременен нямаше толкова дълго да се каня да го гледам Smile
ЗЯ - Нали следя сериала по вашите коментари и фрагове - не мисля ,че ТБ ще се върне в сериала , но могат да използват тази сюжетна линия ,че е жив и е някъде си ...
ЧД - гледах го на руски , хареса ми за разлика от турската публика , но съм много разочаривана заради напускането на Седа . След като е била за кратко защо беше в промото въобще ? ТБ макар и да напускаше беше в промото на ЗЯ , но той е от основния каст от 2018 . Аз я гласях за Ферман Stuck Out Tongue Winking Eye , ама нейсе ...
Танжу пак ме изненада приятно .Той наистина искаше да ''събуди '' Ферман от летаргията . Покрай него и Назлъ започна да идва на себе си . Най ми хареса как каза на Белиз ,че от както не е с нея е живнал Satisfied Но с Ферда малко гадно се получи , явно трябваше да намерят причина за нейното тръгване .
Мисля ,че откачалка като Езо е по подходяща за Али ( аз така си представях някакво особено момиче художничка или скулпторка за него , а тя - дизайнерка Smile близо съм ) тя го провокира и с това му помага .А Назлъ беше като бавачка като Адил , да не говорим ,че и Ферман влезе в тази групичка . Добре ,че е Танжу да ги ''разчумави '' Joy  Но Белиз ега ти мекотелото , не става за мениджърка въобще Scream Не само няма мнение , но и решенията и почти винаги са погрешни .

# 496
Здравейте!

Фили Hug,за коментара ти за ЧД! Two Hearts

ЗЯ....Новитя снимки за 90 еп.

и както винаги доста кратък озет...
Скрит текст:
90. Bölüm Özeti

Şahika’nın kendini bambaşka biri olarak tanıtıp, Feride’ye yaklaşması, Yıldız ve Çağatay ilişkisinde sorunlara neden olur. Ender takip edildiğini anlar ve uzun zamandır saklanan büyük bir sırrın ipucunu bulur.

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Шахика се представя като съвсем различен човек и се доближава до Фериде!
Това ще доведе до проблеми в отношенията между Йълдъз и Чаатай!
Ендер осъзнава, че е наблюдавана и намира отговора на много голяма тайна!

# 497
  • Плевен / София

и както винаги доста кратък озет...

Шахика се представя като съвсем различен човек и се доближава до Фериде!
Скрит текст:
Това ще доведе до проблеми в отношенията между Йълдъз и Чаатай!
Ендер осъзнава, че е наблюдавана и намира отговора на много голяма тайна!
[/b]
Да не започне да играе ролята на монахиня.... Joy Вълкът козината си мени/дрехите/, но нрава не....

# 498
Ех, гости, разсмя ме с тази снимка на Шахика- монахинята...

# 499
  • Плевен / София
Ех, гости, разсмя ме с тази снимка на Шахика- монахинята...
Не ти ли прилича на такава...кога е била толкова "прилично" облечена....

# 500
хаштагът ни е познат #yasakelma

линкове за онлайн гледане....
1. https://www.fox.com.tr/canli-yayin
2. https://www.canlitv.today/fox-tv-1
3. https://canlitvizle.com/fox-tv-hd-full
4. https://www.canlitv.online/fox-tv-33
5. https://www.canlitv.me/fox-canli-izle
6. https://canlitv.gen.tl/fox-tv-canli-hd

Приятно гледане! HugHugHug

ПВС

Севда Ергинджи и Екин Коч на гости в Онедио!
Звездите от популярния телевизионен сериал „Великите селджуци“ - Севда Ергинджи и Екин Коч наскоро станаха гости на известния канал в YouTube Onedio!Двойката от сериала има огромен брой фенове! Зрителите на програмата бяха предварително уведомени за гостите и подготвиха много въпроси за тях в социалните мрежи! Най-интересните от тях бяха избрани и поставени в буркан!

превод на видеото с руски субт.
Экин Коч и Севда Эргинджи отвечают на вопросы Ondeio
https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456244702%2F2aff8625c362 … pl_wall_-46308288

# 501
Привет, дружки!

Счупих си краката от бързане, за да успея, а то имало защо, почва по-рано.
Не можах да ви изчета, но ще го направя на рекламите!

Приятно гледане и безпроблемен нет!

# 502
Дъга Hug

Аз сега влизам и гледам епизода започнал.Винаги беше около 20,00 часа.

Линковете ми забиват.Може и да рестартирам лаптопа.Да видим какво ще видя.

# 503
Злати, ти разбра ли нещо, че телефона ми сто пъти звъня и нищо не вденах...

Дадоха ли кой следи Ендера, Саткъ ли?

# 504
Дъга,дадоха колата отдалеч.Шофьорът беше с очила.После ми прекъсна картината.Рестартирах,сменях линкове.Изгубих време  и се ядосах.
Дадоха Джанер във фирмата.Явно разпитваше за колата.Мерт разпореди нещо на секретарката,но какво.
Сега видях какво става и в бар ''Авокадо''.Мерт уреди за някакво интервю,но Зехра изобщо я няма в приказките. Simple Smile

# 505
Мерси, Злати

И на мен ми прекъсва този вечер. Тъкмо намерих читава линк и сега пък изчезна звука...

Моментът от фрага, когато Ендер казва, че Халит може би е жив вероятно ще е на финала.

# 506
Ендер и Шахика се засякоха в бутик за дрехи.Ендер като видя Ша-хи-ка какво избира...доста се посмя.

Хайде Чаатай е при майка си  на вечеря.Тя му каза,че ще имат гостенка от фирмата.

Ендер е на гости при Мерт и Зехра .Обаче Зехра ми се струва странна.Говори нещо преди това с Мерт за Ендер,Йълдъз и Шахика!Ендер сега я разпитва за брака.
Мерт попита Ендер дали няма да се ожени отново. Hug...А Ендер видя Съткъ и се учуди.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 21:05 от Zlatina3

# 507
Значи Фериде буквално се е сблъскала/неслучайно/ на улицата с Шахика и хоп, готова е да я прави снаха и й позволява да я нарича мама. Вярно не я слуша главата, но нека й.

# 508
Хайде Чаатай ще изпрати Шахика...
Ендер се прибра и каза на Джанер за Съткъ...
А Айсел каза на Йълдъз за Съткъ.А сега Зехра се обади на Ендер, че не и е казала за Съткъ.
А Йълдъз е на кафе с Чачо...сърди се,че вечерта на са си говорили,тъй като бил при майка си.Писаха си само СМС.Фериде предложи на Шахика тази вечер да отиде при Чачо.А ето и Йълдъз е с Ендер...темата е Съткъ...
Джанер следи Съткъ...от фрага се разбра за някаква банка...

Чачо се подготвя за Йълдъз..а се появи Шахика...с кекс...Simple Smile поиска вода...звъни се...Йълдъз...идва...Simple Smile..от фрага се видя какво направи Шахи в банята...Йълдъз си тръгна...

======

Чачо предупреди майка си за Шахика...а Йълдъз предупреди Шахика да стои далеч от Чачо...
Ендер се обади на Джанер..да се видят и така ще му каже за предположението за Халит...
Йълдъз е при Фериде...ей,тази жена...какви й наприказва разплака Йълдъз...
Ендер разбра от Зехра нещо за Съткъ...и баща й...и Ендер стигна до извода че Халит е жив...

И това е края на епизода...

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 21:46 от Zlatina3

# 509
Злати, мерси за разясненията. Аз заспах на последнните реклами и изобщо от тази серия много малко разбрах. Ще чакаме превода.

Благодаря за компанията и лекичка от мен!

Общи условия

Активация на акаунт