Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 28

• 45 114
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро!

Дъга Hug

ЗЯ
Вчера и аз видях изказването на ТБ.Така,че ще е интересно да видим какво са измислили СЦ.Кой стои зад този номер?

Еда,Шевал и Кузейчо на снимки

и кратко видео,Еда и Шевал пожелават:
-Честита Нова Година на всички!
https://vk.com/feed?q=%23YasakElma&section=search&z=vide … t_-61185313_14032

Шевал развлича Кузей докато чакат снимките...
https://vk.com/feed?q=%23YasakElma&section=search&z=vide … -158229374_394108

ЧД
И аз започнах да гледам епизода снощи,но не съм го довършила.
Този четвъртък няма да има епизод,тъй като е 31.12. и каналите ще излъчват празнични програми.
Да видим кога ще пуснат фрагман?

Новогодишно послание от Онур Туна в ТТ....Blue Heart
https://twitter.com/mavimsiolaylar/status/1342790817103175683

Синем/Назлъ

Танер/Али

На 17-та церемония за връчване на  музикалните награди на ''Радио Босфор''
Най-добър саундтрак на сериал е получил #MucizeDoktor" !!!

ПВС

Желая ви приятна неделя! HugTwo Hearts

# 526
Flowers Apple Здравейте Ябълки Flowers Green Apple
Как сте ? Осмелихте ли се да се качите на кантара ? Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако имате Стефановци - да са живи и здрави Heart Flowers Four Leaf Clover
ЧД - изгледах го на руски ( но си признавам ,че бг преводите са по-точни  от този на рускините и ги предпочитам - браво на нашите момичета Flowers Hibiscus ) , много динамичен епизод , да ви кажа за Езо не знам защо , ама още преди тя да го признае аз си помислих за биполярно разстройство . Мисля ,че с Али взаимно ще си помогнат . Ферман през целия епизод беше като ''Гюро пъдара '' , постоянно се разправяше с паник атаките и страховете на абсолютно всички ( без Езо , диагнозата я крепеше през повечето време).
 Знаете ли какво ми хрумна - да вземат да съберат Танжу и Белиз - много си подхождат да са заедно , ще са си полезни взаимно  . Танжу макар  провокативен и противоречив е силен и здраво стъпил на земята , единственият му проблем е тщеславието. На Белиз и трябва такъв като него( , а на него съпруга собственик на болница + дъщерята на най-любимата му приятелка ) , а не закрилническия и всеопрощаващ   Ферман . Да не се впускам в сценарии ,че ще обърна обратно целия сериал Smiley, знаете ,че го мога Stuck Out Tongue Winking Eye С опита ми в гледането на амер.мед. сериали и вродения ми талант на мома - сценаристка Satisfied , направо ще съм им полезна , ще взема да пиша на Асена Б. да ме вземе в екипа .И без това имам нужда от някаква промяна в живота Stuck Out Tongue
Ако действията на СЦ в тур.дизита биха били логични , бих казала ,че нарочно дават страдащата повече Назлъ , защото ще я ''препратят '' по-късно към Ферман ( дай Бог ! ) или Дорук , за да не ядосват зрителите фенове на абсурдната двойка Али - Назлъ . Както се вижда ,вниманието на Али е напълно заето от Езо ,и той няма да се откаже да я ''спасява '', а тя има нужда да подреди лудия си ненормален живот . Назлъ винаги ще  има място в доброто му сърце , но техните отношения ще си останат близки и приятелски .
От друга страна Ферман през последните серии доказа ,че Назлъ е любимата му ученичка и много я цени както винаги . За него Али е друго нещо различно , но това е логично .Али си е ...Али , като него втори няма ...
Ще видим какво са ни подготвили СЦ , видя се ,че турската публика харесва екшъните и вече приема Езо , която въпреки странностите си е добро изгубено момиче .Ами да оставим Али да я ''лекува '' Simple Smile

# 527
Привет, дружки!

Злати , благодаря за всичко!

Фили , не питай за кантара изобщо.
Скрила съм го в миша дупка, на май трябва да го вадя.Grinning
За преводите и аз мисля като теб. Нашите преводачки се справят отлично и ние сме им много благодарни, защото това изисква много качества,  усилия и свободно време.
За "Докторите" обикновено изчаквам бг превода, но тази седмица по изключение гледах на руски, но не е същото.

За Танжу и Белиз съм „за“ ва се вземат и да си се надскачат двамата кой е по-по-най. Само да стои далече от Ферман Червенокоска. Една такава връзка наистина може да ги приземи и олекоти и двамата. Не са лоши хора и двамата, но прекалено се отдават на емоциите си в критични моменти и са кариеристи.
Фили, направо го пиши сценария, нали знаеш че сме ти фенки, че иначе не се знае какво ще ни предложат.
Може би покрай Езо, която също има проблем и се чувства донякъде непълноценна, Али ще се чувства по-добре и по-на място в такава връзка. Тя е много ексцентрична и непредвидима, но и много мило и добро момиче и ми е интересна.

Не знам дали ще съберат Ферман и Назлъ, на мен ми се иска да го съберат с някоя по-уверена и зряла, каквато беше Ферда, но идеята за Дорук също ми допада. Крайно време е да разберем какъв е и неговия проблем, защото доста го проточиха във времето, а и той има нужда от любов. Много го харесвам, въпреки неговата рязкост, гневните изблици и импулсивност.

Усмихнатите ни доктори зад кадър.

Цитат
На 17-церимонии вручения музыкальной премии "Boğaziçi Music Awards" саундтрек сериала #ЧудоДоктор объявлен самым лучшим.

Синем Юнсал/Назлъ за Hurriyet.

Фотограф: Мухсин Акгюн💥

Цитат
Синем Унсал:

📍 «Мы снимаем в настоящей  и видим, в каких условиях работают врачи. На съемку хирургической сцены у нас уходят часы, даже если это требует совершенно иной концентрации. Одна из самых священных профессий, они каждый раз держат жизнь в своих руках.»

Ето я и с другите две актриси, участвали в тази фотосесия – Мелис Сезен и Ахсен Ероолу.

Цитат
Некая Эврим Кеклик, бышая участница Survivor,судя по новостям, присоединилась к касту нашего сериала. Девушка,когда то критиковавшая наш сериал,твитт с критикой уже удалила,но фаны все помнят😂 Печально,что Фатих Аксой начал брать в свой сериал людей неимеющих никакого отношения к актерству.

Рошавия Баръш помага да нагласят изкуствените „пирги“ на сестра му Ендер.

Ще сложа още веднъж тези кадри, че много ми харесват.
Кузейчо е голям бонбон и всички го забавляват зад кадър и очевидно много си го обичат.
Майка му сигурно ревнува...

Най-после имаме озет за 91 еп. на „Ябълката“.

Войната между семействата на Йълдъз и Чаатай от ден на ден става все по-ожесточена.
Йълдъз и Чаатай са поставени пред много труден избор.
Ендер не успява да убеди никой, че Халит е жив, но е решително настроена да довърши тази работа докрай.
Готова е на всичко, за да докаже, че е права и Халит е жив.

И малко снимки.

Хубава празнична неделя, дружки! Flowers Hibiscus

# 528
Злати Hug , Дъгичка Hug
Преди малко прочетох при подругите ( не знам дали е истина , но обяснява напускането на ЧД) ,че Седа е обяснила напускането на сериала с последствията от корона вируса - чувствала се много отпаднала и докторите и забранили да участва .
Ако това е истина е ГОЛЯМА тъпотия . Като си отпаднала , ще ти редуцират участието и по-малко ще се появяваш в сериала .Да те вземат( и то в главния каст ! ) в такъв успешен сериал на фона на това ,че кариерата ти не е кой знае колко бляскава, е много безотговорно . Сякаш е била на смъртно ложе Satisfied Но всеки си знае за себе си Worried

# 529
  • Плевен / София
Злати Hug , Дъгичка Hug
Преди малко прочетох при подругите ( не знам дали е истина , но обяснява напускането на ЧД) ,че Седа е обяснила напускането на сериала с последствията от корона вируса - чувствала се много отпаднала и докторите и забранили да участва .
Ако това е истина е ГОЛЯМА тъпотия .Като си отпаднала , ще ти редуцират участието и по-малко ще се появяваш в сериала .Да те вземат( и то в главния каст ! ) в такъв успешен сериал на фона на това ,че кариерата ти не е кой знае колко бляскава, е много безотговорно . Сякаш е била на смъртно ложе Satisfied Но всеки си знае за себе си Worried
Аз също се чудя на решението им...Актьорът, който играе Насух във "Вятърничав" е в групата на опасната възраст и въпреки това, след като изкара коронавируса се върна и си снима нормално...
Скрит текст:

# 530
Гости Hug , само те си знаят за какво иде реч , но напускането на сериала наистина дойде като гръм от ясно небе и даже беше лошо скалъпено .Да бяха взели друга актриса Sweat Smile . Много актьори преболедуваха и се върнаха , но при Седа може и да е по семейни причини , мъжът и да я ревнува от толкова хубавци ( като изключим пълничкия мед. брат и Адил ) , всички други доктори  са хубавци Stuck Out Tongue Winking Eye

# 531
По повод на напускането на серияли- не съдете никого.  Болестта е много коварна. Не знаем кого как го е ударило. Нека са живи и здрави и който както реши да действа. Но преди работата има семейство, деца. Бъдете здрави!

# 532
По повод на напускането на серияли- не съдете никого.  Болестта е много коварна. Не знаем кого как го е ударило. Нека са живи и здрави и който както реши да действа. Но преди работата има семейство, деца. Бъдете здрави!
Разбира се ,че е коварен вируса . Имам познати , които го минаха( някои тежко , вкл. в болница )  , но след болнични се завръщат на работа .Нарича се отговорност . За Седа се дразня ,че напусна точно , защото много ми харесва и тя,и героинята и .  По време на карантината не спря да се снима и да твърди ,че леко го кара , после ''чао '' . Това си е липса на професионализъм , сори. Явно може да си го позволи Persevere

# 533
Момичета, прочетох това в контакта, което звучи малко по-различно.

Цитат
⚡Седа Бакан объяснила почему она была вынуждена покинуть сериал Чудесный доктор / Mucize Doktor. После того как они всей семьей довольно легко переболели коронавирусом, у нее начались осложнения: потеря обоняния, усталость, врач запретил ей заниматься спортом, скоро ей предстоит пройти проверку легких и сердца. Ей поступают другие предложения о работе, но врач предупредил, что будет очень тяжело, если она заболеет повторно. Поэтому она решила не рисковать и пока остается дома.

Преди време, когато излезе новината, че Седа има положителен тест /това беше преди повече от месец/ бях чела наистина, че е споделила, че го кара леко и няма нищо притеснително. Беше казала също, че все още кърми момиченцето си затова не може да приема никакви медикаменти, взема само витамини и се храни здравословно. Може би точно затова по-късно е развила усложнения и се е почувствала задължена да се погрижи за здравето си и за това на детето си. Нали се сещате, щом още кърми малката Лейля, трябва и тя постоянно да е с нея на снимачната площадка. Абе, сложно е...

И на мен не ми харесва внезапното й напускане, но се опитвам да не я съдя, защото все пак здравето е по-важно от всичко. Аз и семейството ми все още не сме се сблъскали с тази коварна болест, но изобщо не я подценявам. През последния месец и нещо толкова много хора, които познавам – здрави, прави, без здравословни проблеми си отидоха или пък изкараха вируса много тежко, че не бих съдила никой. Харесвам Седа Бакан и й пожелавам да е здрава и с удоволствие бих я гледала в нови проекти. И се надявам от екипа на „Докторите“ да запълнят празнината и да измислят нови герои и сюжетни линии, които да ни заинтригуват.

# 534
  • Плевен / София
Момичета, прочетох това в контакта, което звучи малко по-различно.

Цитат
⚡Седа Бакан объяснила почему она была вынуждена покинуть сериал Чудесный доктор / Mucize Doktor. После того как они всей семьей довольно легко переболели коронавирусом, у нее начались осложнения: потеря обоняния, усталость, врач запретил ей заниматься спортом, скоро ей предстоит пройти проверку легких и сердца. Ей поступают другие предложения о работе, но врач предупредил, что будет очень тяжело, если она заболеет повторно. Поэтому она решила не рисковать и пока остается дома.

Скрит текст:
Преди време, когато излезе новината, че Седа има положителен тест /това беше преди повече от месец/ бях чела наистина, че е споделила, че го кара леко и няма нищо притеснително. Беше казала също, че все още кърми момиченцето си затова не може да приема никакви медикаменти, взема само витамини и се храни здравословно. Може би точно затова по-късно е развила усложнения и се е почувствала задължена да се погрижи за здравето си и за това на детето си. Нали се сещате, щом още кърми малката Лейля, трябва и тя постоянно да е с нея на снимачната площадка. Абе, сложно е...

И на мен не ми харесва внезапното й напускане, но се опитвам да не я съдя, защото все пак здравето е по-важно от всичко.
Скрит текст:
Аз и семейството ми все още не сме се сблъскали с тази коварна болест, но изобщо не я подценявам. През последния месец и нещо толкова много хора, които познавам – здрави, прави, без здравословни проблеми си отидоха или пък изкараха вируса много тежко, че не бих съдила никой. Харесвам Седа Бакан и й пожелавам да е здрава и с удоволствие бих я гледала в нови проекти. И се надявам от екипа на „Докторите“ да запълнят празнината и да измислят нови герои и сюжетни линии, които да ни заинтригуват.

Никого не упреквам...всеки преценя сам за себе си...Учудих се, защото бях чела, че боледува безсимтомно....

# 535
Гости, разбрах те, мила.
Всички ни е яд, но това е положението.
Надявам се това да не се отрази на страхотния сериал.

Не ни остава нищо друго, освен да си помечтаем, че ще вкарат някоя нова страхотна героиня и ще я съберат с красивия ни доктор Ферман. Мечтите са безплатни.  Коя ли актриса е свободна и е подходяща за него, как мислите?

Нова фотка от Шафак.

# 536
Дами, в тази празнична вечер искам отново да Ви пожелая да сте здрави- Вие и близките Ви. Нека сме толерантни към решенията, които взема всеки от нас, стига да не вредят на околните. Ако разговорът ни беше миналата година по това време- съвсем други мисли щяхме да имаме. Ситуацията сега е непозната, с неочаквани последствия. Мултиорганни увреждания. Думи като "отговорност" приемам само, ако нещата са на живот и смърт, а не в името на нашето забавление. Отговорност може да е да се пазиш, за да не затрудниш близките си, да пазиш другите и т.н. Моля Ви оценете още веднъж обстоятелствата и се пазете.

# 537
Явно всички ни е яд ,че Ферда напусна , защото я искахме с нашия красавец Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye
Значи , ако го съберат с онази коза Белиз  отново, ще си умра от яд Scream
(Знам ,че реагирам остро ,защото съм човек , който не е вземал болнични от раждането Satisfied , навремето колкото и да бях болна ( грип , настинка ) нашите не даваха да отсъствам от училище , така постъпвам и с моя син . Имам мъж работохолик , който никога не казва ''ох '' , съжалявам ,ако съм прекалила . Надявам се да не ми се случи нещо сериозно със здравето , както на близките ми , вкл. на виртуалните ми приятелки тук  . )
Хайде нещо за разкош , поздрав за дамите Ябълки Heart

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 20:41 от Phillipine

# 538
Добро утроо!

Дъга ,благодаря за всичко! Heart

На всички за коментарите! HugHeartHugHeartHugHeart

Днес е денят на ЗЯ!

Внучката ми е на гости.Може и да гледам онлайн,но не съм сигурна дали ще мога и да пиша.

⚠СПОЙЛЕР....
Според Бирсен ...Йълдъз и Чаатай се женят. Това е „Забраненият плод“ ... Всичко може да се случи по всяко време! Simple Smile

ЧД

нова с Танер зад кадър

Какво ли е намислил отново д-р Танжу?

и денят на ПВС

Щатлива седмица,в която ще изпратим старата и ще посрещнем Новата година!

============================================================

хаштага е  #gizlikalsın - пази го в тайна/нека остане в тайна...

линкове
1. https://www.fox.com.tr/canli-yayin

2. https://www.canlitv.today/fox-tv-1

3. https://canlitvizle.com/fox-tv-hd-full

4. https://www.canlitv.online/fox-tv-33

5. https://www.canlitv.me/fox-canli-izle

6. https://canlitv.gen.tl/fox-tv-canli-hd

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 17:17 от Zlatina3

# 539
Привет, момичета!

Надявам се, че си изкарвате весело празниците.
Аз с тия почивни дни без малко да забравя, че е понеделник, денят на нашите "Ябълки".

Разбира се, че няма да пропусна да гледам.
Злати, благодаря за линковете, а ти намини когато имаш възможност, но не пропускай да се порадваш на внучката, че това е най-важно.

Приятно гледане и безпроблемен нет!

Общи условия

Активация на акаунт