Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 82 861
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Момичета от кои моливи за устни сте най-доволни?
Дрогерийни любимци са ми на Лореал, но повече харесвам на Есенс. Дълго време ги ползвах и като червило с балсамче Simple Smile супер бюджетни и прекрасни

# 286
Supergirl, благодаря ти за изчерпателния отговор. Така като те чета, сякаш имаш сегашен фаворит от не толкова бюджетния клас. Ще споделиш ли, моля, или съм останала с погрешно впечатление Simple Smile

# 287
  • Седмото небе
Да, вярно си е че имам и някои други любимци. Но пък олиото на Шаума е много силен конкурент на всеки от тях. Винаги си ги взимам точно в малките опаковки, макар че не са много изгодни, понеже обичам разнообразието. А и такъв тип продукти винаги са страшно икономични, поне за мен. Ето тук долу в скрития текст ще ги оставя:
Скрит текст:

А най-най любимия ми дрогериен шампоан е този на Балеа. В шкафа имам вече трета опаковка. Да не го променят или изчезне случайно Blush

# 288
Каква ти е косата? Какъв резултат дава? Колко често го използваш..
Може ли малко по-подборна информация, все пак.
Благодаря ти! 🌷🌷🌷

# 289
* SUPERGIRL *
От кой сайт е олиото на мароканойл търся точно малка опаковка за проба.

# 290
Впечатления от тази боя някой има ли?

# 291
  • Седмото небе
* SUPERGIRL *
От кой сайт е олиото на мароканойл търся точно малка опаковка за проба.
Аз дадох снимка от линк напосоки, който хванах в нет-а Wink Иначе взимам само, когато е на някакво намаление, според зависи къде го улуча като ми трябва. Тия двата дребосъка на Марокан и Кюн не ги взимам никога на редовни цени, крайно неизгодни са. Именно за това винаги поддържам Чи Кератина (той е най-бюджетен, има и други видове, но този ми допада най-много) и Шаума олиото.
Анастасия само кажи отзив за кой продукт те интересува и ще се допълня. Ще сложа и описание на косата си, само да го намеря от другата тема.

# 292
О, мислех, че се подразбира. 🤣
За шампоана на Балеа питам. Simple Smile)

# 293
Здравейте момичета! Моля ви да ми препоръчате най-добрия антицелулитен крем от който имате впечатления и трябва ли да се нанася и да се прави масаж с някакъв инструмент. Търся такъв за майка ми. Благодаря ви!

# 294
Скрит текст:
Някой поръчвал ли е от аптеки ремедиум скоро? Направих поръчка на 8.12 и все още не е дошла, писах имейл, отговориха ми на същия ден, че като я пратят ще получа известие. Дали е в тях вината или Спиди са много натоварени сега?
И да не е спам да кажа, че балсамът за устни на Хималая с какао не ми харесва вече, новият ми Любимец е mixa oil in a stick.

# 295
Да препоръчте хубав измивен гел, който да се справя отлично и с грим? Кожата ми е склонна към несъвършенства и ползвам La roche за измиване на лице, но искам да дам шанс на нещо бюджетно.
Апивита е чудесен измивен гел, който почиства прекрасно (вкл.при мен един дълготраен ФДТ, който хич не е лесен за махане... както и спирала). Не изсушава нито моята вече зряла кожа, нито дразни проблемната кожа на дъщеря ми.
20 и няколко лева е, но се измивам буквално с половин помпичка

Тази пяна смело мога да подкрепя с две ръце! Ползваме цялото семейство и недоволни няма. Една опаковка не сме успели да изразходим от края юни, може би. Но, аз за спиралата ползвам отделен дегримьор и олио за лицето - за грима. След това пяната. Момчетата ползват само нея.
Ако се сметне колко сапуна за ръце и тяло се изразходват за половин година, пяната определено не е неизгодна.

# 296
Здравейте момичета! Моля ви да ми препоръчате най-добрия антицелулитен крем от който имате впечатления и трябва ли да се нанася и да се прави масаж с някакъв инструмент. Търся такъв за майка ми. Благодаря ви!
Ако целулита е дълбок,май крем няма да помогне.
Аз бях се взела на Евелин с лют пипер лятото,хем на климатик се мазах и направо полудявах,гореше страшно.Рядко го ползвах ,сега по-често И за отслабване е,не знам дали помага,защото бях тъкмо родила,а кг и целулит след раждане и от само себе си си заминават.Сега се мажа и отивам в кухнята на отворен прозорец,толкова гори.

# 297
На целулита с регулярен масаж и дрениращи продукти му се намира цаката май. Според мен, ежедневното нанасяне на какъвто и да е крем за тяло има ефект - самият масаж при нанасяне и подобрената еластичност на кожата имат голямо значение. Всичко с кофеин има хубав дрениращ ефект.

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 20:19 от Light Beam

# 298
Скрит текст:
Някой поръчвал ли е от аптеки ремедиум скоро? Направих поръчка на 8.12 и все още не е дошла, писах имейл, отговориха ми на същия ден, че като я пратят ще получа известие. Дали е в тях вината или Спиди са много натоварени сега?
И да не е спам да кажа, че балсамът за устни на Хималая с какао не ми харесва вече, новият ми Любимец е mixa oil in a stick.
Да, супер е. Преди известно време писах за него. Наистина е много добър.

# 299
Не е по темата, не е евтино и не е козметично, но срещу целулит- колаген, обаче качествен и задължително комбиниран с органичен вит Ц.  Не зная дали в дълбочина го разбива, но видимо заличава грапавините.

Общи условия

Активация на акаунт