Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 81 906
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Специално се регистрирах, за да предупредя дамите, които използват кремовете от серията Retinol на Revuele и околоочния с магданоз на Ziaja да използват висока слънцезащита (мин. SPF 30) всеки ден, тъй като тези продукти съдържат Retinyl Palmitate, който прави кожата много чувствителна на слънчева светлина.

Също някой беше питал за информация относно съставките в различните продукти - за "анализ" аз лично използвам incidecoder.com (дава по- подробна информация от skincarisma.org).
Реално, когато имаш представа за грижа за кожата, слънцезащитата е задължителна и през зимата и през лятото. Ретинола 30 фактор, му е недостатъчен и трябва 50, за да няма проблем, щом се ползва.

# 91
  • Седмото небе
Българския Ахромин за мен лично има потресаващо грозен състав. На всичко отгоре и като текстура е гаден. Те са вече даже цяла серия продукти. Крема, серум ако не бъркам, маска и дневен крем с нисък спф. Едно време като не е имало други алтернативи, може и да са мислели, че върши работа, но сега при наличието на толкова нови разработки го намирам за ненужен. Цените на цялата серия обаче са такива, че който не го притеснява състава и му е любопитно-може да пробва.
От българските марки видях, че също и Регал са пуснали избелваща серия след Ален мак/Ахромин и Биотрейд/Мелабел. Изобщо не е лошо да има и родни алтернативи. Има също една серия Кокона и майка. И от нея видях избелващи продукти. Предполагам стават и за не бременни...
Аз последно се сдобих с този пилинг серум и ми се отразява чудесно.

След него кожата е много бистра, свежа и мека, без грам зачервяване и парене. Като крем после нанасям успокояващ концентрат на Авен или нощния Пигментбио на Биодерма.
Обмислям придобиването и на обикновения серум, мицеларната вода и крема от серията. Предишната му Light версия харесвах и ползвах с удоволствие.

# 92
За пигментни петна масово се препоръчва българския Ахромин.
Последно тук четох препоръка за избелващия крем с краставица на Евтерпа.

# 93
  • София
На този ахромин съм чела мнения, че съставът е потресаващ и по-добре да не го слагаме на лицето. Аз от месец ползвам нощен на фармона избелващ с кехлибар. Почти е заличил петна от пъпки, останали по кожата преди над 6 месеца. Ще видя след по-продължително използване дали ще има такъв успех и със слънчевото ми петно.

# 94
На този ахромин съм чела мнения, че съставът е потресаващ и по-добре да не го слагаме на лицето. Аз от месец ползвам нощен на фармона избелващ с кехлибар. Почти е заличил петна от пъпки, останали по кожата преди над 6 месеца. Ще видя след по-продължително използване дали ще има такъв успех и със слънчевото ми петно.

Ще взема да го пробвам, благодаря!:hibiscus:

# 95

Момичета,да сте ползвали този похранващ тоник?Търся продукт за намаляне на косопад и за стимулиране на нови разтежи.Пише,че съдържа 40 билки и нам още кво си....дали ефикасен продукт?

# 96
Имам го, но го използвам рядко. Пише, че трябва да се пръска на косата от 10 см.  разстояние. Това значи, че продукта попада само по косъма и  не отива на скалпа. Тогава как ще подейства на косопада и разстежа?

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 12:42 от bubanka

# 97
  • София
Подкрепям предното мнение. Доори имат един серум против косопад, в лилав леко тумбест флакон. Чела съм препоръки във форума за него и затова го поръчах, но не е пристигнал още. Прави крио ефект. Аз последно ползвах едни евтини серумчета от нотино с репей и видях ефект. Но все пак полагам и други грижи, така че е комплексен резултатът, но може да провериш и там. Hands V

# 98
Аз много го харесвам, използвам го преди употребата на ел. уреди и косата ми става копринена и лъскава.

# 99
Благодаря за мненията,момичета!Сега е намален този тоник на Доори и май  ще си взема един....състава е много обещаващ.....

# 100
  • Пловдив
Благодаря за мненията,момичета!Сега е намален този тоник на Доори и май  ще си взема един....състава е много обещаващ.....

Къде е намален?

# 101
# 102
Подкрепям предното мнение. Доори имат един серум против косопад, в лилав леко тумбест флакон. Чела съм препоръки във форума за него и затова го поръчах, но не е пристигнал още. Прави крио ефект. Аз последно ползвах едни евтини серумчета от нотино с репей и видях ефект. Но все пак полагам и други грижи, така че е комплексен резултатът, но може да провериш и там. Hands V
Аз го имам и ползвам от няколко месеца. Внимавайте с колчеството!! Първите пъти бях на принципа - колкото повече, толкова по-бързи резултати. От това косата ставаше лепкава в корените като след много, много лак. Не омазнава, но прави косата лепкава ако прекалите. Това е моят съвет..

А относно ефекта - ползвах го за превенция от есенен косопад. Е, такъв при мен НЕ се появи, но имам още продукти в тая насока и не знам дали е от серума или не. Simple Smile)

# 103
Моля препоръчайте шампоан за леко мазна коса с аромат на ванилия.
Благодаря

# 104
В момента ползвам за избелване крем на "Фаберлик", който ми харесва, защото е лекичък, с приятна текстура и самият той е с фактор 15. Сега, дали ще свърши някаква работа по същество още не мога да кажа, защото ползвам отскоро, но по принцип вярвам на руснаците. Joy На марката ползвам също и много приятна паста за зъби, както и някои продукти за коса.

Общи условия

Активация на акаунт