Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 82 818
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Сега се сетих ,че и магнезиевото олиомай е срещу целулит Но се мазах в някой си там месец и много ми лепнеше по чаршафите,а много щипеше на тялото.Не го изтърпях .

# 301
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Магнезият отпуска мускулите, не влияе целулита.Ползвам олио редовно при схващане и досега не съм усетила щипане.

# 302
И на мен магнезиевото олио ми щипе. Особено като го ползвах за първи път. Чак леко неприятно ми стана, но пък е безценен помощник срещу крампи. С времето щипането намалява, организма явно свиква. Да действа срещу целулит нямам наблюдения.

# 303
# 304
Вчера минах през Лили и си взех последната опаковка от околоочният серум на Ревюел с ботокс ефект и доста маски за лице.
За първо ползване ми хареса ексфолиращата маска за лице на Velnea.

# 305
Магнезиевото олио в началото не се ли разрежда докато привикне организма с него?

# 306
Не съм разреждала,на мокра кожа обаче по-малко щипе в интерес на истината

# 307
Зависи от олиото, моето е готов спрей разтвор с вода без допълнително разреждане.
Има и концентрати, те мисля, че трябва да се разреждат или се нанася определено количество, което не трябва да се надвишава на едно ползване.

# 308
  • някъде под слънцето...
От седмица ползвам това,за околочния контур преди серума и крема.Доволна съм.Взела съм и други от нещата им, но ще пиша след като видя как се държат

# 309
Ох, sl, така ти завиждам, че там където си, имаш достъп до пълния асортимент от гамата продукти, които марката предлага. Тук сме много ограничени откъм избор във физически магазин, а някои от онлайн бг сайтовете предлагат продуктите на невъобразими цени.

# 310
  • някъде под слънцето...
Джаста Heart
Короната блокира всичко.
Скоро не се очертава пътуване до България.
Тийнката до сега ходеше всяко лято но с тази истерия не знам дали ще пътува  следващото лято.
Ако пътува ще пиша за поръчки.
Странно е, че не се продават в България .Имат обяснения на български.Нe разбирам защо им надуват цените, след като тук ги продават на тези цени и също имат печалба.
В Испания се продават в тази верига.
Купувам ги от близкия физически магазин.
https://www.primor.eu/989_revuele

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 18:53 от sl

# 311
  • Седмото небе
Марката работи основно за износ и не се интересува от особено силно налагане на нашия пазар. Силно са наложени и на руска територия. Продуктовата им гама е много широка, имат и още една линия, която се нарича “Compliment”. Приятелка на моя роднина работеше за компанията и имах възможност да пробвам доста техни неща. Много харесвам мокрите им бебешки кърпички и тези за лице, които имам сега.

Към момента ползвам тяхна черна пилинг маска и пачовете за очи.

Като последните май не са пускани тук също за жалост. А моите запаси са на приключване Cry
Ооо щях да забравя-харесвам също и плодовия пилинг за лице и един ексфолиант.

# 312
Реших да пробвам някои неща от Milva, цената и състава им ме привлече. Взех шампоана с хума, розова вода и хининова вода. Шампоана много ми харесва, вече виждам прогрес с пърхута ми, хининовата вода сравнително скоро я взех и още нямам отзиви. Розовата им вода може би е първото нещо, което не ми люти на очите, почиства сравнително добре, но лекичко ми изсушава кожата. За цената й от 1,50 е перфектна, не разбирам тези ненормални цени за розова вода, това е остатъчен продукт, определено цените над 10лв ме озадачават.
От другите евтини неща, които пробвах напоследък добавям био крема на зоя с лайка и невен, струва 7лв. Много е икономичен и ми е идеален за нощен крем, сутрин кожата ми е много свежа и мекичка Simple Smile Вечер като се намажа съм като мазен тиган, но си заслужава.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 08:29 от Glossycherry

# 313
  • Пловдив
От няколко месеца и аз използвам Микса, взех няколко крема за лице. През лятото ползвах дневния и нощния Хиалурогел, харесаха ми. Но най съм впечатлена от гел серума, просто измести всички други серуми при мен за по-студения период. От няколко дни ползвам масления крем - очаквах повече, и той попива по-бързо, отколкото мислех, налага се да се мажа по няколко пъти на ден. Вечерта смятам да го комбинирам със серума. Взела съм и крема за много суха кожа с 10% глицерин, но още не съм стигнала до него.

# 314
Идвам да похваля това червило на Катрис.
Взех от всичките три вида от новите серии, но това ми е фаворит.
Не се изтрива, не изсушава устните и цветовете са пигментирани и не стават на петна.
Опредерено ще взема и други цветове.

Общи условия

Активация на акаунт