Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 82 895
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Харесвам почти всичко на Сиен, което съм пробвала, с изключение на розовата мицеларна вода. Щипе ми на очите (но аз съм с чувствителни очи по принцип) и оставя неприятно лепкаво усещане по кожата.

# 181
От години съм с шампоана за боядисана коса на Сиен . И сменям и пак се връщам на него  .
 Много съм доволна . И бях го купила на шега преди години .
Цената ниска - за проба . Постоянно купувам други и все съм недоволна .
Измивен гел с частици / по невнимание бях взела с ексфолиращ ефект / изхвърлих го - не ми допада.  Тампоните май ги направиха с микрофибър и затова си купувам от ДМ - те са страхотни .
Като цяло май само шампоан и балсам ползвам техен .
Имам и крема SOS но ми има странен аромат - така стои . На мен не им действа добре .
Лакочистител с гъбичка или как се води имам . С аромат на малини . В момента май са в друга опаковка .
Душ гел заглеждах вчера някакъв Спа или какъв беше там . Но не го взех .
Преди имаха сензитив серия - не я видях . Дали  е изместена или липсва . 

# 182
Тампоните за грим не ви ли драскат? Май не са 100%памук.

# 183
  • София
Доволна съм от гела за бръснене - прави плътна пяна, мирише хубаво и е икономичен. Тампоните не са нищо особено. Взех SOS крем за ръце - констистенция и вид на вазелин, мажа го преди да си легна, очаквах повече (Нютроджина за моите ръце е най-доброто).
Сега съм заредила сапунчетата им, но още не съм ги ползвала.

# 184
Доволна съм от гела за бръснене - прави плътна пяна, мирише хубаво и е икономичен. Тампоните не са нищо особено. Взех SOS крем за ръце - констистенция и вид на вазелин, мажа го преди да си легна, очаквах повече (Нютроджина за моите ръце е най-доброто).
Сега съм заредила сапунчетата им, но още не съм ги ползвала.
Пробвай на А Дерма за ръце - за мен е идеален. Но не и сега , когато са разранени пръстите ми .
Миенето с гореща вода също вреди.
 Тампоните в Лидл / скоро не съм вземала / имат в състава си микрофибър и драскаха . Затова аз си купувам тези от ДМ и съм доволна много .
Имаха едни влажни интимни кърпи - не са лоши .
Имат и такива за грим - пак стават.
Гел за бръснене за какво ползвате ?

# 185
  • Седмото небе
Гела за бръснене съфорумката предполагам го ползва за бръснене... На краката евентуално, пък може и на други части. Има и за жени все пак...
Аз иначе ползвам от години тампоните за грим, никога не са ми драскали. Няма да ги сменя. От шампоаните и балсамите преди 5-6 години бях доволна. От измиващите гелове също, повторих преди около година-нищо общо и двата бяха отврат-изхвърлих ги. Мокри кърпи за грим сини пробвах-харесаха ми, само за лице са супер, спирала свалях с друго. Лакочистителя също беше добър. Мицеларната вода не съм пробвала, от маските в сашета всичко пробвах-не стават. ДМските са в пъти по добри за приблизително същата цена. Дезодорантите и ролките против изпотяване Cien не ми вършат работа.
Общо взето като за собствена марка на даден магазин за мен са прилични. Имат добри и лоши продукти. На Лили дрогерие примерно харесвам много по-малко продукти.

# 186
Не харесвам сапуните им. Гадно ми миришат.

# 187
Преди време се канех да изпробвам тампоните за почистване на Cien, но съм доволна от тези на Билла и за сега не ги сменям, от 100% памук са и са меки, често са на промоционална цена:

# 188
От ролл-она им за под мишници сестра ми получи нещо като изгаряне, после ходи на лекар, та не знам с какво го маза и се оправи.

# 189

Имате ли отзиви за този серум?
Аз го имам.Нещо не ми допада....

# 190
За козметиката на Лидл съм 50/50.
Тампони за грим купувам постоянно от години само от там.
Синият почистващ гел за лице беше добър, бих го купила отново.
Шампоан и балсам с кератин в червените туби също ми харесаха много.
Душ гелове и течни сапуни са нищо особено, но купувам понякога.
Розовата мицеларна вода ми лютеше и пареше ужасно.
Маските за лице също ми парят и зачервяват кожата.
Рол он пробвах без алуминий и по-ужасно не съм се чувствала, никаква защита.
Масло за тяло в стъклен буркан също бях купила и беше доста тежко с химична миризма.

# 191
  • София
Цитат
Гел за бръснене за какво ползвате ?
Лепя тапети с него...

# 192
Амиии пусто женско любопитство... 😀😀😀
Купих розовата мицеларна вода и много ми хареса, свалих целия грим с нея, включително и спиралата , а това , че е с помпичка е още един плюс. Синия измивен гел също - лигав е и се пени, което ми допада, не обичам сухите измивни продукти. Добре ми изми лицето, но една идея повече пресуши, но при мен така действа и Билка с краставица, а тук е сред любимците.
Така, че май не винаги цената е определяща. Ще си изхарча продуктите до край ☺️

# 193
Днес си купих това масло от невен .
Засега съм доволна . А опаковката  стъклено шише с капачка с пипета е великолепно .

# 194
И другите им масла са добри.
Имам морингата и един еликсир за нормална и суха кожа, доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт