Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 81 918
  • 737
  •   2
Отговори
# 105
В Лили правят ли отстъпка за рожденик както в дм.

# 106
# 107
Търся продукт за намаляне на косопад и за стимулиране на нови разтежи.
Преди години ползвах против косопад лосион себорал форте. Той май е таргетиран против пърхот, но действаше добре. Има алкохол в състава и мирише малко неприятно, доколкото помня.

# 108
Здравейте,вчера купих този душ гел намален на 1.14 £,иначе е 2 и нещо,хубав е.

# 109
При косопад пробвай на Милва с кофеин.

# 110
Милва с хинин съм ползвала при косопад

# 111
  • Mediterraneo
Здравейте,вчера купих този душ гел намален на 1.14 £,иначе е 2 и нещо,хубав е.

На тази марка купувам за малката ми дъщеря, че е с атопична кожа. Наистина са много хубави.

# 112
Преди съм купувала шампоана на Клоран против косопад с хинин-ефикасен е,но много ми изсушаваше косата....затова сега искам да е във вид на спрей-тоник,както е  този на Доори.

# 113
Момичета, сигурно сте коментирали, но покрай бебка нямам никакво време да чета. Извинявам се, че питам наготово. Питах и в темата за кремовете, но там в момента разговорът се върти около съвсем друг клас продукти. Та, имате ли впепатления от новия крем на Биотен със златни частици? Преди да забременея използвах този с хиалурон, изненадващо добре ми понесе, предвид смесената ми кожа. Той ми е по ваша препоръка. Дали да рискувам с новия или да взема отново този? Заради тези хормони, вече въобще не мога да определя какъв тип е кожата ми...

# 114
Kristaline, видях въпроса ти и в другата тема, но замълчах, защото нямам опит точно с Биотен. Със златни частици съм ползвала един единствен продукт - на Ейвън беше. Повечето от кремовете им от по-бюджетните серии  ми допадаха страшно много и ми действаха добре. За сметка на това, този със златните частици беше някаква лепкава гелообразна текстура, която ми разказа играта - с дебели подкожни пъпки, доста нетипични за мен се обзаведох Worried От тогава съм принципно предубедена към подобни кремове. Но, все пак по-добре е да каже някой, който познава продуктите на Ботен.

# 115
И какво им е златното на тези частици?
Гледам и шампанско има със златни частици, хаха.

# 116
  • София
Kristaline, видях въпроса ти и в другата тема, но замълчах, защото нямам опит точно с Биотен. Със златни частици съм ползвала един единствен продукт - на Ейвън беше. Повечето от кремовете им от по-бюджетните серии  ми допадаха страшно много и ми действаха добре. За сметка на това, този със златните частици беше някаква лепкава гелообразна текстура, която ми разказа играта - с дебели подкожни пъпки, доста нетипични за мен се обзаведох Worried От тогава съм принципно предубедена към подобни кремове. Но, все пак по-добре е да каже някой, който познава продуктите на Ботен.

Леле, добре, че видях това мнение. И аз преди 6-7 месеца точно с такива пъпки бях, но понеже доста нови продукти бях включила и не направих връзката с този ейвън. Наистина не особено приятна текстура. А белезите от пъпките чак сега успях да поприкрия с един крем. Добре, че прочетох мнението ти, че като нищо пак щях да му отворя кутията...
Биотен тук се хвали доста. Ползвала съм същият, който и ти, този със златни частници си чака реда в шкафа. С биотен не мисля, че ще сбъркаш, но нека и някой друг се включи.

# 117

Леле, добре, че видях това мнение. И аз преди 6-7 месеца точно с такива пъпки бях, но понеже доста нови продукти бях включила и не направих връзката с този ейвън. Наистина не особено приятна текстура. А белезите от пъпките чак сега успях да поприкрия с един крем. Добре, че прочетох мнението ти, че като нищо пак щях да му отворя кутията...
Биотен тук се хвали доста. Ползвала съм същият, който и ти, този със златни частници си чака реда в шкафа. С биотен не мисля, че ще сбъркаш, но нека и някой друг се включи.

Здравейте, с кой крем се мажете за заличаване на белезите?

# 118
Благодаря, момичета. А в последно време да не би да се е появил нов фаворит в кремовете и аз да съм пропуснала? Че последно време вися само пред бебешкия рафт Joy

# 119
За заличаване на белезите - ексфолиране с продукт със салицилова киселина след леко завяхване и слънцезащита, за да не потъмняват. Вит. С - какъвто си харесаш, също е с добър ефект. Достатъчно ефикасен крем за локално приложение не съм срещала, а съм пробвала доста от всякакъв клас. Може да ми се смеете, но бебешкия Бочко със смрадлика слагам върху пъпките до завяхване. По-ефикасен метод не съм установила.
Но, на мен ми се случва веднъж-два пъти годишно да се боря с такъв проблем, при това единични. На възраст съм вече Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт