Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 28

• 45 115
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро!

ЗЯ

Йълдъз не очакваше такъв удар. Broken Heart

ако има желаещи...закритата онлайн озвучката от снощи
https://turkru.tv/zapretnyy-plod-90-seriya.html

рейтингът...Hands Plus1

ПВС
разговорът....
Скрит текст:
Как растопить сердце любимой девушки?🦅❣🌼

1)-Ты меня снова позвал,чтобы рассказать что я могу ,а что я не могу сделать?
-Что это за слова Турна,я же говорил такие слова не для того чтобы вмешиваться в твои дела!А из за заботы о тебе!Говорил для того чтобы тебе не навредили!
-Ты до такой степени ценишь меня,дорожишь мной?!
-Ты даже не представляешь в какой степени!Ты моя Турна!
2)-Возьми!
-Тогда положу руку на сердце!
-Вот бы мы забыли обо всем в этом мире!Говорили бы лишь такие слова друг другу!Но над нами всегда плывут чёрные тучи !

Буче Бусе,която игра Лила в ЗЯ се присъединява към ПВС

рейтингът...Hands Plus1

Желая ви приятен ден!

# 511
Хайде на озета на ЧД , Ябълки Heart Eyes
Промо 📸 и озет ✍к 43 серии

Ферман, Назлы и Али едут на зарубежную конференцию за престижной наградой. Но когда Эзо удивляет всех и оказывается в одном самолете, все с самого начала складывается не так. С другой стороны, Танжу, которого вызывают в суд, вынужден доверить хирургическое отделение Демиру и Доруку.
Когда пациента в критическом состоянии доставляют в отделение неотложной помощи, Демиру и Доруку ничего не остается, кроме как действовать, не предупреждая Танжу.
Тем временем пассажиры самолета начинают страдать от загадочной болезни. В то время как сокращается время для Демира и Дорука, также быстро пассажиры на борту истощаются, все проходят испытание до предела. И те, кто встретятся лицом к лицу со смертью, сделают признание, которое удивит даже их самих.

Ще бъде доста интересно , смятам поне втората половина на епизода да изгледам онлайн

Поздравеления за рейтингите на ЗЯ и Селджуците Grinning , дано и ЧД го вдигнат , все пак ще има екшън извън така недолюбваните в момента болници Stuck Out Tongue Winking Eye

# 512
Привет следобедно!

Фили Hug

Новите снимки за 43 еп. на ЧД...

и бг. превод на озета...
Ферман, Назлъ и Али отиват на конференция в чужбина за престижна награда. Но когато Езо изненадва всички и се качва на същия самолет, нещата се объркват още в самото начало. От друга страна, Танжу, който е призован в съда, трябва да повери хирургичното отделение на Демир и Дорук. Когато пациент в критично състояние бъде докаран в спешното отделение, Демир и Дорук нямат друг избор, освен да действат, без да знанието на Танжу.
Междувременно пътниците в самолета започват да страдат от мистериозна болест. Докато времето бързо се свива/съкращава, както за Демир и Дорук, така и за пътниците на борда,които се изтощават до краен предел.А тези, които се изправят лице в лице със смъртта, ще направят признания, които ще изненадат дори самите тях.

Танер Йолмез в предването на Фатих Портокал на канала в ЮТуб

https://youtu.be/hZKmr1FdC_s

кратък превод на руски ез.
Скрит текст:
Танер Ольмез в передаче Фатиха Портакала на канале ютуб сообщил, что поженится со своей невестой Эдже Чешмиоглу летом 2021 года.
Если в это время будут действовать ограничения, связанные с пандемией, свадьба пройдёт с учётом этого с ограниченным количеством гостей.

Кто такой Танер Ольмез? Чудо-доктор Али Вефа?
Что он подумал, когда ему предложили эту роль?
Как молодой артист готовится к роли персонажа с синдромом аутизма? Сколько часов он работает в день? Какие трудности в исполнении этой роли?
Сколько времени он провел с детьми с аутизмом и их семьями, чтобы вжиться в эту роль?
Когда он сделает первый шаг к браку со своей невестой Эдже Чешмиоглу?
Каково это быть знаменитым? Его беспокоит то, что его называют Али Вефа?
Думал ли он о карьере художника?
Что заставило его почувствовать награду за лучшую мужскую роль, которую он получил от латиноамериканской страны?
Как возникла музыкальная группа «Барабар»?
Актер Танер Ольмез искренне ответивший на эти и другие вопросы, был гостем Фатиха Портакала.

ЗЯ
разговорът на Йълдъз и Фериде при който Йълдъз се разплака на тръгване....
Цитат
-Ты ведь вышла замуж за человека старше тебя на 30 лет?
-Да.
-Мужчина был женат когда вы познакомились?
-Они были на гране развода. Я в этом не виновата.
-Любимая отговорка всех мужчин. Ты вышла замуж за него,потом родила ребенка,что бы гарантировать себе безбедную жизнь и теперь не говори мне,что это был брак по любви!
-Все не так как выглядит...

-Извини Йылдыз,но я не могу позволить что бы мой единственный сын достался охотнице за состоянием!

# 513
Привет дружки!

Злати Фили

Колко много новини, снимки, озети, благодаря ви!

Нямах търпение и попрегледах озвучката на снощния епизод на "Ябълката" от линка на Злати.
Доволно се посмях с Шахика. Оказа се, че тя не крие от Фериде коя е и че работи в холдинга заедно с Хасан Али, но тази работа не й допадала, защото това бил един прекалено мъжки свят и това я притеснява. Мечтаела да бъде домакиня, да възпитава деца, да изпраща съпруга си на работа, да домакинства, готви, чисти и т.н. Фериде каза, че и тя е същата домошарка, направо са се намерили. При всичките й претенции на русата фурия, си хареса за снаха жена, която е срещнала току що и веднага се пробва да я пробута на сина си, без да я познава. Хак да й е снахичката дето мед й капе от устата като й каже „мамо“.
Освен това Шах се похвали на маман, че готви манджи и ги носи в дома за стари хора,трябвало да се вършат добрини и съвсем  й грабна сърцето.

Интересно ми е как ще реагира Йълдъзка на унижението на което я подложи Фериде. Много неприятни неща й каза и тя доста се засегна. Ще видим колко ще издържат отношенията им с Чаги, че непрекъснато се намира някой, който иска да им дръпне черджето под краката. Всички са против връзката им, даже Асуман. Иначе са симпатични, особено когато са с малкия сладур.

Нищо конкретно не се разбра относно Халит, освен че никой освен Саткъ не го е видял мъртъв и че преди десет дена е открита нова сметка на негово име в банката. Ще видим дали ще излезе зайче от тази трънка или отново ще ни ни сюрпризират.

Личи си, че следващата серия на „Докторите“ ще е много интересна. Както каза Фили, хубаво е малко да излязат от болницата и да разнообразят сюжета. А заразата е напълно в тон със случващото се в реала.
Много ме е яд за Седа, толкова я харесвах, а и героинята й много добре се вписа в сериала. Предполагам, че напускането й не е планирано и сега набързо измислиха как да напусне, ама много гадно стана. Преди време си мислех, че след като Танжу й даде поста ще я обвиняват, че е заради баща й, а то какво стана… Изкараха я едва ли не некадърна и я употребиха, ама каквото-такова.
Езо и на мен ми допада. Пада си малко лудичка, доста ексцентрична, но и добричка. Добре, че не е тънкообидна и има подход към нашето странно момче. Малко да му размести чакрите и да му раздвижи кръвта, че нещо зацикли.Тя самата има някакъв проблем, за който вероятно той ще й бъде полезен и двамата ще си помагат.

Белиз вече ми се гади от нея, честно. Няма ли да си ходи. Самочувствието й ме дразни, всъщност е въздух под налягане и е дребна душица. Добре, че Ферман се отърва от нея, ама искам напълно.

Толкова от мен по късни доби.
До скоро!

# 514
Добро утроо!

Дъга Hug,благодаря за преразказаното за ЗЯ и коментара за ЧД! Two Hearts

ЗЯ...проверих още не е пуснат руския превод със субт.на 90 еп.

обновена в инста на Несрин

ЧД

Имаме 2-ри фрагман за 43 еп.

https://youtu.be/59s0L_XMDjY

с руски субт.
https://vk.com/turk.sinema?z=video-198419520_456239096%2F6d83708 … pl_wall_-83475167

ако искате репликите отделно...
Скрит текст:
Перевод:
Это награда ... .
Хирурги со всех мест будут приезжать и демонстрировать свои работы.
Идите и получите эту награду.
Ладно, я пойду.
Госпожа очень интересуется тобой.
Мы не знаем, во сколько это началось. Мы даже не знаем, распространилось это или нет.
Мы не будем заставлять кого-то паниковать, понятно?
Но, возможно, мы опоздали, учитель Ферман.
Господин доктор!
Пожалуйста, будьте все спокойны.
Спокойно.
Менингококк?
Да.
Нужно предусмотреть все виды.
Если мысль Назлы правдива, до приземления самолета половина пассажиров умрет.
Госпожа Элиф?
Самолет.

ПВС

1-ви фрагман за 14 еп.,с руски субт.
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456247463%2Fb372acbc2 … l_wall_-132999259

Желая ви приятна подготовка за празника! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 515
Привет!

Злати , благодаря за споделеното!

Аз пак на тема „Ябълката“.
Така и не разбрах каква е глобалната цел на Шахика относно Фериде. 
Да развали отношенията на Йълдъзка и Чаги, добре, ама какво я грее това нея?
Да ги скара с Фериде, ами тя и без това не може да я диша. Тогава какво, не се сещам?
Първоначално може Шах да я заблуди, че е мила, добра и наивна девица, но рано или късно ще лъсне каква е. Чаатай е само средство, но за какво? Изключително тъпа беше ситуацията, в която Чаатай скри Шахика в банята от Йълдъзка. Но той не й каза и за това как майка му предната вечер се опита да го сватоса, та сега как да обясни присъствието й в дома му. Добре, че нашата Звездичка е умна и веднага навърза две и две и разбра за какво иде реч. Но ако не беше Шахика, а някоя друга жена, вероятно щеше да има проблем.
Всъщност интересно ми е какво знае Чаатай за миналото на Йълдъзка...

Фериде беше изключително груба с Йълдъз. Разбирам й притесненията, нещата изглеждат точно такива каквито ги описа, но това ли е начина? Даже Гюлер и Мине се възмутиха колко груба беше, но иначе й съдействат в простотиите. Поне да подшушнат на Чаатай какви ги върши маман.

В този ред на мисли, след унижението на което я подложи Фериде, може би Йълдъзка трябва да намери начин да й покаже каква е истинската същност на избраницата й Шахика. Колко пъти се е женила, колко мъже е уморила и колко провалени сватби има зад гърба си. Всичко това и в пресата го има, не е някаква тайна. Искам да видя как оная ще си оскубе русите чорли от яд.

Ония двете лепки Бурджу и Джан се озлобиха и минаха в режим на интикам, ама то и там нивото им ниско и няма кой да се хване на евтините им номера. Само запълват екранно време с тях.

Ендер голяма детективка се извъди, веднага разбра че я следят и лека-полека разплете чорапа и усети, че има нещо гнило. Разбра чия собственост е колата и дори въпроса кой е изкъпал мъртвия Халит проучи. За да стигне чрез Саткъ до банката за ВИП клиенти и да разбере, че съвсем скоро таме открита сметка на името на Халит Аргун. Колко е жив Халит, предстои да видим.

Рускините си задават един доста резонен въпрос относно Фериде ханъм.
Как така е разучила всичко за миналото на Йълдъзка, но е пропуснала факта, че Шахика е била любовница на съпруга на Йълдъз…

За „Докторите“
Не ми допадна историята с предизвикателството на Танжу към Ферман и Али.
Малко грубичко действа той, мисля че същите цели може да го постигне и с други методи. Като цяло не е лош човек той, но е болезнено амбициозен и понякога доста спонтанен и емоционален. Хубаво е да познаваш хората си и да ги предизвикваш да покажат най-доброто от себе си, но някак си последните две-три серии превърнаха сериала в екшън и това не ми допада. Това с камерите в операционната и превръщането на операциите в сензация чрез онлайн излъчване беше прекалено, а и много рисковано. А това, че постави Ферман пред свършен факт и му каза в последния момент беше гадно. Той нямаше как да откаже, защото искаше да помогне на пациента.

Гледам снимките на новата серия и си мисля каква са тази ретро мода напоследък. Дрехите, с които обличат Назлъ са като дрипи. Такива се носеха в началото на 90-те. Тогава и аз съм се обличала така, но сега ми изглеждат като клошарски. А Назлъ е по-елегантна и секси с лекарската униформа.
Много ми се иска да ни разкажат повече за новото момиче Езо и да видим от какво е болна и какви тайни крие.

Хубава вечер пожелавам и да са ви приятни празничните приготовления!Flowers Hibiscus

# 516
Добро утро,дружки!

В утрото на Бъдни вечер денят започва с чашка
кафе и светли мисли в очакване на Коледа.

Момичета,поздравявам ви с настъпващите празници! Бъдете здрави, вие и семействата ви, радвайте се на любимите си хора, на домашния уют и на малките големи неща в живота!
Здраве, мир и любов на всички!
Heart Eyes

Дъга Hug,за коментарите ...! Heart

Днес е денят на ЧД

Какво бихте искали да кажете на Али?

ЗЯ

На-после са пуснали 90 еп. с руски субт.
https://turkru.tv/zapretnyy-plod-90-seriya1.html

Снимат поредната вечеря заедно. Този път са в дома на Зехра и Мерт. Кой ще подготвя следващата? Wink

ПВС

Благословен ден на всички!

# 517
Мили Дружки,

Светли Коледни празници, пожелавам ви да сте здрави, да има много топлина в дома ви
                   заедно с най-близките и любими хора, да намерите спокойствие в душата си и да го раздадете на
                    тези около вас, тези които обичате и ви обичат, нека всяка ваша мечта да стане реалност, защото
                   на Коледа се случват чудеса, чувствайте се пълноценни с най-близките си. Пожелавам ви много
                   радост и лично щастие, вие го заслужавате. Благословени бъдете, аз винаги съм ви обичала и за
                   мен имате някакво по-специално място в душата ми . Весели празници.Flowers Hibiscus Nature SunnyFlowers Four Leaf Clover

# 518
Мили дружки Heart Eyes Hug
Весели празници и дано наистина мечтите на всички  ни се сбъднат в този сезон на чудесата Heart Flowers Four Leaf Clover
Тази вечер е много интересна серия на ЧД , надявам се поне втората половина да гледам Grinning

# 519
Привет!

хаптагът е  #itirafediyorum - признавам

линкове за онлайн гледане....
https://www.fox.com.tr/canli-yayin
http://www.ecanlitvizle.co/fox-turk
https://www.ecanlitvizle.live/fox-tv-can…..
https://www.canlitv.legal/fox-tv-kesinti
https://canlitv.center/fox-tv-izle-2

По каква причина Езо е разстроен?
Или истината, която тя крие от всички, ще бъде разкрита?

Приятно посрещане на Бъдни вечер и Коледа!

# 520
Привет, момичета в празничната вечер!

Злати  Фили  Танче

Злати, много интересна ще е днешната серия на "Докторите", но няма да мога да гледам.
Със сигурност обаче ще погледна веднага щом излезе руския превод, защото ми е много любопитно.
Хаштага е интресен, дали Езо ще признае какъв е проблемът й?

На всички момичета, които наминаха, на  тези, които не са се появявали отдавна, но ги чакаме, както и на онези, които само ни четат пожелавам светли празници!
Нека да сме здрави и да се сбъднат най-съкровените ни желания, да се радваме на щастие и топлина в семействата си.
Аз лично си пожелавам нещо, което ми липсваше през изминалата година - спокойствие.
Пожелавам го и на вас!
Весели празници!

––––––––––––––––––––––––––––

Най-после има фраг за 91 еп. на "Ябълката".

https://yadi.sk/i/O6jubnHEj1QOLA

Само Ендер твърдо вярва, че ще намери Халит, но изглежда ще има изненада.
Накрая се чуват женски токчета...

И нашата Белиз Хазал Тюресан в афиша на нов интернет сериал.
Хайде дано напусне "Докторите" и да й е на късмет новата роля.
Но той може и да е заснет вече...

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 19:59 от * Дъга

# 521

Добро утроо!

Честито Рождество Христово!Весела Коледа!
Нека домовете ни са пълни с любов и благоденствие,
а сърцата с обич и доброта!Бъдете здрави и шастливи!

Дъга Hug,благодаря за фрагмана.И аз го видях снощи като преглеждах пуснатото във ВК.

нови с Еда....

Ендер в къщата...

ЧД

Гледах снощи към края на епизода....

закритата онлайн озвучка от снощи...
https://turkru.tv/chudo-doktor-43-seriya1.html

Не пуснаха фрагман,тъй като е излязло съобщение,че това е последния епизод за тази година.
44 еп. ще бъде излъчен през 2021 год.

рейтингът доста се е покачил...Hands Plus1

▪Total:
1. Однажды в Чукурова [ATV] - 13.03⬆(+0.19)
2. Чудо доктор [FOX TV] - 8.25⬆(+1.29)
6. Яркое пламя [SHOW TV] - 6.21⬇(-0.02)
16. Левая сторона [SHOW TV] - 3.37⬇(-0.05)
45. Отец хорошей семьи [KANAL D] - 1.36⬇(-0.39)

▪AB:
1. Однажды в Чукурова [ATV] - 8.75⬆(+0.06)
2. Чудо доктор [FOX TV] - 8.56⬆(+0.77)
3. Яркое пламя [SHOW TV] - 6.15⬆(+0.57)
20. Левая сторона [SHOW TV] - 2.16⬇(-0.20)
28. Отец хорошей семьи [KANAL D] - 1.72⬇(-1.10)

Весел празничен ден!

ПП

Доктор Чудо 42 епизод Бг. суб.

Тук 42_1 👉🏻 https://ok.ru/video/2278623676948
Тук 42_2 👉🏻 https://ok.ru/video/2278623939092
и в групата Любими сериали с превод ®
https://vk.com/club113691288

Благодаря много на екипа! HugHeartHugHeartHugHeart

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 11:54 от Zlatina3

# 522
Здравейте момичета - пишещи и четящи Hug Heart
Бъдете живи и здрави , спокойни и доволни Flowers Hibiscus , много положителни емоции на всички Flowers Four Leaf Clover
ЧД - снощи изпуснах епизода , но го гледах по късно на турски . Очаквам превода , но си беше екшън и Ферман беше на чело .Освен с пациентите му се наложи на няколко пъти да " свестява '' ту Али , ту Назлъ Grinning , но ми хареса излизането им  от болницата Smile явно и на турския зрител . Препоръчвам го на СЦ , че хората си правят асоциации с ужасната ситуация и по добре от време на време да има такива епизоди Nature Star

# 523
Добро утро в събота!

Нека настроението е радостно,а емоциите щастливи и
през втория коледен ден.Бъдете здрави и благословени!

ЗЯ
Малкият сладур какви муцки прави...Simple Smile

ЧД

Hands Plus1

43 серия ЧУДО-ДОКТОР русские субтитры -
https://turkru.tv/chudo-doktor-43-seriya1.html?utm_source=turksi … btitry_turksinema

финала....

ПВС

Приятна събота,момичета! HugTwo Hearts

# 524
Привет!

Честита Коледа, дружки!
Нека да има топлина, уют, здраве и любов в сърцата и домовете ви!

Цитат
🆕Встретившись с журналистами, Талат Булут опроверг информацию о том, что он якобы возвращается в сериал #ЗапретныйПлод
Его персонаж Халит Аргун окончательно мёртв и никакое воскрешение невозможно.

Това го очаквахме, но да видим все пак каква ще е интригата и дали ще има нещо общо със смъртта на Халит или целта на занятието е съвсем различна.

Мерт на снимачната площадка.

И Вилдан/Айсел с Ердал/Хасан Али, който ни липсваше в последната серия.
Сега пък вървят слухове, че Баръш Калъч ще се присъедини към сериала „Неверен“ с Джансу Дере.

Днес изгледах серията на „Докторите“ на руски.
Изключително динамична и вълнуваща. Направо дъха ти спира докато гледаш.
Нашите трима доктори герои се справиха отлично с поредното предизвикателство.
Дорук и Демир също се справиха с трудния случай благодарение на помощта на д-р Адил, само Танжу изгуби делото и сега ще видим как ще се справи със ситуацията, която е в състояние да доведе болницата до фалит.

За „Ябълката“

Нашата Йълдъзка дано бързо да се сафиряса и да направи една подборка от материали от пресата за миналото на избраницата на Фериде и да й ги прати по пощата, та да я видим инфаркт ли ще получи или инсулт.
Фериде наистина ли е толкова глупава не знам, или знае коя е Шахика, но я използва, за да се отърве чрез нея от Йълдъзка, а после ще мисли. Според мен по-скоро е обратното, а и по-добре така, защото искам някой да я приземи, че е много досадна. Чудя се Чаги откъде вади това търпение.

Ще ми се и Хасан Али да разбере с кого Фериде иска да сватоса сина му и да отиде да й разкаже малко за нея и как са я отстранили от фирмата заради интриги. Той не го е споменавал, но предполагам че е съвсем запознат с миналото на нашите кучки и знае що за стока е всяка една от тях.

Преди няколко дни между снимките Еда и Шевал са взели участие в пряк ефир, за да бъдат събрани средства за лечение на болно детенце. За 15 минути са събрани 300 000 лири, а самите Шевал и Еда са добавили от себе си 50 000 лири.  Предишната вечер пък Баръш е провеждал пряк ефир за събиране на средства за малко момиченце, като по време на излъчването Талат Булут е направил дарение.Напоследък много от турските звезди активно помагат на нуждаещите се по този начин чрез социалните медии и това е прекрасно.

До скоро! Flowers Cherry Blossom

Общи условия

Активация на акаунт